Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Enk

ET"

EE

PANNE

ill

à

|

p

+

y \

+

Verkoeling

SE

voor een zwoele zomer

se)

3 -

Het is zonnen geblazen! En bij dat warme weer hoort de gepaste verkoeling.

pe

Sappig fruit, een frisse gazpacho, originele wraps, verkoelende ijsjes, deugddoende

drankjes … Bij Colruyt houdt u met gemak het hoofd koel. En dat voor de laagste prijzen.

nr." Fe

‘3

>

N af I |

LL

Fr

4?

Li

À

T

4,

—{

St

IN

/ il

r

Fi

=

à

a

2

ya

ie

en

En!

Pi

ie,

EE

4

4

"

:

a

Sur

a %

3

Re

er

Hoofdgerecht

ze

we

=

m

Br

Ingrediënten (@ personen)

2 Maak intussen de dressing. meng

Ee

150 g envten (diepuries)

3 eetl. olifolie onder de honing, de

mosterd en de appelazijn. Meng er de

400 g fine prinsessenbonen

f

200 g fijnproeversmix rucola

sjalot, het knoflook en de peterselie

1/3 plantje platte peterselie

onder. Kruid met peper en zout.

1 sjalot

3 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan

1 teentje knoflook

met antiaanbaklaag en bak de minikaas-

Es

schnitzels 8 à 10 min. aan alle kanten

150 g minikaasschnitzels met

eN

champignons (bv. Boursin Croustillants de

goudbruin.

3

Fromage)

4 Meng de prinsessenbonen en de

à

a

150 g minikaasschnitzels met paprika

enwten onder de fijnproeversmix.

ze

CE

=.

(bu. Boursin Croustilants de Fromage)

Lat

Kleine kaasschnitzels met de typische smaak

2 eetl. pijnboompitten

Afwerking

1 koffiel. mosterd op traditionele wijze

Werk de salade af met de dressing

en romige textuur van Boursin. Met stukjes

1 eetl. vloeibare honing

champignon. Ideaal voor een knapperig

en de pijnboompitten. Serveer met

slaatje.

5 eetl. olijfolie

2 minikaasschnitzels van elke soort per

1 eetl. appelazijn

bord.

mt Leerdammer

peper en zout

mini-kaasschnitzels

Natuur of Met kruiden en

Voorbereii

Ing (10m)

Réserve des Lauriers

anna,

Snipper de sjalot, het knoflook en de

+ AOP. Saint-Mont

pompoenpitten 4 stuks 160 g

y

=

of Boursin Croustillants de

platte peterselie fijn.

Lefort Tripel

7

Fromage & champignons of &

Sterk blond bier

Ge

Et

Bereiding (5 min)

rode paprika 6 stuks 150 g

1 Kook de prinsessenbonen 8 min.

Leerdammer

A

|

onafgedekt gaar in lichtgezouten water.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

mini-kaasschnitzels

Energie skal vezels 548

Astuks1608

Boursin Croustilants.

Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren

Veten

3168 Ellen

1228

3,25 ca. co)

ernten toe. Giet af en spoel onder koud

(waarvan) verzadigdevetzuren 1088 Zout

108

de Fromage & champignon

-50 %*

water.

Koolhydraten

3058

6stuks 150 8

vanaf

(waarvan) sukers

1278

3,49 ese

2 verpakkingen

ok Met 8E XTRA

EE Geldig van 30/6 tem. 13/7/2021.