Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Streetfood
(AL
Zo maken we onze recepten evenwichtiger
T
NT a9 [A
ten
en kleur
rijke groen
» Voldoende groenten: warme
couscous, granen, brood … We kiezen
maaltijden bevatten minstens 200 g
zoveel mogelijk voor volkorenproducten.
LLC Pre
Ingrediënten (a personen)
groenten.
» Zuinig met vetstoffen: waar mogelijk
560 g kibbeling wersmark)
» Vlees, vis en veggie: in onze
vervangen we volle melk, kaas en room
1 gele zoete puntpaprika
weekmenu's zorgen we voor een
door magere varianten. Ook met olie,
1 rode zoete puntpaprika
evenwicht tussen verschillende
boter en margarine zijn we zuinig.
50 g kropsla met kruiden
2 rijpe avocado’s
vleessoorten (met een beperking van te
» Pure ingrediënten: we werken vaak
vette soorten), vis, eieren en veggie.
met pure ingrediënten in plaats van
1 onbehandelde limoen (bio)
1 plantje koriander
» Variëren met koolhydraten: in onze
bewerkte producten.
150 g yoghurt natuur
recepten vindt u aardappelen, rijst,
8 taco's
4 rode uien op azijn (bokaal)
1 koffiel. paprikapoeder
1 koffiel. komijnpoeder
peper en zout
Voorbereiding (15 min)
= Snij de kropsla fijn. Hak de koriander grof.
sé Laits
-
Snij de rode uien in ringen.
@! m
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2,
ME
verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en
snij in reepjes.
u
Rasp de schil van 1/2 limoen (niet het
hed
wit) en pers hem. Snij de andere helft in
4 partjes.
sf
zj
‘
Snij het vruchtvlees van de avocado's in
Coms] 15
plakjes. Besprenkel met het limoensap.
u
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Florette
Toppits
kropsla met fijne kruiden
10,55 e/kg
bakvellen
Bereiding 20 min)
200g
2stuks 42x38 cm
1 Leg de kibbeling op een bakplaat met
Peterselie en bieslook
16 bakvellen per rol. Kleeft niet.
bakpapier. Zet + 8 min. in de voorverwarmde
Laat geen vet door.
oven.
2,19:
4,29:
2 Meng intussen de yoghurt met 3/4 van het
komijnpoeder en van het paprikapoeder. Kruid
met peper en zout en meng er de limoenzeste
onder.
5 Verdeel de sla, de avocado, de paprika, de
Natuur
Vanille
=S
rode ui en de kibbeling over de taco's.
1,88
2,25:
4 Lepelerenkeletoefjes van de yoghurtdressing
(76 €/kg)
(4,50 €kg)
over. Bestrooi met de rest van het komijn- en
paprikapoeder en werk af met de koriander.
Afwerking
Zet de taco's naast elkaar op een bord en werk
af met de partjes limoen.
Im
=
El Coto Blanco
Boni Selection
23
u u
komijn
DOC. Rioja
Spanje
Pur Natur
358
Postel Blond
alle yoghurts in glazen bokalen
4257 €fkg
Blond abdijbier
5008
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Versmarkt
-20 %*
Vetten
Energie skal veels 108
vanaf 2 bokalen
1,49:
lg Ewilten 25,48
(daarvan) verzadigde vetzuren 5,1g Zout
278
Koofydraten
4628
(daarvan) suikers
548
Gebakken kibbeling
Fn
2
met kruidenzakje.
MSC
Ze
=
us
MSC
mg
u >
ur
2
»
mi
I
a
Boni Selection
Boni Selection
ET AE
kibbeling
che
+280
haringmaatjes met ui
3 stuks
Graatloos. Voorgebakken. Wilde vis.
Schoongemaakt. Wilde vis
2,69 esse)
Herkomst: noordoostelijk deel van de Stille Oceaan.
Herkomst: noordoostelijk deel
van de Atlantische Oceaan.
+
ke
25 41)
11,49 ens
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
ek,
in uw Coruyt-winkelnög
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
rioon van uw Älra-app
of
peten in uwste
bo
unnen de pripen
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
tapp op colruyt
Tibi onze Klantendienst
545
om
geenkansen.
M laagste prijzen es