Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Streetfood

Broodje BB

Q-worst

alsa

met man

go-paprikas

ANS

A

Zuurdesembrood, natuurlijk

een

Ingrediënten (4 personen)

En

ce

gefermenteerd

4 barbecueworsten (beenhouwer)

Bij het maken van zuurdesembrood

1/2 komkommer

gebruikt u geen gist maar een

1 rijpe mango

1 limoen

moederdeeg, een papje van bloem en

1 plantje platte peterselie

water dat uren, soms dagen heeft gerezen.

De melkzuurbacteriën en natuurlijke gisten

1/2 bosje lente-uitjes

A

2 voorgebakken stokbroden met zuurdesem

zorgen voor een spontane fermentatie.

2 gegrilde paprika's (bokaal)

Barbecueworst varken

Door het deeg korter of langer te laten

2 eetl olijfolie

2 eetl. burgersaus

rusten, of de verhoudingen van bloem

(bv Heinz American Style Burger Sauce)

en water aan te passen, krijgt elk brood

8,22 €/kg

een eigen karakter. Maar de lichtzure

zwarte peper (molen)

zout

smaak en de krokante korst, dat

hebben alle zuurdesembroden.

Voorberei

8 (10 min)

Snij de halve komkommer in de lengte in 2,

verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij

in blokjes.

8

Schil de mango en snij in blokjes.

Snij de paprika's in blokjes.

Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.

Pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).

an

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Boni Selection

Ae

zuurdesemstokbrood

Bereiding (15 min. + afkoelen)

1 Legde broodjes op een bakplaat, besprenkel ze

250

met wat water en bak 10 min. in de voorverwarmde

Voorgebakken.

oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.

Bani Selection

2 Meng intussen de mango-, paprika- en

Bio limoenen

436 e/kg

komkommerblokjes, de lente-uitjes en de

625 eg

er

platte peterselie met 1 eetl. olijfolie en 1 eetl.

3 stuks

limoensap. Kruid met peper en zout.

Herkomst: Mexico/Peru/Colombia.

ZE

3 Verhit 1 eetl.olifolie in een grilpan en bak de

1,09

1,2

Je

worsten 4 min. aan elke kant.

4 Snij de broodjes open en snij ze in 2. Beleg met

een worst. Lepel er wat burgersaus en mango-

paprikasalsa op.

D- Maak de salsa op voorhand. Bak de broodjes

en de worsten op het moment zelf en vul de

MEIN

wel

broodjes.

ame

B

Heinz

D- Bak de worsten 5 à 7 min. aan elke kant

En

La

curry-mangosaus,

op een matig warme barbecue.

burgersaus American Style

gi

a

of American Style Bacon

Salento 1.G.T. Verso Rosso

220 ml of Classic Barbecue

Puglia — Italië

Smokey of (Seriously) Good

Martha Sexy Blond

mayonaise 400 ml

Sterk blond bier

in top-downfles

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Ener

je

656 kel

vezels 60g

Burgersaus

Burgersaus

Classic Barbecue

Vetten

244g Ewillen

2668

Curry-mangosaus

American Style

American Style Bacon

Smokey

-50 %*

(waarvan) verzadigde vetzuren 65g Zout

328









Koolhydraten

7958

1

r

r

1

vanaf 2 flessen

(waarvan) sukers

1728

asen)

23€)

ae)

023 €0

(PS

Nog meer streetfood-recepten?

LOL

Italiaanse croque

RU

u

uit 't vuistje

er

Bagel met

78

B

zalmburger

u

en frisse

komkommersaus

as

©)

Broodje 'Waldorf' met kippenhaasje,

Ontdek ze allemaal op

appel en selder

colruyt.be/lekkerkoken

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

in uw Coruyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

rioon van uw Älra-app

of

Pie vies n usteck lumnen de prigen

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

tapp op colruyt

bi onze Klantendienst

EEE Lond

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen