Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Rx

à

a”

A

r

Streetfood bij u thuis

(EC

het vuistje en ze zitten bomvol smaak: streetfood! Maak deze pittige

gerechtjes samen met ons en eet ze gewoon in uw eigen tuin. Natuurlijk voor

de laagste prijzen!

Fu

Ingrediönten (4 personen)

LIET

4 barbecueburgers (beenhouwerij)

2 sneetjes Crispy Bacon (versmark)

8 tapastomaten

1 gele courgette

50 g fijnproeversmix rucola

1 avocado

1 eetl. limoensap

4 schijfjes mozzarella

1 Turks brood

Ea,

>

2 eetl. geroosterde uitjes

4

4 eetl. chipotlesaus (bokaal)

2 eetl. olijfolie

1 eetl. oregano (gedroogd)

> Æ a

peper en zout

SE.

Voorbereiding (15 min)

Ve

= Snij de courgette in de lengte in dunne plakken. Snij de tomaten in schijfjes.

un

=

Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het

limoensap.

Meng 1 eetl. olijfolie met de oregano.

Sk

we

-

Snij de sneetjes bacon in 2.

Pr

bf

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (10 min. + 12 min. in de oven)

be

1 Leg de plakken courgette op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met het

iN,

olifolie-oreganomengsel. Kruid met peper en zout. Leg ook de Crispy Bacon op

‘4

de bakplaat. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven en draai halverwege om.

2 Leg het Turks brood de laatste 6 min. op het rooster in de oven.

aj

A

À

ira

3 verhit intussen 1 eetl. olifolie in een grllpan en bak de barbecueburgers

+ 3 min. aan elke kant.

4 Snij het brood open. Verdeel de rucola, de tomaten en de avocadoblokjes

2

S

Lo

{

over de onderste helft. Verdeel er daarna de hamburgers, de mozzarella, de

à:

Fa

Crispy Bacon, de chipotlesaus en de dubbel gevouwde plakken courgette over.

IN

Werk af met de geroosterde uitjes.

5 Dek af met de bovenste helft van het brood en snij in 4 gelijke stukken. Prik

Kn

vast met een prikker.

9

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)

se

5

Energie 815 kal

vezels 60g

A

en

9 Tavel AOP.

Vetten

5078

Eten 4168

x}

(vaaıvan) verzadigdevetzuren 17,18

Zout

558

Q

Estaminet Refined Lager

Koolhydraten

5408

D

Pils

(vaanan) suikers

1058

à

PL

&

TURKS

EA

Boni Selection

[

3

Turks brood

400 g

ai

Voorgebakken

1

188€/k8

À

IE,

4

dn

>

2

a

Geldig van 16/6 te.m. 29/6/2021.

sk Met BJ XTRA.