Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mA
wi
rsstoofpotie
4
u)
un
g roodbaa
Pt prei
N
Hoofdgerecht
|
Ne,
Ingrediënten (4 personen)
500 g roodbaarsfilets (diepvries)
|
LL
Le
300 g ongepelde grijze garnalen versmak)
ÿ
ks
4 preien
250 g kastanjechampignons
20 g preischeuten
1 plantje dille
a
had
600 g aardappelen
150 g verse kaas (roomkaas)
Rt
2 et. olifolie
1 blokje visbouillon
ng
peper en zout
Voorbereiding (20 min. + ontdooitid)
te >
Laat de roodbaarsfilet oppervlakkig ontdooien, dep droog
ü
en snij in gelijke stukken.
En
Schilde aardappelen en snij in stukken.
Snij de kastanjechampignons in 2.
Ar
Eis
Snij de prei in fijne ringen.
ij
huge
Snipper de dill fin.
#,
Los het bouillonblokje op in 7 dl heet water.
À
dy
à
Bereiding (0 min)
à
à
1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote kookpot en stoof de prei,
4
3 à 5 min.
pi
2 Voeg de aardappelen toe en overgiet met de bouillon.
W,
ta
Laat 10 min. stoven op een middelhoog vuur. Schik de vis
a+
erop en laat nog 10 min. meegaren.
3 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de
champignons 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en
zout.
4 Doe de verse kaas en de dille bij de vis. Voeg ook de
champignons toe. Kruid met peper en zout.
En.
Afwerking
se
2
Verdeel het stoofpotje over de borden en werk af met de
7
preischeuten en wat ongepelde grijze garnalen.
Bourgogne A.O.P. ‘Château de Dracy’ Pinot Noir
Albert Bichot
Martha Sexy Blond
Sterk blond bier
=
x
bi
®
if
a
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
9
Energie 81 kal Vers
668
if
Vetten
V258 Eten
EN
378
es
man) vergde verwen ist Zout
it
ed
=
Br
(waarvan) suikers
748
‘3
Fi
il
W
ef
“4
EEE
#
LAND
MSC
MSC
CRU
ES
Due
€)
€)
N
Boni Selection
Boni Selection
roodbaarsfilets
verse noordzeegarnalen
Fl:
min. 8 stuks + 1 kg
2508
Met graten. Wilde vis.
Ongepeld.
Herkomst: noordoostelijk
Herkomst: Nederland.
=
deel van de Atlantische Oceaan,
#
(Diepvries)
—
mas e/kg
14,90 «x
2,99:
sk Met 88 XTRA