Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Streetfood

(AL

Zo maken we onze recepten evenwichtiger

T

NT a9 [A

ten

en kleur

rijke groen

» Voldoende groenten: warme

couscous, granen, brood … We kiezen

maaltijden bevatten minstens 200 g

zoveel mogelijk voor volkorenproducten.

LLC Pre

Ingrediënten (a personen)

groenten.

» Zuinig met vetstoffen: waar mogelijk

560 g kibbeling wersmark)

» Vlees, vis en veggie: in onze

vervangen we volle melk, kaas en room

1 gele zoete puntpaprika

weekmenu's zorgen we voor een

door magere varianten. Ook met olie,

1 rode zoete puntpaprika

evenwicht tussen verschillende

boter en margarine zijn we zuinig.

50 g kropsla met kruiden

2 rijpe avocado’s

vleessoorten (met een beperking van te

» Pure ingrediënten: we werken vaak

vette soorten), vis, eieren en veggie.

met pure ingrediënten in plaats van

1 onbehandelde limoen (bio)

1 plantje koriander

» Variëren met koolhydraten: in onze

bewerkte producten.

150 g yoghurt natuur

recepten vindt u aardappelen, rijst,

8 taco's

4 rode uien op azijn (bokaal)

1 koffiel. paprikapoeder

1 koffiel. komijnpoeder

peper en zout

Voorbereiding (15 min)

= Snij de kropsla fijn. Hak de koriander grof.

sé Laits

-

Snij de rode uien in ringen.

@! m

Snij de puntpaprika's in de lengte in 2,

ME

verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en

snij in reepjes.

u

Rasp de schil van 1/2 limoen (niet het

hed

wit) en pers hem. Snij de andere helft in

4 partjes.

sf

zj



Snij het vruchtvlees van de avocado's in

Coms] 15

plakjes. Besprenkel met het limoensap.

u

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Florette

Toppits

kropsla met fijne kruiden

10,55 e/kg

bakvellen

Bereiding 20 min)

200g

2stuks 42x38 cm

1 Leg de kibbeling op een bakplaat met

Peterselie en bieslook

16 bakvellen per rol. Kleeft niet.

bakpapier. Zet + 8 min. in de voorverwarmde

Laat geen vet door.

oven.

2,19:

4,29:

2 Meng intussen de yoghurt met 3/4 van het

komijnpoeder en van het paprikapoeder. Kruid

met peper en zout en meng er de limoenzeste

onder.

5 Verdeel de sla, de avocado, de paprika, de

Natuur

Vanille

=S

rode ui en de kibbeling over de taco's.

1,88

2,25:

4 Lepelerenkeletoefjes van de yoghurtdressing

(76 €/kg)

(4,50 €kg)

over. Bestrooi met de rest van het komijn- en

paprikapoeder en werk af met de koriander.

Afwerking

Zet de taco's naast elkaar op een bord en werk

af met de partjes limoen.

Im

=

El Coto Blanco

Boni Selection

23

u u

komijn

DOC. Rioja

Spanje

Pur Natur

358

Postel Blond

alle yoghurts in glazen bokalen

4257 €fkg

Blond abdijbier

5008

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Versmarkt

-20 %*

Vetten

Energie skal veels 108

vanaf 2 bokalen

1,49:

lg Ewilten 25,48

(daarvan) verzadigde vetzuren 5,1g Zout

278

Koofydraten

4628

(daarvan) suikers

548

Gebakken kibbeling

Fn

2

met kruidenzakje.

MSC

Ze

=

us

MSC

mg

u >

ur

2

»

mi

I

a

Boni Selection

Boni Selection

ET AE

kibbeling

che

+280

haringmaatjes met ui

3 stuks

Graatloos. Voorgebakken. Wilde vis.

Schoongemaakt. Wilde vis

2,69 esse)

Herkomst: noordoostelijk deel van de Stille Oceaan.

Herkomst: noordoostelijk deel

van de Atlantische Oceaan.

+

ke

25 41)

11,49 ens

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

ek,

in uw Coruyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

rioon van uw Älra-app

of

peten in uwste

bo

unnen de pripen

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

tapp op colruyt

Tibi onze Klantendienst

545

om

geenkansen.

M laagste prijzen es