Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

nm

TU ham

Mexica:

anse lasag

EL

ALU

Hoofdgerecht

Ingrediënten (@ personen)

3 sneden Meesterlycke beenham

400 g paprikareepjes (depwies)

300 g spinazie in porties (diepvries)

Tui

5 teentjes knoflook

100 g geraspte kaas voor gratin

2,5 di extra lichte room

15 lasagnevellen

400 g tomatenstukjes met basilicum (blik)

200 g rode kidneybonen (tik)

2 eetl. bloem

2 eetl. spaghettikruiden

1 eetl. olijfolie

peper en zout



Voorbereiding & min)

u

- Snipper de ui en het knoflook fijn.

- Spoel de kidneybonen onder koud water en

laat uitlekken.

Bereiding (15 min. + 45 min. in de over)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

er

2 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui

LE

en het knoflook 1 à 2 min.

NL Tr

5 Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en

%

roerbak 5 min. Bestrooi met de bloem en roer

de

Kr

goed.

Pr

en

ous

4 Overgiet met de tomatenstukjes

4 dl water en laat 5 min. koken. Kruid met de

à

spaghettikruiden, peper en zout. Meng er de

kidneybonen onder.

2

|

Rn.

5 Doe intussen de room in een steelpan en laat

le

en,

er de diepgevroren spinazie in smelten op een

zacht vuur.



6 Verdeel een laagje tomatensaus over een

ef

ovenschaal en schik er een laag lasagnevellen

a”

naast elkaar op. Voeg een sneetje ham toe.

Bedek opnieuw met tomatensaus, lasagnevellen

rag

en ham tot alles op is. Eindig met de spinazie en

bestrooi met de geraspte kaas.

7 Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.

Château Croix Colombe

Dit hebt u al

5

A.O.P. Coteaux Varois en Provence

in hu,

IS:

Ename Dubbel

SPinazie

Donker abdijbier

(diepvries

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Paprika!

Energie Toke Vezeis 848

Yeepjes

die, Vie.

Vetten

Vijg Ewiten 3598

tomaten,

Stuk

s)

(waarvan) verzadigde vetzuren

198 Zout

178

Yode ki

Jes (blik.

6

Kooydrten

LT

dney

(waarvan) uiers

1618

.

nn

onen ( bi

)

+

=)

=;

En

Boni Selection

branch

Boni Selection

ij

2a

beenham Meesterlyck

bladspinazie

+4 sneetjes 200 g

x

in porties

Glutenvrij.

15 kg

f

Hoeveham Meesterlyck

+5 sneetjes 200 g

=”

1635 €/kg

08 E/kg

-15 %*

vanaf

3,27 € 3,1Deomeno

1,47:

2 verpakkingen

ok Met AJ xTRA |

OD oenen zeen