Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Streetfood
Broodje BB
Q-worst
alsa
met man
go-paprikas
ANS
A
Zuurdesembrood, natuurlijk
een
Ingrediënten (4 personen)
En
ce
gefermenteerd
4 barbecueworsten (beenhouwer)
Bij het maken van zuurdesembrood
1/2 komkommer
gebruikt u geen gist maar een
1 rijpe mango
1 limoen
moederdeeg, een papje van bloem en
1 plantje platte peterselie
water dat uren, soms dagen heeft gerezen.
De melkzuurbacteriën en natuurlijke gisten
1/2 bosje lente-uitjes
A
2 voorgebakken stokbroden met zuurdesem
zorgen voor een spontane fermentatie.
2 gegrilde paprika's (bokaal)
Barbecueworst varken
Door het deeg korter of langer te laten
2 eetl olijfolie
2 eetl. burgersaus
rusten, of de verhoudingen van bloem
(bv Heinz American Style Burger Sauce)
en water aan te passen, krijgt elk brood
8,22 €/kg
een eigen karakter. Maar de lichtzure
zwarte peper (molen)
zout
smaak en de krokante korst, dat
hebben alle zuurdesembroden.
Voorberei
8 (10 min)
Snij de halve komkommer in de lengte in 2,
verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij
in blokjes.
8
Schil de mango en snij in blokjes.
Snij de paprika's in blokjes.
Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.
Pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
an
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Boni Selection
Ae
zuurdesemstokbrood
Bereiding (15 min. + afkoelen)
1 Legde broodjes op een bakplaat, besprenkel ze
250
met wat water en bak 10 min. in de voorverwarmde
Voorgebakken.
oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Bani Selection
2 Meng intussen de mango-, paprika- en
Bio limoenen
436 e/kg
komkommerblokjes, de lente-uitjes en de
625 eg
er
platte peterselie met 1 eetl. olijfolie en 1 eetl.
3 stuks
limoensap. Kruid met peper en zout.
Herkomst: Mexico/Peru/Colombia.
ZE
3 Verhit 1 eetl.olifolie in een grilpan en bak de
1,09
1,2
Je
worsten 4 min. aan elke kant.
4 Snij de broodjes open en snij ze in 2. Beleg met
een worst. Lepel er wat burgersaus en mango-
paprikasalsa op.
D- Maak de salsa op voorhand. Bak de broodjes
en de worsten op het moment zelf en vul de
MEIN
wel
broodjes.
ame
B
Heinz
D- Bak de worsten 5 à 7 min. aan elke kant
En
La
curry-mangosaus,
op een matig warme barbecue.
burgersaus American Style
gi
a
of American Style Bacon
Salento 1.G.T. Verso Rosso
220 ml of Classic Barbecue
Puglia — Italië
Smokey of (Seriously) Good
Martha Sexy Blond
mayonaise 400 ml
Sterk blond bier
in top-downfles
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Ener
je
656 kel
vezels 60g
Burgersaus
Burgersaus
Classic Barbecue
Vetten
244g Ewillen
2668
Curry-mangosaus
American Style
American Style Bacon
Smokey
-50 %*
(waarvan) verzadigde vetzuren 65g Zout
328
€
€
€
€
Koolhydraten
7958
1
r
r
1
vanaf 2 flessen
(waarvan) sukers
1728
asen)
23€)
ae)
023 €0
(PS
Nog meer streetfood-recepten?
LOL
Italiaanse croque
RU
u
uit 't vuistje
er
Bagel met
78
B
zalmburger
u
en frisse
komkommersaus
as
©)
Broodje 'Waldorf' met kippenhaasje,
Ontdek ze allemaal op
appel en selder
colruyt.be/lekkerkoken
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
in uw Coruyt-winkelnög
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
rioon van uw Älra-app
of
Pie vies n usteck lumnen de prigen
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
tapp op colruyt
bi onze Klantendienst
EEE Lond
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen