Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

+

Tag y/

L2

|

B

2

IS

Tip van Valérie

van het kookteam

a

“Serveer deze quiche in hapklare

Te

stukjes als aperitiefhapje of origineel

4

de

Ae

tussendoortje. En varieer er gerust

w

ar

x

op los: gebruik andere groenten die

je op voorraad hebt, zoals spinazie,

4

champignons, witloof- of venkelreepjes,

%

ad

artisjok uit blik

Of vervang de tonijn

Va,

naar smaak door rivierkreeftjes, scampi's,

(Ns

spekblokjes of vegetarische wokreepjes.”

x

Re

u =

(Et

jn-asperg®

snelle toni

av

TETE se

zonder d

eegbodem



Hoofdgerecht of [N

RT

js

mer,

DE |

Ingrediënten (à personen)

TA

200 g groene-aspergepunten

100 g tapastomaten

100 g geraspte emmentaler

La

2

4 eieren

a



lj

2,5 dl culinaire room

Br,

MA

DL

1 koffiel. boter

AS

SS

200 g tonijn in eigen nat (bii)

3 eetl. bloem

ZN

AN

A

14 2

1 koffiel. Provençaalse kruiden

rg

peper en zout

KL /,

Bereiding (10 min. + 35 à45 min in de oven)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

We

2 Snij het uiteinde van de groene-aspergepunten.

Ea

3. Klop de eieren los in de room en meng er de

4

4

bloem en de hefft van de geraspte kaas onder.

4

Kruid met de Provencaalse kruiden, peper en

zout.

À

a

#

4

Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een

ir

vork. Roer onder het eiermengsel.

5 Snij de tapastomaten middendoor.

6 Vet een hoge taartvorm in met de boter en

AT

r

À

giet er het tonijn-eiermengsel in. Verdeel er de

aspergepunten over en leg er de tapastomaten

%

met het snijvlak naar beneden op. Bestrooi met

tj

de rest van de geraspte kaas.

7 Bak 35 à 45 min. in de voorverwarmde oven.

Ie

2

Bedek de quiche met aluminiumfolie als hij te

snel bruin wordt. De quiche is klaar als u er een

mes in steekt en het er droog uitkomt.

petit

Afwerking

in Muis:

pit nebt val

Snij in punten en serveer met een slaatje.

emmentale

B Réserve des Lauriers

g ger aspte

L AO.P. Saint-Mont

g eieve"

|

Hapkin BIPA

g culinaiv

€ Yo0m

" Blond bier

(el

gf tonijn in

eigen Va)

2

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Energie se6kel Vezels 148

gl bloem

Vetten

260g Ewilten 2628

De

(waarvan) verzadigdevetzuren 1428 Zout

088

alen

1158

(waarvan) sukers

408

a

sk Met 28 XTRA

Mo