Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Colruyt Folder 30.06.2021

Hier is pagina 6 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6

fi) mk Ve de” É Gek van carpaccio? A Ontdek carpaccio's met vis, varianten B A met fruit, een Klassieke carpaccio en TA ij #1 veel meer recepten op , (7 # Lu ol se 6 # olruyt. beflekkerkoken u, nne mm Be “à zuiderse car pacciowrapl Ë |! AUG Ingrediënten (« personen) 1 * 240 g carpaccioschotel (beenhouwerij 125 g slamix 'Zoet bordje' rode biet, wortel, a" 4 rodekool en veldsla) 4 volkorenwraps 50 g pijnboompitten vr 4 eetl. mayonaise WM peper en zout “> Bereiding (0 min) .. 1 Verdeel de carpaccio over de wraps. Kruid met peper en zout. 4 2 Meng de balsamicoazijn uit de verpakking KT: van de carpaccio met de mayonaise. Meng er de slamix onder. I Ÿ 3 Verdeel de slamix over de wraps. Bestrooi met de pijnboompitten en de kaasschilfers uit * de verpakking van de carpaccio. Rol de wraps RS sn strak op, A La Fanfinette rosé = A.O.P. Côtes du Rhône Estaminet ct + Pils Refined Lager Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 5 Vetten Energie 42 Vezels 288 Ellen 23,78 (waarvan) verzadigde vetzuren 3,58 Zout Lig Koolydraten 3198 (vaarvan) suikers 348 RES PAUL CLS > Ed - ch ni Sont Barr Florette ar “Aestette Dosirrar Zoet bordje pe 250 g on Rode biet, wortel rn radekool en veldsla. Carpaccio natuur ol, (Versmarkt Carpaccio met kaasschilfers +230g +210g Met dressing van Met dressing van balsamico 86 elke en olifolie 2,19: 2099 20 99 €/kg sk Met 28 XTRA m- ano stem Yan

Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6