Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Colruyt Folder 30.06.2021

Hier is pagina 4 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 4

7 Sr a ser rg gn a na # are: 15 à = = le 8: Rn, ade | Lekker hr Br = LA ï 12. PRE Koken 500 Ps Ea videorecept Een M x ee Fi er er we « Be ie 8 EB: = = ns ir El: Es >; Zin in een voorsmaakje? Fa ri Bekijk het fimpje op es ER À cohuytbe/lekkerkoken a 3 Ee = 4 Se Zu nnd Fi Fa £ || & er SEE » cr Lait 4 A En “a Eelen Le tien Er Ve Gazpacho al ettom aat-garna en ee LT) Ingrediënten (@ personen) dompel ze 1 à 2 min. onder. Spoel onder Afwerking 250 g noordzeegarnalen (versmark) koud water en pel ze. Werk af met de waterkers en geef er de ciabatta 1 tomaat - Kruid de noordzeegarnalen met peper en bi. 350 g kerstomaten in verschillende kleuren zout. - Maak de pestoroom: meng de zure room Domaine Royal de Jarras 1 zakje waterkers ‘Tête de Cuvée’ Gris de Gris 1/2 plantje platte peterselie onder de pesto en kruid met peper en zout. 1/4 plantje bieslook - Bak de ciabatta in de voorverwarmde oven LG.P. Sable de Camargue 2 eetl. lichte zure room (baktijd: zie verpakking). Rodenbach 1 voorgebakken ciabatta Roodbruin bier Bereiding (sma) 1 eetl. groene pesto 1 Verdeel de gazpacho over 4 diepe borden. 2 dl gazpacho peper en zout Maak in het midden een torentje van de kerstomaten. Zet in het midden een takje platte Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Voorbereiding (15 min) peterselie en 2 à 3 sprietjes bieslook. Energie s2skeal Vezels 408 - Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Rol de schijfjes tomaat op en steek ze tussen Veren 778 Einen _ 2098 het torentje. (waarvan) verzadigde vetzuren 238 Zout 248 - Snij de tomaat in schijfjes. Koohydrten Hag - Maak een inkeping in de onderkant van de 3 Schik de garnalen naast het tomatentorentje (waarvan) sues 678 kerstomaten. Breng water aan de kook en en werk af met enkele toefjes pestoroom. sk Met AP xTRA | Eu Geldig van 30/6 t.e.m. 13/7/2021.

Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 4