Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.

Hier is pagina 5 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5
Streetfood Broodje BB Q-worst alsa met man go-paprikas ANS A Zuurdesembrood, natuurlijk een Ingrediënten (4 personen) En ce gefermenteerd 4 barbecueworsten (beenhouwer) Bij het maken van zuurdesembrood 1/2 komkommer gebruikt u geen gist maar een 1 rijpe mango 1 limoen moederdeeg, een papje van bloem en 1 plantje platte peterselie water dat uren, soms dagen heeft gerezen. De melkzuurbacteriën en natuurlijke gisten 1/2 bosje lente-uitjes A 2 voorgebakken stokbroden met zuurdesem zorgen voor een spontane fermentatie. 2 gegrilde paprika's (bokaal) Barbecueworst varken Door het deeg korter of langer te laten 2 eetl olijfolie 2 eetl. burgersaus rusten, of de verhoudingen van bloem (bv Heinz American Style Burger Sauce) en water aan te passen, krijgt elk brood 8,22 €/kg een eigen karakter. Maar de lichtzure zwarte peper (molen) zout smaak en de krokante korst, dat hebben alle zuurdesembroden. Voorberei 8 (10 min) Snij de halve komkommer in de lengte in 2, verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij in blokjes. 8 Schil de mango en snij in blokjes. Snij de paprika's in blokjes. Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn. Pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig). an Verwarm de oven voor op 220 °C. Boni Selection Ae zuurdesemstokbrood Bereiding (15 min. + afkoelen) 1 Legde broodjes op een bakplaat, besprenkel ze 250 met wat water en bak 10 min. in de voorverwarmde Voorgebakken. oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Bani Selection 2 Meng intussen de mango-, paprika- en Bio limoenen 436 e/kg komkommerblokjes, de lente-uitjes en de 625 eg er platte peterselie met 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. 3 stuks limoensap. Kruid met peper en zout. Herkomst: Mexico/Peru/Colombia. ZE 3 Verhit 1 eetl.olifolie in een grilpan en bak de 1,09 1,2 Je worsten 4 min. aan elke kant. 4 Snij de broodjes open en snij ze in 2. Beleg met een worst. Lepel er wat burgersaus en mango- paprikasalsa op. D- Maak de salsa op voorhand. Bak de broodjes en de worsten op het moment zelf en vul de MEIN wel broodjes. ame B Heinz D- Bak de worsten 5 à 7 min. aan elke kant En La curry-mangosaus, op een matig warme barbecue. burgersaus American Style gi a of American Style Bacon Salento 1.G.T. Verso Rosso 220 ml of Classic Barbecue Puglia — Italië Smokey of (Seriously) Good Martha Sexy Blond mayonaise 400 ml Sterk blond bier in top-downfles Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Ener je 656 kel vezels 60g Burgersaus Burgersaus Classic Barbecue Vetten 244g Ewillen 2668 Curry-mangosaus American Style American Style Bacon Smokey -50 %* (waarvan) verzadigde vetzuren 65g Zout 328 € € € € Koolhydraten 7958 1 r r 1 vanaf 2 flessen (waarvan) sukers 1728 asen) 23€) ae) 023 €0 (PS Nog meer streetfood-recepten? LOL Italiaanse croque RU u uit 't vuistje er Bagel met 78 B zalmburger u en frisse komkommersaus as ©) Broodje 'Waldorf' met kippenhaasje, Ontdek ze allemaal op appel en selder colruyt.be/lekkerkoken ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. in uw Coruyt-winkelnög zijn dan in deze fo ie x, De Korn rioon van uw Älra-app of Pie vies n usteck lumnen de prigen e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co tapp op colruyt bi onze Klantendienst EEE Lond ugeenkansen. Æ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5