Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Streetfood
x
à
==
b>
:
2,
>
_.
j
Pa
®,
ar
32
ab.
Gr
Er
PR
WT 1e
<
ks
hs
l
“
“|
e
>
ET
7)
LE
Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje
=.
3
op
r
El?
“
dd EE
Kook 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel
4 Meng de tomaatjes met de radijzen en de
‘onder koud water. Pel en prak ijn.
fijngesneden sla en verdeel over de blaadjes
Snipper het bieslook en de dragon fijn. Snipper
Romeinse sla.
Ku
de sjalot
. Snij de radijzen en de tomaatjes
5 Verhoog de temperatuur van de friteuse
Ingrediënten 6 stuks)
500 g pladijsfilets (diepvries)
in plakjes. Snij 1 eetl. augurken in kleine
tot 180 °C en bak de frietjes goudbruin. Bak
12 snoeptomaatjes
stukjes. Laat de kappertjes uitlekken.
vervolgens de visreepjes 2 min. in de olie. Laat
2 Romeinse slaharten
‘
Hou 8 grote blaadjes van de Romeinse
even uitlekken op keukenpapier.
slaharten apart en snij de rest fijn.
1 bosje radijzen
‘
Leg een portie frietjes in het frituurmandje
Afwerking
1/3 plantje bieslook
1/3 plantje dragon
en zorg dat ze volledig onderstaan. Bak 5 à
Leg telkens 2 blaadjes Romeinse sla in 4 diepe
600 g aardappelen
4 min. op 160 °C. (zo garen ze vanbinnen
borden en leg er de visreepjes op. Werk af met
zonder te kleuren). Laat de frietjes uitlekken op
de tartaarsaus, de plakjes augurk en bestrooi met
1 sjalot
keukenpapier en laat volledig afkoelen.
het geplette ei. Serveer met de frietjes.
3 eieren
3 eetl. zoetzure augurkenschijfjes (bokaal)
Bereiding (25 min)
D- Geen tijd om visreepjes te maken, ga dan
1 eetl. kappertjes
voor onze kant-en-klare kibbeling in de plaats!
1 eetl. dijonmosterd
1 Doe de bloem in een diep bord en kruid met
peper en zout. Scheid van 2 eieren de eiwitten
Gardian 'Grande Réserve!
4 eetl. panko (lapans paneermeel)
van de eigelen. Klop de eiwitten los in een diep
4 eetl. bloem
bord en kruid met peper en zout.
Chardonnay-Sauvignon-Vermentino
3,5 dl maïsolie
LG.P. Côtes de Béziers
2 eetl. azijn
2 Snij de pladijs in lange repen. Haal de
Martha Sexy Blond
1 eetl. worcestersaus
pladijsreepjes eerst door de bloem, dan door het
Sterk blond bier
eiwit en tenslotte door de panko.
enkele druppels tabasco
3 Maak de tartaarsaus: klop de eidooiers samen
1 eetl. peterselie (gedroogd)
met de mosterd en de azijn los met de klopper.
peper en zout
Voeg nu al kloppend de olie toe en klop tot
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenls)
Voorbere!
8 (ontdooid + 20 min)
een mooie mayonaise. Meng er alle kruiden, de
md
- Lat de pladijfilets volledig ontdooien en dep droog.
kappertjes, de fijngesneden augurken, de sjalot,
Veten
Energie Tike vezes 51g
de tabasco en de worcestersaus onder. Kruid met
50/g Ewiten 35,88
= Schil intussen de aardappelen en snij in frieten
peper en zout.
(waarvan) verzadigde vetzuren 7,18 Zout
Kool
en
098
van 1 cm dik. Spoel de frietjes niet, zo blijft het
208
zetmeel rond de aardappelen.
(waarvan) sukers
548
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
in uw Coruyt-winkelnög
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
rioon van uw Älra-app
of
gote vies n uwsteck lumnen de prigen
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
tol,
tapp op colruyt
bi onze Klantendienst
EEE Lond
ugeenkansen.
laagste prijzen