Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.

Hier is pagina 9 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 9
Streetfood (AL Zo maken we onze recepten evenwichtiger T NT a9 [A ten en kleur rijke groen » Voldoende groenten: warme couscous, granen, brood … We kiezen maaltijden bevatten minstens 200 g zoveel mogelijk voor volkorenproducten. LLC Pre Ingrediënten (a personen) groenten. » Zuinig met vetstoffen: waar mogelijk 560 g kibbeling wersmark) » Vlees, vis en veggie: in onze vervangen we volle melk, kaas en room 1 gele zoete puntpaprika weekmenu's zorgen we voor een door magere varianten. Ook met olie, 1 rode zoete puntpaprika evenwicht tussen verschillende boter en margarine zijn we zuinig. 50 g kropsla met kruiden 2 rijpe avocado’s vleessoorten (met een beperking van te » Pure ingrediënten: we werken vaak vette soorten), vis, eieren en veggie. met pure ingrediënten in plaats van 1 onbehandelde limoen (bio) 1 plantje koriander » Variëren met koolhydraten: in onze bewerkte producten. 150 g yoghurt natuur recepten vindt u aardappelen, rijst, 8 taco's 4 rode uien op azijn (bokaal) 1 koffiel. paprikapoeder 1 koffiel. komijnpoeder peper en zout Voorbereiding (15 min) = Snij de kropsla fijn. Hak de koriander grof. sé Laits - Snij de rode uien in ringen. @! m Snij de puntpaprika's in de lengte in 2, ME verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in reepjes. u Rasp de schil van 1/2 limoen (niet het hed wit) en pers hem. Snij de andere helft in 4 partjes. sf zj ‘ Snij het vruchtvlees van de avocado's in Coms] 15 plakjes. Besprenkel met het limoensap. u Verwarm de oven voor op 200 °C. Florette Toppits kropsla met fijne kruiden 10,55 e/kg bakvellen Bereiding 20 min) 200g 2stuks 42x38 cm 1 Leg de kibbeling op een bakplaat met Peterselie en bieslook 16 bakvellen per rol. Kleeft niet. bakpapier. Zet + 8 min. in de voorverwarmde Laat geen vet door. oven. 2,19: 4,29: 2 Meng intussen de yoghurt met 3/4 van het komijnpoeder en van het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en meng er de limoenzeste onder. 5 Verdeel de sla, de avocado, de paprika, de Natuur Vanille =S rode ui en de kibbeling over de taco's. 1,88 2,25: 4 Lepelerenkeletoefjes van de yoghurtdressing (76 €/kg) (4,50 €kg) over. Bestrooi met de rest van het komijn- en paprikapoeder en werk af met de koriander. Afwerking Zet de taco's naast elkaar op een bord en werk af met de partjes limoen. Im = El Coto Blanco Boni Selection 23 u u komijn DOC. Rioja Spanje Pur Natur 358 Postel Blond alle yoghurts in glazen bokalen 4257 €fkg Blond abdijbier 5008 Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Versmarkt -20 %* Vetten Energie skal veels 108 vanaf 2 bokalen 1,49: lg Ewilten 25,48 (daarvan) verzadigde vetzuren 5,1g Zout 278 Koofydraten 4628 (daarvan) suikers 548 Gebakken kibbeling Fn 2 met kruidenzakje. MSC Ze = us MSC mg u > ur 2 » mi I a Boni Selection Boni Selection ET AE kibbeling che +280 haringmaatjes met ui 3 stuks Graatloos. Voorgebakken. Wilde vis. Schoongemaakt. Wilde vis 2,69 esse) Herkomst: noordoostelijk deel van de Stille Oceaan. Herkomst: noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan. + ke 25 41) 11,49 ens ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. ek, in uw Coruyt-winkelnög zijn dan in deze fo ie x, De Korn rioon van uw Älra-app of peten in uwste bo unnen de pripen e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co tapp op colruyt Tibi onze Klantendienst 545 om geenkansen. M laagste prijzen es
Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 9