Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.

Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6
a + Tag y/ L2 | B 2 IS Tip van Valérie van het kookteam a “Serveer deze quiche in hapklare Te stukjes als aperitiefhapje of origineel 4 de Ae tussendoortje. En varieer er gerust w ar x op los: gebruik andere groenten die je op voorraad hebt, zoals spinazie, 4 champignons, witloof- of venkelreepjes, % ad artisjok uit blik Of vervang de tonijn Va, naar smaak door rivierkreeftjes, scampi's, (Ns spekblokjes of vegetarische wokreepjes.” x Re u = (Et jn-asperg® snelle toni av TETE se zonder d eegbodem “ Hoofdgerecht of [N RT js mer, DE | Ingrediënten (à personen) TA 200 g groene-aspergepunten 100 g tapastomaten 100 g geraspte emmentaler La 2 4 eieren a € lj 2,5 dl culinaire room Br, MA DL 1 koffiel. boter AS SS 200 g tonijn in eigen nat (bii) 3 eetl. bloem ZN AN A 14 2 1 koffiel. Provençaalse kruiden rg peper en zout KL /, Bereiding (10 min. + 35 à45 min in de oven) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. We 2 Snij het uiteinde van de groene-aspergepunten. Ea 3. Klop de eieren los in de room en meng er de 4 4 bloem en de hefft van de geraspte kaas onder. 4 Kruid met de Provencaalse kruiden, peper en zout. À a # 4 Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een ir vork. Roer onder het eiermengsel. 5 Snij de tapastomaten middendoor. 6 Vet een hoge taartvorm in met de boter en AT r À giet er het tonijn-eiermengsel in. Verdeel er de aspergepunten over en leg er de tapastomaten % met het snijvlak naar beneden op. Bestrooi met tj de rest van de geraspte kaas. 7 Bak 35 à 45 min. in de voorverwarmde oven. Ie 2 Bedek de quiche met aluminiumfolie als hij te snel bruin wordt. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt. petit Afwerking in Muis: pit nebt val Snij in punten en serveer met een slaatje. emmentale B Réserve des Lauriers g ger aspte L AO.P. Saint-Mont g eieve" | Hapkin BIPA g culinaiv € Yo0m " Blond bier (el gf tonijn in eigen Va) 2 Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Energie se6kel Vezels 148 gl bloem Vetten 260g Ewilten 2628 De (waarvan) verzadigdevetzuren 1428 Zout 088 alen 1158 (waarvan) sukers 408 a sk Met 28 XTRA Mo
Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6