Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Enk
ET"
EE
PANNE
ill
à
|
p
+
y \
+
Verkoeling
SE
voor een zwoele zomer
se)
3 -
Het is zonnen geblazen! En bij dat warme weer hoort de gepaste verkoeling.
pe
Sappig fruit, een frisse gazpacho, originele wraps, verkoelende ijsjes, deugddoende
drankjes … Bij Colruyt houdt u met gemak het hoofd koel. En dat voor de laagste prijzen.
nr." Fe
‘3
>
N af I |
LL
Fr
4?
Li
À
T
4,
—{
St
IN
/ il
r
Fi
=
à
a
2
ya
ie
en
En!
Pi
ie,
EE
4
4
"
:
a
Sur
a %
3
Re
er
Hoofdgerecht
ze
we
=
m
Br
Ingrediënten (@ personen)
2 Maak intussen de dressing. meng
Ee
150 g envten (diepuries)
3 eetl. olifolie onder de honing, de
mosterd en de appelazijn. Meng er de
400 g fine prinsessenbonen
f
200 g fijnproeversmix rucola
sjalot, het knoflook en de peterselie
1/3 plantje platte peterselie
onder. Kruid met peper en zout.
1 sjalot
3 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan
1 teentje knoflook
met antiaanbaklaag en bak de minikaas-
Es
schnitzels 8 à 10 min. aan alle kanten
150 g minikaasschnitzels met
eN
champignons (bv. Boursin Croustillants de
goudbruin.
3
Fromage)
4 Meng de prinsessenbonen en de
à
a
150 g minikaasschnitzels met paprika
enwten onder de fijnproeversmix.
ze
CE
=.
(bu. Boursin Croustilants de Fromage)
Lat
Kleine kaasschnitzels met de typische smaak
2 eetl. pijnboompitten
Afwerking
1 koffiel. mosterd op traditionele wijze
Werk de salade af met de dressing
en romige textuur van Boursin. Met stukjes
1 eetl. vloeibare honing
champignon. Ideaal voor een knapperig
en de pijnboompitten. Serveer met
slaatje.
5 eetl. olijfolie
2 minikaasschnitzels van elke soort per
1 eetl. appelazijn
bord.
mt Leerdammer
peper en zout
mini-kaasschnitzels
Natuur of Met kruiden en
Voorbereii
Ing (10m)
Réserve des Lauriers
anna,
Snipper de sjalot, het knoflook en de
+ AOP. Saint-Mont
pompoenpitten 4 stuks 160 g
y
=
of Boursin Croustillants de
platte peterselie fijn.
Lefort Tripel
7
Fromage & champignons of &
Sterk blond bier
Ge
Et
Bereiding (5 min)
rode paprika 6 stuks 150 g
1 Kook de prinsessenbonen 8 min.
Leerdammer
A
|
onafgedekt gaar in lichtgezouten water.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
mini-kaasschnitzels
Energie skal vezels 548
Astuks1608
Boursin Croustilants.
Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren
Veten
3168 Ellen
1228
3,25 ca. co)
ernten toe. Giet af en spoel onder koud
(waarvan) verzadigdevetzuren 1088 Zout
108
de Fromage & champignon
-50 %*
water.
Koolhydraten
3058
6stuks 150 8
vanaf
(waarvan) sukers
1278
3,49 ese
2 verpakkingen
ok Met 8E XTRA
EE Geldig van 30/6 tem. 13/7/2021.