Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
nm
TU ham
Mexica:
anse lasag
EL
ALU
Hoofdgerecht
Ingrediënten (@ personen)
3 sneden Meesterlycke beenham
400 g paprikareepjes (depwies)
300 g spinazie in porties (diepvries)
Tui
5 teentjes knoflook
100 g geraspte kaas voor gratin
2,5 di extra lichte room
15 lasagnevellen
400 g tomatenstukjes met basilicum (blik)
200 g rode kidneybonen (tik)
2 eetl. bloem
2 eetl. spaghettikruiden
1 eetl. olijfolie
peper en zout
—
Voorbereiding & min)
u
- Snipper de ui en het knoflook fijn.
- Spoel de kidneybonen onder koud water en
laat uitlekken.
Bereiding (15 min. + 45 min. in de over)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
er
2 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui
LE
en het knoflook 1 à 2 min.
NL Tr
5 Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en
%
roerbak 5 min. Bestrooi met de bloem en roer
de
Kr
goed.
Pr
en
ous
4 Overgiet met de tomatenstukjes
4 dl water en laat 5 min. koken. Kruid met de
à
spaghettikruiden, peper en zout. Meng er de
kidneybonen onder.
2
|
Rn.
5 Doe intussen de room in een steelpan en laat
le
en,
er de diepgevroren spinazie in smelten op een
zacht vuur.
”
6 Verdeel een laagje tomatensaus over een
ef
ovenschaal en schik er een laag lasagnevellen
a”
naast elkaar op. Voeg een sneetje ham toe.
Bedek opnieuw met tomatensaus, lasagnevellen
rag
en ham tot alles op is. Eindig met de spinazie en
bestrooi met de geraspte kaas.
7 Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
Château Croix Colombe
Dit hebt u al
5
A.O.P. Coteaux Varois en Provence
in hu,
IS:
Ename Dubbel
SPinazie
Donker abdijbier
(diepvries
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Paprika!
Energie Toke Vezeis 848
Yeepjes
die, Vie.
Vetten
Vijg Ewiten 3598
tomaten,
Stuk
s)
(waarvan) verzadigde vetzuren
198 Zout
178
Yode ki
Jes (blik.
6
Kooydrten
LT
dney
(waarvan) uiers
1618
.
nn
onen ( bi
)
+
=)
=;
En
Boni Selection
branch
Boni Selection
ij
2a
beenham Meesterlyck
bladspinazie
+4 sneetjes 200 g
x
in porties
Glutenvrij.
15 kg
f
Hoeveham Meesterlyck
+5 sneetjes 200 g
=”
1635 €/kg
08 E/kg
-15 %*
vanaf
3,27 € 3,1Deomeno
1,47:
2 verpakkingen
ok Met AJ xTRA |
OD oenen zeen