Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Streetfood

x

à

==

b>

:

2,

>

_.

j

Pa

®,

ar

32

ab.

Gr

Er

PR

WT 1e

<

ks

hs

l



“|

e

>

ET

7)

LE

Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje

=.

3

op

r

El?



dd EE

Kook 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel

4 Meng de tomaatjes met de radijzen en de

‘onder koud water. Pel en prak ijn.

fijngesneden sla en verdeel over de blaadjes

Snipper het bieslook en de dragon fijn. Snipper

Romeinse sla.

Ku

de sjalot

. Snij de radijzen en de tomaatjes

5 Verhoog de temperatuur van de friteuse

Ingrediënten 6 stuks)

500 g pladijsfilets (diepvries)

in plakjes. Snij 1 eetl. augurken in kleine

tot 180 °C en bak de frietjes goudbruin. Bak

12 snoeptomaatjes

stukjes. Laat de kappertjes uitlekken.

vervolgens de visreepjes 2 min. in de olie. Laat

2 Romeinse slaharten



Hou 8 grote blaadjes van de Romeinse

even uitlekken op keukenpapier.

slaharten apart en snij de rest fijn.

1 bosje radijzen



Leg een portie frietjes in het frituurmandje

Afwerking

1/3 plantje bieslook

1/3 plantje dragon

en zorg dat ze volledig onderstaan. Bak 5 à

Leg telkens 2 blaadjes Romeinse sla in 4 diepe

600 g aardappelen

4 min. op 160 °C. (zo garen ze vanbinnen

borden en leg er de visreepjes op. Werk af met

zonder te kleuren). Laat de frietjes uitlekken op

de tartaarsaus, de plakjes augurk en bestrooi met

1 sjalot

keukenpapier en laat volledig afkoelen.

het geplette ei. Serveer met de frietjes.

3 eieren

3 eetl. zoetzure augurkenschijfjes (bokaal)

Bereiding (25 min)

D- Geen tijd om visreepjes te maken, ga dan

1 eetl. kappertjes

voor onze kant-en-klare kibbeling in de plaats!

1 eetl. dijonmosterd

1 Doe de bloem in een diep bord en kruid met

peper en zout. Scheid van 2 eieren de eiwitten

Gardian 'Grande Réserve!

4 eetl. panko (lapans paneermeel)

van de eigelen. Klop de eiwitten los in een diep

4 eetl. bloem

bord en kruid met peper en zout.

Chardonnay-Sauvignon-Vermentino

3,5 dl maïsolie

LG.P. Côtes de Béziers

2 eetl. azijn

2 Snij de pladijs in lange repen. Haal de

Martha Sexy Blond

1 eetl. worcestersaus

pladijsreepjes eerst door de bloem, dan door het

Sterk blond bier

eiwit en tenslotte door de panko.

enkele druppels tabasco

3 Maak de tartaarsaus: klop de eidooiers samen

1 eetl. peterselie (gedroogd)

met de mosterd en de azijn los met de klopper.

peper en zout

Voeg nu al kloppend de olie toe en klop tot

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenls)

Voorbere!

8 (ontdooid + 20 min)

een mooie mayonaise. Meng er alle kruiden, de

md

- Lat de pladijfilets volledig ontdooien en dep droog.

kappertjes, de fijngesneden augurken, de sjalot,

Veten

Energie Tike vezes 51g

de tabasco en de worcestersaus onder. Kruid met

50/g Ewiten 35,88

= Schil intussen de aardappelen en snij in frieten

peper en zout.

(waarvan) verzadigde vetzuren 7,18 Zout

Kool

en

098

van 1 cm dik. Spoel de frietjes niet, zo blijft het

208

zetmeel rond de aardappelen.

(waarvan) sukers

548

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

in uw Coruyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

rioon van uw Älra-app

of

gote vies n uwsteck lumnen de prigen

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

tol,

tapp op colruyt

bi onze Klantendienst

EEE Lond

ugeenkansen.

laagste prijzen