Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Se.

er.

„e

rn

je

©

je

se

55

or

ex

Nr

geb akke n ®

EAU

risotto met

Le

kker 5e

jen TES

zoet

e aardappe

os

Hoofdgerecht

Koken „ass

Ingrediënten (4 personen)

10 grote, ongepelde rauwe scampi's

Ni

deorecept

Ga

(diepvries)

50 g rucola

300 g zoete aardappelen

Tui

50 g grana padano (blok)

300 g risottorijst

30 g cashewnoten met rozemarijn

ed

1 dl droge witte wijn

5 eetl. olijfolie

8

1 blokje kippenbouillon

*

%

f:

Pr

"

peper en zout

k

Voorbereïding (ntdooitijd + 15 min)

\

14

Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep

droog. Pel ze en snij in de lengte middendoor.

AUS

Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van

1 em.

8

Hak de rucola en de cashewnoten grof.

-

Rasp de grana padano.

2

Snipper de ui fin.

Bereiding (25 min)

Pe :

1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui

en’

1 à 2 min. Roer er de rijst onder en roerbak even tot

de korrels glazig zijn.

F2

,

2 Blus met de witte win en laat volledig

verdampen. Voeg 7 dl water toe en verkruimel er

het bouillonblokje over. Roer goed en laat afgedekt

| à

A

A2

+ 20 min. garen op een zacht vuur. Kruid met peper

en zout.

hd

3 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan en

es

bak de aardappelblokjes 5 min. Kruid met peper en

zout.

4 Roer 5 min. voor het einde van de kooktijd de

aardappelblokjes en de scampi's onder de risotto en

laat mee garen.

5 Meng vlak voor het serveren de rucola onder de

risotto. Bestrooi met de geraspte grana padano en

de grofgehakte cashewnoten.

m

Ni

je

D- Liever andere groenten? Voeg erwten,

\Y”

artisjokbodems of champignons toe aan de

teert

ATX

risotto.

D Vervang de scampi's door chorizoschijfjes,

Dit he

ot u al in Mis:

hamblokjes, Quorn-blokjes .

0

ed

g uien

Cono Sur ’Bicicleta' Viognier

g visottovist

D.O. Colchagua Valley

Chili

d Kippenbouillon

St Bernardus Tripel

|

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

en

&

erge

5

58 kcal

set

Veten

1598 Eiten

Vezels 398

2478

(waarvan) verzadigde vetzuren 42.8 Zout

068

K

en

Bg

(waarvan) uiers

588

=



à

Ex

Eu

EN

z

Boni Selection

Cashewnoten

zoete aardappel

met rozemarijn

15,9 €/kg

Zin in een voorsmaakje?

los

2508

Bekijk het filmpje op

Herkomst: België.

colruytbe/lekkerkoken

2,39 €}kg

3,99:

sk Met 28 XTRA

OD eenen een