Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BEEN

ús

|

Dit hebt u al in huis:

g VOOr gebakken

s ok brood

8

ljes

4

|

eieren





ai

Uqurken o

#

rn

Nat.

|

}

bi

P azijn

3

3

=

(

okaal)

E32

1

N

3

N

| tal,



:

uidenmiy

=

a



ni

Zi

RS

En u



vj

hetta’s

La

;

„rn

rio van bruse

"4 pi

is-veggie

vlees-V

Aperitiefhapje

Ingrediënten (4 personen)

A

3 voorgebakken witte stokbroodjes

u

Met vlees:

100 g vleessalade

1 hardgekookt ei

10 augurken op azijn (bokaal)

y

Met vis:

7

10 g preischeuten

75 g tonijnsalade

sf

Fa

150 g antipastimix (versmarkt)

æ

Veggie:

"a

>

2 snackkomkommers

75 g verse schapenkaas

à

75 g zoeteaardappeldip (versmark)

\taliaanse kruidenmix

>

(A

48

Bereiding GO min)

La

te

hen ©

3

En

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

2 Bevochtig de stokbroden met water en

bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie

verpakking). Snij elk stokbrood in 10 gelijke

sneetjes.

3 Voor de bruschetta's met vlees: verdeel de

€:

Sne”

7

.-

#7

vleessalade over 10 sneetjes brood. Hak de

mo

augurken fijn en prak het hardgekookte ei fijn

met een vork. Strooi over de bruschetta's.

LR

4 Voor de bruschetta's met vi

besmeer

d

*

10 sneetjes stokbrood met de tonijnsalade. Snij

Le

de antipastimix fin en verdeel samen met de

+,

preischeuten over het brood.

/

ee

5 Voor

de

veggiebruschetta's:

besmeer

LE

æ -:

10 sneetjes stokbrood met de zoeteaardappeldip.

/

Snij met een dunschiller een 20-tal brede

+

Æ

rl

linten van de ongeschilde komkommers. Kruid

Aje

met de Italiaanse kruidenmix en verdeel er de

ed

à

schapenkaas over. Rol de linten op en verdeel

over de sneetjes stokbrood.

ei

Voedingswaarde per persoon voor de bruschetta met vlees

(op basis van de ingredientenlist)

Pr

Veten

Energie woke Vezeis 138

il

87e Eten 718

128

js

(waarvan) verzadigdevetzuren 298 Zout

Koolhydraten

1748

LR

(waarvan) suikers

138

En

«

Voedingswaarde per persoon voor de bruschetta met vis

u;

OR

7

(op basis van de ingreientenlist)

z No

meer lekkere ideeën

Veten

Energie 207keal Vezels 298

U

5:

112g Eitten 61g

118

1e

voo!

r bruschettabele

ham of chorizo

(waarvan) verzadigde vetzuren 108 Zout

Kool

en

1898

3

» rode pesto, reep)

jes rauwe

(waarvan) suikers

418

ette

en gebakken courgé

fijngehakte walnoten

p geitenkaas, honing,

Voedingswaarde per persoon voor de vegetarische bruschetta

en reepjes gedroogde Vijg

(op basis van de ingreientenlist)

Ri

ingesnipperde 5)

jalot en

Veten

Energie 155kcal Vezels 148

» stukjes tomaat, fi

628 Ewiten 518

knoflook, olijfolie,

peper en zout

(waarvan) verzadigdevetzuren 218 Zout

078

be

Kooydrten

1898

(waarvan) suikers

308

Ö

34

Ons vakmanschap drink je met verstand.

sk Met 28 XTRA

OD eenen en