Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

er.

L

À,

1

"SR

É

2

E

en

|

,

:

4

4

d-

me

À

Ë

Voorbereiding (15 mn)

Afwerking

-

Snij de rode uien in ringen.

Vouw 1 kant van elke wrap naar binnen en rol

rm

LIET

=

Snipper het bieslook fijn.

strak op. Snij elke wrap schuin in 2. Prik elk stuk

Ingrediënten 6 stuks)

Snij de ongeschilde komkommer in de lengte

vast met een prikker en leg op een serveerschaal.

300 g vegetarische gyros diepvries)

in 2 en verwijder de zaadlijsten met een

Serveer met de rest van de zure room.

12 kerstomaten

koffielepel. Snij in halvemaantjes.

-

Snij de kerstomaten en de radijzen in 4.

75 g finproeversmix rucola

B> Liever met vlees? Gebruik in plaats van de

1/2 komkommer

vegetarische gyros eens kip kebab uit de

1/2 bosje radijzen

Bereiding (10 min)

beenhouwerij

1/4 plantje bieslook

1 Meng de zure room met het bieslook en kruid

2 rode uien

met peper en zout.

Domaine du Château d'Eau Chardonnay -

2 Bestrijk de wraps met de guacamole en verdeel

6 eetl. guacamole (versmarkt)

er de rode ui, de komkommer en de sla over.

LGP. Pays d'Oc

100 g feta lok)

Lefort Tripel

4 eetl. zure room

3 Verhit de olijfolie in een pan en bak de

Sterk blond bier

6 rodebietenwraps

diepgevroren vegetarische gyros + 5 min. Verdeel

1 eetl olijfolie

over de wraps. Verkruimel er de feta over.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs)

4 Verdeel er de tomaten, de radijzen en de helft

Energie G19kcal Vezels 118

zwarte peper molen)

van de zure room over.

Veten

258 Eiten _ 298

ET

(waarvan) verzadigdevetzuren 58.8 Zout

308

Koolhydraten

5926

Guaanvan) suiers

1048

Geldig van 16/6 te.m. 29/6/2021.

sk Met BJ XTRA.