Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Colruyt Folder 07.04.2021

Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 8

Se. er. „e rn je © je se 55 or ex Nr geb akke n ® EAU risotto met Le kker 5e jen TES zoet e aardappe os Hoofdgerecht Koken „ass Ingrediënten (4 personen) 10 grote, ongepelde rauwe scampi's Ni deorecept Ga (diepvries) 50 g rucola 300 g zoete aardappelen Tui 50 g grana padano (blok) 300 g risottorijst 30 g cashewnoten met rozemarijn ed 1 dl droge witte wijn 5 eetl. olijfolie 8 1 blokje kippenbouillon * % f: Pr " peper en zout k Voorbereïding (ntdooitijd + 15 min) \ 14 Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog. Pel ze en snij in de lengte middendoor. AUS Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 1 em. 8 Hak de rucola en de cashewnoten grof. - Rasp de grana padano. 2 Snipper de ui fin. Bereiding (25 min) Pe : 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en’ 1 à 2 min. Roer er de rijst onder en roerbak even tot de korrels glazig zijn. F2 , 2 Blus met de witte win en laat volledig verdampen. Voeg 7 dl water toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Roer goed en laat afgedekt | à A A2 + 20 min. garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. hd 3 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan en es bak de aardappelblokjes 5 min. Kruid met peper en zout. 4 Roer 5 min. voor het einde van de kooktijd de aardappelblokjes en de scampi's onder de risotto en laat mee garen. 5 Meng vlak voor het serveren de rucola onder de risotto. Bestrooi met de geraspte grana padano en de grofgehakte cashewnoten. m Ni je D- Liever andere groenten? Voeg erwten, \Y” artisjokbodems of champignons toe aan de teert ATX risotto. D Vervang de scampi's door chorizoschijfjes, Dit he ot u al in Mis: hamblokjes, Quorn-blokjes . 0 ed g uien Cono Sur ’Bicicleta' Viognier g visottovist D.O. Colchagua Valley Chili d Kippenbouillon St Bernardus Tripel | Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) en & erge 5 58 kcal set Veten 1598 Eiten Vezels 398 2478 (waarvan) verzadigde vetzuren 42.8 Zout 068 K en Bg (waarvan) uiers 588 = ” à Ex Eu EN z Boni Selection Cashewnoten zoete aardappel met rozemarijn 15,9 €/kg Zin in een voorsmaakje? los 2508 Bekijk het filmpje op Herkomst: België. colruytbe/lekkerkoken 2,39 €}kg 3,99: sk Met 28 XTRA OD eenen een

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 8