Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
fi)
mk
Ve
de”
É
Gek van carpaccio?
A
Ontdek carpaccio's met vis, varianten
B
A
met fruit, een Klassieke carpaccio en
TA
ij
#1
veel meer recepten op
,
(7
# Lu
ol
se
6
#
olruyt. beflekkerkoken
u,
nne
mm
Be
“à
zuiderse
car
pacciowrapl
Ë
|!
AUG
Ingrediënten (« personen)
1
*
240 g carpaccioschotel (beenhouwerij
125 g slamix 'Zoet bordje' rode biet, wortel,
a"
4
rodekool en veldsla)
4 volkorenwraps
50 g pijnboompitten
vr
4 eetl. mayonaise
WM
peper en zout
“>
Bereiding (0 min)
..
1 Verdeel de carpaccio over de wraps. Kruid
met peper en zout.
4
2 Meng de balsamicoazijn uit de verpakking
KT:
van de carpaccio met de mayonaise. Meng er
de slamix onder.
I
Ÿ
3 Verdeel de slamix over de wraps. Bestrooi
met de pijnboompitten en de kaasschilfers uit
*
de verpakking van de carpaccio. Rol de wraps
RS
sn
strak op,
A
La Fanfinette rosé
=
A.O.P. Côtes du Rhône
Estaminet
ct +
Pils
Refined Lager
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
5
Vetten
Energie 42 Vezels
288 Ellen 23,78
(waarvan) verzadigde vetzuren 3,58 Zout
Lig
Koolydraten
3198
(vaarvan) suikers
348
RES PAUL
CLS
>
Ed
-
ch
ni
Sont Barr
Florette
ar
“Aestette Dosirrar
Zoet bordje
pe
250 g
on
Rode biet, wortel
rn
radekool en veldsla.
Carpaccio natuur
ol,
(Versmarkt
Carpaccio met kaasschilfers
+230g
+210g
Met dressing van
Met dressing van balsamico
86 elke
en olifolie
2,19:
2099
20 99 €/kg
sk Met 28 XTRA
m- ano stem Yan