Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Colruyt Folder 16.06.2021

Hier is pagina 11 van 23 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 11

Streetfood x à == b> : 2, > _. j Pa ®, ar 32 ab. Gr Er PR WT 1e < ks hs l “ “| e > ET 7) LE Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje =. 3 op r El? “ dd EE Kook 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel 4 Meng de tomaatjes met de radijzen en de ‘onder koud water. Pel en prak ijn. fijngesneden sla en verdeel over de blaadjes Snipper het bieslook en de dragon fijn. Snipper Romeinse sla. Ku de sjalot . Snij de radijzen en de tomaatjes 5 Verhoog de temperatuur van de friteuse Ingrediënten 6 stuks) 500 g pladijsfilets (diepvries) in plakjes. Snij 1 eetl. augurken in kleine tot 180 °C en bak de frietjes goudbruin. Bak 12 snoeptomaatjes stukjes. Laat de kappertjes uitlekken. vervolgens de visreepjes 2 min. in de olie. Laat 2 Romeinse slaharten ‘ Hou 8 grote blaadjes van de Romeinse even uitlekken op keukenpapier. slaharten apart en snij de rest fijn. 1 bosje radijzen ‘ Leg een portie frietjes in het frituurmandje Afwerking 1/3 plantje bieslook 1/3 plantje dragon en zorg dat ze volledig onderstaan. Bak 5 à Leg telkens 2 blaadjes Romeinse sla in 4 diepe 600 g aardappelen 4 min. op 160 °C. (zo garen ze vanbinnen borden en leg er de visreepjes op. Werk af met zonder te kleuren). Laat de frietjes uitlekken op de tartaarsaus, de plakjes augurk en bestrooi met 1 sjalot keukenpapier en laat volledig afkoelen. het geplette ei. Serveer met de frietjes. 3 eieren 3 eetl. zoetzure augurkenschijfjes (bokaal) Bereiding (25 min) D- Geen tijd om visreepjes te maken, ga dan 1 eetl. kappertjes voor onze kant-en-klare kibbeling in de plaats! 1 eetl. dijonmosterd 1 Doe de bloem in een diep bord en kruid met peper en zout. Scheid van 2 eieren de eiwitten Gardian 'Grande Réserve! 4 eetl. panko (lapans paneermeel) van de eigelen. Klop de eiwitten los in een diep 4 eetl. bloem bord en kruid met peper en zout. Chardonnay-Sauvignon-Vermentino 3,5 dl maïsolie LG.P. Côtes de Béziers 2 eetl. azijn 2 Snij de pladijs in lange repen. Haal de Martha Sexy Blond 1 eetl. worcestersaus pladijsreepjes eerst door de bloem, dan door het Sterk blond bier eiwit en tenslotte door de panko. enkele druppels tabasco 3 Maak de tartaarsaus: klop de eidooiers samen 1 eetl. peterselie (gedroogd) met de mosterd en de azijn los met de klopper. peper en zout Voeg nu al kloppend de olie toe en klop tot Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenls) Voorbere! 8 (ontdooid + 20 min) een mooie mayonaise. Meng er alle kruiden, de md - Lat de pladijfilets volledig ontdooien en dep droog. kappertjes, de fijngesneden augurken, de sjalot, Veten Energie Tike vezes 51g de tabasco en de worcestersaus onder. Kruid met 50/g Ewiten 35,88 = Schil intussen de aardappelen en snij in frieten peper en zout. (waarvan) verzadigde vetzuren 7,18 Zout Kool en 098 van 1 cm dik. Spoel de frietjes niet, zo blijft het 208 zetmeel rond de aardappelen. (waarvan) sukers 548 ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. in uw Coruyt-winkelnög zijn dan in deze fo ie x, De Korn rioon van uw Älra-app of gote vies n uwsteck lumnen de prigen e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de tol, tapp op colruyt bi onze Klantendienst EEE Lond ugeenkansen. laagste prijzen

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 11