Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

fi)

mk

Ve

de”

É

Gek van carpaccio?

A

Ontdek carpaccio's met vis, varianten

B

A

met fruit, een Klassieke carpaccio en

TA

ij

#1

veel meer recepten op

,

(7

# Lu

ol

se

6

#

olruyt. beflekkerkoken

u,

nne

mm

Be

“à

zuiderse

car

pacciowrapl

Ë

|!

AUG

Ingrediënten (« personen)

1

*

240 g carpaccioschotel (beenhouwerij

125 g slamix 'Zoet bordje' rode biet, wortel,

a"

4

rodekool en veldsla)

4 volkorenwraps

50 g pijnboompitten

vr

4 eetl. mayonaise

WM

peper en zout

“>

Bereiding (0 min)

..

1 Verdeel de carpaccio over de wraps. Kruid

met peper en zout.

4

2 Meng de balsamicoazijn uit de verpakking

KT:

van de carpaccio met de mayonaise. Meng er

de slamix onder.

I

Ÿ

3 Verdeel de slamix over de wraps. Bestrooi

met de pijnboompitten en de kaasschilfers uit

*

de verpakking van de carpaccio. Rol de wraps

RS

sn

strak op,

A

La Fanfinette rosé

=

A.O.P. Côtes du Rhône

Estaminet

ct +

Pils

Refined Lager

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

5

Vetten

Energie 42 Vezels

288 Ellen 23,78

(waarvan) verzadigde vetzuren 3,58 Zout

Lig

Koolydraten

3198

(vaarvan) suikers

348

RES PAUL

CLS

>

Ed

-

ch

ni

Sont Barr

Florette

ar

“Aestette Dosirrar

Zoet bordje

pe

250 g

on

Rode biet, wortel

rn

radekool en veldsla.

Carpaccio natuur

ol,

(Versmarkt

Carpaccio met kaasschilfers

+230g

+210g

Met dressing van

Met dressing van balsamico

86 elke

en olifolie

2,19:

2099

20 99 €/kg

sk Met 28 XTRA

m- ano stem Yan