Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Rx
à
a”
A
r
Streetfood bij u thuis
(EC
het vuistje en ze zitten bomvol smaak: streetfood! Maak deze pittige
gerechtjes samen met ons en eet ze gewoon in uw eigen tuin. Natuurlijk voor
de laagste prijzen!
Fu
Ingrediönten (4 personen)
LIET
4 barbecueburgers (beenhouwerij)
2 sneetjes Crispy Bacon (versmark)
8 tapastomaten
1 gele courgette
50 g fijnproeversmix rucola
1 avocado
1 eetl. limoensap
4 schijfjes mozzarella
1 Turks brood
Ea,
>
2 eetl. geroosterde uitjes
4
4 eetl. chipotlesaus (bokaal)
2 eetl. olijfolie
1 eetl. oregano (gedroogd)
> Æ a
peper en zout
SE.
Voorbereiding (15 min)
Ve
= Snij de courgette in de lengte in dunne plakken. Snij de tomaten in schijfjes.
un
=
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het
limoensap.
Meng 1 eetl. olijfolie met de oregano.
Sk
we
-
Snij de sneetjes bacon in 2.
Pr
bf
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding (10 min. + 12 min. in de oven)
be
1 Leg de plakken courgette op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met het
iN,
olifolie-oreganomengsel. Kruid met peper en zout. Leg ook de Crispy Bacon op
‘4
de bakplaat. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven en draai halverwege om.
2 Leg het Turks brood de laatste 6 min. op het rooster in de oven.
aj
A
À
ira
3 verhit intussen 1 eetl. olifolie in een grllpan en bak de barbecueburgers
+ 3 min. aan elke kant.
4 Snij het brood open. Verdeel de rucola, de tomaten en de avocadoblokjes
2
S
Lo
{
over de onderste helft. Verdeel er daarna de hamburgers, de mozzarella, de
à:
Fa
Crispy Bacon, de chipotlesaus en de dubbel gevouwde plakken courgette over.
IN
Werk af met de geroosterde uitjes.
5 Dek af met de bovenste helft van het brood en snij in 4 gelijke stukken. Prik
Kn
vast met een prikker.
9
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)
se
5
Energie 815 kal
vezels 60g
A
en
9 Tavel AOP.
Vetten
5078
Eten 4168
x}
(vaaıvan) verzadigdevetzuren 17,18
Zout
558
Q
Estaminet Refined Lager
Koolhydraten
5408
D
Pils
(vaanan) suikers
1058
à
PL
&
TURKS
EA
Boni Selection
[
3
Turks brood
400 g
ai
Voorgebakken
1
188€/k8
À
IE,
4
dn
>
2
a
Geldig van 16/6 te.m. 29/6/2021.
sk Met BJ XTRA.