Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.

Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 10
u nm TU ham Mexica: anse lasag EL ALU Hoofdgerecht Ingrediënten (@ personen) 3 sneden Meesterlycke beenham 400 g paprikareepjes (depwies) 300 g spinazie in porties (diepvries) Tui 5 teentjes knoflook 100 g geraspte kaas voor gratin 2,5 di extra lichte room 15 lasagnevellen 400 g tomatenstukjes met basilicum (blik) 200 g rode kidneybonen (tik) 2 eetl. bloem 2 eetl. spaghettikruiden 1 eetl. olijfolie peper en zout — Voorbereiding & min) u - Snipper de ui en het knoflook fijn. - Spoel de kidneybonen onder koud water en laat uitlekken. Bereiding (15 min. + 45 min. in de over) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. er 2 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui LE en het knoflook 1 à 2 min. NL Tr 5 Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en % roerbak 5 min. Bestrooi met de bloem en roer de Kr goed. Pr en ous 4 Overgiet met de tomatenstukjes 4 dl water en laat 5 min. koken. Kruid met de à spaghettikruiden, peper en zout. Meng er de kidneybonen onder. 2 | Rn. 5 Doe intussen de room in een steelpan en laat le en, er de diepgevroren spinazie in smelten op een zacht vuur. ” 6 Verdeel een laagje tomatensaus over een ef ovenschaal en schik er een laag lasagnevellen a” naast elkaar op. Voeg een sneetje ham toe. Bedek opnieuw met tomatensaus, lasagnevellen rag en ham tot alles op is. Eindig met de spinazie en bestrooi met de geraspte kaas. 7 Zet 45 min. in de voorverwarmde oven. Château Croix Colombe Dit hebt u al 5 A.O.P. Coteaux Varois en Provence in hu, IS: Ename Dubbel SPinazie Donker abdijbier (diepvries Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Paprika! Energie Toke Vezeis 848 Yeepjes die, Vie. Vetten Vijg Ewiten 3598 tomaten, Stuk s) (waarvan) verzadigde vetzuren 198 Zout 178 Yode ki Jes (blik. 6 Kooydrten LT dney (waarvan) uiers 1618 . nn onen ( bi ) + =) =; En Boni Selection branch Boni Selection ij 2a beenham Meesterlyck bladspinazie +4 sneetjes 200 g x in porties Glutenvrij. 15 kg f Hoeveham Meesterlyck +5 sneetjes 200 g =” 1635 €/kg 08 E/kg -15 %* vanaf 3,27 € 3,1Deomeno 1,47: 2 verpakkingen ok Met AJ xTRA | OD oenen zeen
Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 10