Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Colruyt Folder 07.04.2021

Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4

BEEN ús | Dit hebt u al in huis: g VOOr gebakken s ok brood 8 ljes 4 | eieren € ” ai Uqurken o # rn Nat. | } bi P azijn 3 3 = ( okaal) E32 1 N 3 N | tal, — : uidenmiy = a — ni Zi RS En u … vj hetta’s La ; „rn rio van bruse "4 pi is-veggie vlees-V Aperitiefhapje Ingrediënten (4 personen) A 3 voorgebakken witte stokbroodjes u Met vlees: 100 g vleessalade 1 hardgekookt ei 10 augurken op azijn (bokaal) y Met vis: 7 10 g preischeuten 75 g tonijnsalade sf Fa 150 g antipastimix (versmarkt) æ Veggie: "a > 2 snackkomkommers 75 g verse schapenkaas à 75 g zoeteaardappeldip (versmark) \taliaanse kruidenmix > (A 48 Bereiding GO min) La te hen © 3 En 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Bevochtig de stokbroden met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Snij elk stokbrood in 10 gelijke sneetjes. 3 Voor de bruschetta's met vlees: verdeel de €: Sne” 7 .- #7 vleessalade over 10 sneetjes brood. Hak de mo augurken fijn en prak het hardgekookte ei fijn met een vork. Strooi over de bruschetta's. LR 4 Voor de bruschetta's met vi besmeer d * 10 sneetjes stokbrood met de tonijnsalade. Snij Le de antipastimix fin en verdeel samen met de +, preischeuten over het brood. / ee 5 Voor de veggiebruschetta's: besmeer LE æ -: 10 sneetjes stokbrood met de zoeteaardappeldip. / Snij met een dunschiller een 20-tal brede + Æ rl linten van de ongeschilde komkommers. Kruid Aje met de Italiaanse kruidenmix en verdeel er de ed à schapenkaas over. Rol de linten op en verdeel over de sneetjes stokbrood. ei Voedingswaarde per persoon voor de bruschetta met vlees (op basis van de ingredientenlist) Pr Veten Energie woke Vezeis 138 il 87e Eten 718 128 js (waarvan) verzadigdevetzuren 298 Zout Koolhydraten 1748 LR (waarvan) suikers 138 En « Voedingswaarde per persoon voor de bruschetta met vis u; OR 7 (op basis van de ingreientenlist) z No meer lekkere ideeën Veten Energie 207keal Vezels 298 U 5: 112g Eitten 61g 118 1e voo! r bruschettabele ham of chorizo (waarvan) verzadigde vetzuren 108 Zout Kool en 1898 3 » rode pesto, reep) jes rauwe (waarvan) suikers 418 ette en gebakken courgé fijngehakte walnoten p geitenkaas, honing, Voedingswaarde per persoon voor de vegetarische bruschetta en reepjes gedroogde Vijg (op basis van de ingreientenlist) Ri ingesnipperde 5) jalot en Veten Energie 155kcal Vezels 148 » stukjes tomaat, fi 628 Ewiten 518 knoflook, olijfolie, peper en zout (waarvan) verzadigdevetzuren 218 Zout 078 be Kooydrten 1898 (waarvan) suikers 308 Ö 34 Ons vakmanschap drink je met verstand. sk Met 28 XTRA OD eenen en

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4