Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Se.
er.
„e
rn
je
©
je
se
55
or
ex
Nr
geb akke n ®
EAU
risotto met
Le
kker 5e
jen TES
zoet
e aardappe
os
Hoofdgerecht
Koken „ass
Ingrediënten (4 personen)
10 grote, ongepelde rauwe scampi's
Ni
deorecept
Ga
(diepvries)
50 g rucola
300 g zoete aardappelen
Tui
50 g grana padano (blok)
300 g risottorijst
30 g cashewnoten met rozemarijn
ed
1 dl droge witte wijn
5 eetl. olijfolie
8
1 blokje kippenbouillon
*
%
f:
Pr
"
peper en zout
k
Voorbereïding (ntdooitijd + 15 min)
\
14
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep
droog. Pel ze en snij in de lengte middendoor.
AUS
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van
1 em.
8
Hak de rucola en de cashewnoten grof.
-
Rasp de grana padano.
2
Snipper de ui fin.
Bereiding (25 min)
Pe :
1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui
en’
1 à 2 min. Roer er de rijst onder en roerbak even tot
de korrels glazig zijn.
F2
,
2 Blus met de witte win en laat volledig
verdampen. Voeg 7 dl water toe en verkruimel er
het bouillonblokje over. Roer goed en laat afgedekt
| à
A
A2
+ 20 min. garen op een zacht vuur. Kruid met peper
en zout.
hd
3 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan en
es
bak de aardappelblokjes 5 min. Kruid met peper en
zout.
4 Roer 5 min. voor het einde van de kooktijd de
aardappelblokjes en de scampi's onder de risotto en
laat mee garen.
5 Meng vlak voor het serveren de rucola onder de
risotto. Bestrooi met de geraspte grana padano en
de grofgehakte cashewnoten.
m
Ni
je
D- Liever andere groenten? Voeg erwten,
\Y”
artisjokbodems of champignons toe aan de
teert
ATX
risotto.
D Vervang de scampi's door chorizoschijfjes,
Dit he
ot u al in Mis:
hamblokjes, Quorn-blokjes .
0
ed
g uien
Cono Sur ’Bicicleta' Viognier
g visottovist
D.O. Colchagua Valley
Chili
d Kippenbouillon
St Bernardus Tripel
|
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
en
&
erge
5
58 kcal
set
Veten
1598 Eiten
Vezels 398
2478
(waarvan) verzadigde vetzuren 42.8 Zout
068
K
en
Bg
(waarvan) uiers
588
=
”
à
Ex
Eu
EN
z
Boni Selection
Cashewnoten
zoete aardappel
met rozemarijn
15,9 €/kg
Zin in een voorsmaakje?
los
2508
Bekijk het filmpje op
Herkomst: België.
colruytbe/lekkerkoken
2,39 €}kg
3,99:
sk Met 28 XTRA
OD eenen een