Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Colruyt Folder 07.04.2021

Hier is pagina 12 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 12

otta je panna € Lactosevri bei met man goen aard Dessert Ingrediënten (4 personen) 100 g mangoblokjes (diepvries) 150 g aardbeien of frambozen (iepuieg) 1 eetl. citroensap 400 g lactosevrije yoghurt natuur 1 dl lactosevrije room Z 30 g gepelde, ongezouten pistachenoten 4 gelatineblaadjes 2 eetl vloeibare honing 3 eetl. suiker Bereiding Enkele uren vooraf (ontdooid + 10 min. + 5 u. opstiven) 1 Laat het diepvriesfruit. oppervlakkig ontdooien. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. 2 Warm ondertussen de room samen 1 z , | | met de suiker op in een steelpannetje en Td los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in If N >“ [- Sarde wonende yoghurt en roer goed. 7 4 Snij de mangoblokes fijn en verdeel de mango over 4 glaasjes of serveerringen. Lepel er de yoghurt over en laat 5 u. opstijven in de koelkast. A Op het moment zelf (10m) 5 Hak de pistachenoten fijn. 6 Maak inkepingen in 4 aardbeien in de vorm van een waaier. Prak de rest van de N aardbeien fijn met een vork en meng er de honing en het citroensap onder. 7 Schik een aardbeienwaaier op elke panna cotta en lepel er de aardbeienmoes ee ik rond. Bestrooi met de pistachenoten. Bien jh u u Bl Bt Cu u D- Vervang de pistachenoten door geprakte meringue, suikerparels of N chocoladeschilfers. B> In plaats van de mango kan u ook Ca Weit u al in Mu“ verkruimelde koekjes gebruiken als anurt bodem. gf \actesevvije 9 voom Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) d \actsewije Energie 282keal Vezels 168 djes Veten 130g Einitten 848 WB aelatineblaa (waarvan) verzadigde vetzuren 648 Zout 028 Koofiydrten 208 g suikev (waarvan) suites 378 3 DLL # me Natuur nn ee D 2,55€ Bosbes (638 €/g) 3,09: 75 elke) Pe EIB Pur Natur lactosevrije yoghurt Natuur of Bosbes CE 08 Boni Selection Boni Selection aardbeien mangoblokjes 1kg 1kg -35 Vo* sn“ 09 2verpakkinge 3,59€ Ik 3verpakkingen 2,39€ sk Met 28 XTRA El ensen zeen

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 12