Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 2 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2
Enk ET" EE PANNE ill à | p + y \ + Verkoeling SE voor een zwoele zomer se) 3 - Het is zonnen geblazen! En bij dat warme weer hoort de gepaste verkoeling. pe Sappig fruit, een frisse gazpacho, originele wraps, verkoelende ijsjes, deugddoende drankjes … Bij Colruyt houdt u met gemak het hoofd koel. En dat voor de laagste prijzen. nr." Fe ‘3 > N af I | LL Fr 4? Li À T 4, —{ St IN / il r Fi = à a 2 ya ie en En! Pi ie, EE 4 4 " : a Sur a % 3 Re er Hoofdgerecht ze we = m Br Ingrediënten (@ personen) 2 Maak intussen de dressing. meng Ee 150 g envten (diepuries) 3 eetl. olifolie onder de honing, de mosterd en de appelazijn. Meng er de 400 g fine prinsessenbonen f 200 g fijnproeversmix rucola sjalot, het knoflook en de peterselie 1/3 plantje platte peterselie onder. Kruid met peper en zout. 1 sjalot 3 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan 1 teentje knoflook met antiaanbaklaag en bak de minikaas- Es schnitzels 8 à 10 min. aan alle kanten 150 g minikaasschnitzels met eN champignons (bv. Boursin Croustillants de goudbruin. 3 Fromage) 4 Meng de prinsessenbonen en de à a 150 g minikaasschnitzels met paprika enwten onder de fijnproeversmix. ze CE =. (bu. Boursin Croustilants de Fromage) Lat Kleine kaasschnitzels met de typische smaak 2 eetl. pijnboompitten Afwerking 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze Werk de salade af met de dressing en romige textuur van Boursin. Met stukjes 1 eetl. vloeibare honing champignon. Ideaal voor een knapperig en de pijnboompitten. Serveer met slaatje. 5 eetl. olijfolie 2 minikaasschnitzels van elke soort per 1 eetl. appelazijn bord. mt Leerdammer peper en zout mini-kaasschnitzels Natuur of Met kruiden en Voorbereii Ing (10m) Réserve des Lauriers anna, Snipper de sjalot, het knoflook en de + AOP. Saint-Mont pompoenpitten 4 stuks 160 g y = of Boursin Croustillants de platte peterselie fijn. Lefort Tripel 7 Fromage & champignons of & Sterk blond bier Ge Et Bereiding (5 min) rode paprika 6 stuks 150 g 1 Kook de prinsessenbonen 8 min. Leerdammer A | onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) mini-kaasschnitzels Energie skal vezels 548 Astuks1608 Boursin Croustilants. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren Veten 3168 Ellen 1228 3,25 ca. co) ernten toe. Giet af en spoel onder koud (waarvan) verzadigdevetzuren 1088 Zout 108 de Fromage & champignon -50 %* water. Koolhydraten 3058 6stuks 150 8 vanaf (waarvan) sukers 1278 3,49 ese 2 verpakkingen ok Met 8E XTRA EE Geldig van 30/6 tem. 13/7/2021.
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2