Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
+
Tag y/
L2
|
B
2
IS
Tip van Valérie
van het kookteam
a
“Serveer deze quiche in hapklare
Te
stukjes als aperitiefhapje of origineel
4
de
Ae
tussendoortje. En varieer er gerust
w
ar
x
op los: gebruik andere groenten die
je op voorraad hebt, zoals spinazie,
4
champignons, witloof- of venkelreepjes,
%
ad
artisjok uit blik
Of vervang de tonijn
Va,
naar smaak door rivierkreeftjes, scampi's,
(Ns
spekblokjes of vegetarische wokreepjes.”
x
Re
u =
(Et
jn-asperg®
snelle toni
av
TETE se
zonder d
eegbodem
“
Hoofdgerecht of [N
RT
js
mer,
DE |
Ingrediënten (à personen)
TA
200 g groene-aspergepunten
100 g tapastomaten
100 g geraspte emmentaler
La
2
4 eieren
a
€
lj
2,5 dl culinaire room
Br,
MA
DL
1 koffiel. boter
AS
SS
200 g tonijn in eigen nat (bii)
3 eetl. bloem
ZN
AN
A
14 2
1 koffiel. Provençaalse kruiden
rg
peper en zout
KL /,
Bereiding (10 min. + 35 à45 min in de oven)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
We
2 Snij het uiteinde van de groene-aspergepunten.
Ea
3. Klop de eieren los in de room en meng er de
4
4
bloem en de hefft van de geraspte kaas onder.
4
Kruid met de Provencaalse kruiden, peper en
zout.
À
a
#
4
Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een
ir
vork. Roer onder het eiermengsel.
5 Snij de tapastomaten middendoor.
6 Vet een hoge taartvorm in met de boter en
AT
r
À
giet er het tonijn-eiermengsel in. Verdeel er de
aspergepunten over en leg er de tapastomaten
%
met het snijvlak naar beneden op. Bestrooi met
tj
de rest van de geraspte kaas.
7 Bak 35 à 45 min. in de voorverwarmde oven.
Ie
2
Bedek de quiche met aluminiumfolie als hij te
snel bruin wordt. De quiche is klaar als u er een
mes in steekt en het er droog uitkomt.
petit
Afwerking
in Muis:
pit nebt val
Snij in punten en serveer met een slaatje.
emmentale
B Réserve des Lauriers
g ger aspte
L AO.P. Saint-Mont
g eieve"
|
Hapkin BIPA
g culinaiv
€ Yo0m
" Blond bier
(el
gf tonijn in
eigen Va)
2
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Energie se6kel Vezels 148
gl bloem
Vetten
260g Ewilten 2628
De
(waarvan) verzadigdevetzuren 1428 Zout
088
alen
1158
(waarvan) sukers
408
a
sk Met 28 XTRA
Mo