Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.

Hier is pagina 2 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2
Rx à a” A r Streetfood bij u thuis (EC het vuistje en ze zitten bomvol smaak: streetfood! Maak deze pittige gerechtjes samen met ons en eet ze gewoon in uw eigen tuin. Natuurlijk voor de laagste prijzen! Fu Ingrediönten (4 personen) LIET 4 barbecueburgers (beenhouwerij) 2 sneetjes Crispy Bacon (versmark) 8 tapastomaten 1 gele courgette 50 g fijnproeversmix rucola 1 avocado 1 eetl. limoensap 4 schijfjes mozzarella 1 Turks brood Ea, > 2 eetl. geroosterde uitjes 4 4 eetl. chipotlesaus (bokaal) 2 eetl. olijfolie 1 eetl. oregano (gedroogd) > Æ a peper en zout SE. Voorbereiding (15 min) Ve = Snij de courgette in de lengte in dunne plakken. Snij de tomaten in schijfjes. un = Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het limoensap. Meng 1 eetl. olijfolie met de oregano. Sk we - Snij de sneetjes bacon in 2. Pr bf Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (10 min. + 12 min. in de oven) be 1 Leg de plakken courgette op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met het iN, olifolie-oreganomengsel. Kruid met peper en zout. Leg ook de Crispy Bacon op ‘4 de bakplaat. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven en draai halverwege om. 2 Leg het Turks brood de laatste 6 min. op het rooster in de oven. aj A À ira 3 verhit intussen 1 eetl. olifolie in een grllpan en bak de barbecueburgers + 3 min. aan elke kant. 4 Snij het brood open. Verdeel de rucola, de tomaten en de avocadoblokjes 2 S Lo { over de onderste helft. Verdeel er daarna de hamburgers, de mozzarella, de à: Fa Crispy Bacon, de chipotlesaus en de dubbel gevouwde plakken courgette over. IN Werk af met de geroosterde uitjes. 5 Dek af met de bovenste helft van het brood en snij in 4 gelijke stukken. Prik Kn vast met een prikker. 9 Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist) se 5 Energie 815 kal vezels 60g A en 9 Tavel AOP. Vetten 5078 Eten 4168 x} (vaaıvan) verzadigdevetzuren 17,18 Zout 558 Q Estaminet Refined Lager Koolhydraten 5408 D Pils (vaanan) suikers 1058 à PL & TURKS EA Boni Selection [ 3 Turks brood 400 g ai Voorgebakken 1 188€/k8 À IE, 4 dn > 2 a Geldig van 16/6 te.m. 29/6/2021. sk Met BJ XTRA.
Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2