Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
er.
L
À,
1
"SR
É
2
E
en
|
,
:
4
4
d-
me
À
Ë
Voorbereiding (15 mn)
Afwerking
-
Snij de rode uien in ringen.
Vouw 1 kant van elke wrap naar binnen en rol
rm
LIET
=
Snipper het bieslook fijn.
strak op. Snij elke wrap schuin in 2. Prik elk stuk
Ingrediënten 6 stuks)
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte
vast met een prikker en leg op een serveerschaal.
300 g vegetarische gyros diepvries)
in 2 en verwijder de zaadlijsten met een
Serveer met de rest van de zure room.
12 kerstomaten
koffielepel. Snij in halvemaantjes.
-
Snij de kerstomaten en de radijzen in 4.
75 g finproeversmix rucola
B> Liever met vlees? Gebruik in plaats van de
1/2 komkommer
vegetarische gyros eens kip kebab uit de
1/2 bosje radijzen
Bereiding (10 min)
beenhouwerij
1/4 plantje bieslook
1 Meng de zure room met het bieslook en kruid
2 rode uien
met peper en zout.
Domaine du Château d'Eau Chardonnay -
2 Bestrijk de wraps met de guacamole en verdeel
6 eetl. guacamole (versmarkt)
er de rode ui, de komkommer en de sla over.
LGP. Pays d'Oc
100 g feta lok)
Lefort Tripel
4 eetl. zure room
3 Verhit de olijfolie in een pan en bak de
Sterk blond bier
6 rodebietenwraps
diepgevroren vegetarische gyros + 5 min. Verdeel
1 eetl olijfolie
over de wraps. Verkruimel er de feta over.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs)
4 Verdeel er de tomaten, de radijzen en de helft
Energie G19kcal Vezels 118
zwarte peper molen)
van de zure room over.
Veten
258 Eiten _ 298
ET
(waarvan) verzadigdevetzuren 58.8 Zout
308
Koolhydraten
5926
Guaanvan) suiers
1048
Geldig van 16/6 te.m. 29/6/2021.
sk Met BJ XTRA.