Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PN
QUE
videorecept
enekool
PANTS van gro
gnons
ken champi
met gebak
rwten
en kikkere
Hoofdgerecht
Ingrediënten (4 personen)
500 g grotchampignons
200 g paddenstoelenmix (@osverhalen, versmarkt)
1/2 groenekool
A
1 plantje platte peterselie
gs
Ed
800 g aardappelen
Js
Lui
1 teentje knoflook
I
1 dl halfvolle melk
rg
FR
1 eetl. boter
ad
200 g kikkererwten (bit
+
2 eetl. oljfolie
nootmuskaat
peper en zout
Voorbereiding (15 min)
<<
-
Verwijder de harde kem van de
groenekoolbladeren en snij in fijne reepjes.
1
Schil de aardappelen en snij in stukken.
Snij de ui en het knoflook in blokjes.
à
= M
Borstel de champignons schoon en snij de
"+
Pd
grotere exemplaren in 2 of in 4.
'
Snipper de platte peterselie fin.
1
Spoel de kikkererwten onder koud water en
ze
pn
laat uitlekken.
Bereiding (30 min)
1 Kook de aardappelen 20 min.inlichtgezouten
water. Giet af.
2 Kook intussen de groenekoolreepjes 5 min.
in lichtgezouten water. Giet af.
3 Verhit de olifolie in een kookpot en bak de ui
2 à 3 min. Voeg de groenekool toe en kruid met
peper, zout en nootmuskaat. Laat nog 5 min.
bakken.
4 Plet de aardappelen tot puree met de melk
in
Bek
impie
en voeg de groenekool toe. Kruid eventueel bij
3
colruyt bele
kkerkoken
met peper, zout en nootmuskaat.
5 Smelt de boter in een pan en bak de
:
champignons + 10 min. op een hoog vuur. Voeg
de kikkererwten, het knoflook en de helft van de
platte peterselie toe. Kruid met peper en zout
en verwarm nog even.
Afwerking
Verdeel de puree over de borden, schep er de
>
champignons over en werk af met de rest van
de platte peterselie.
ir
> HU Us
Rio de Los Andes
Casa Mayor Reserva Chardonnay
DO. Colchagua Valley — Chili
+
LeFort Tripel
sf
Sterk blond bier
Bolettus
seizoensmix champignons
0,33 easıeng
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
200 g
Energie 353kcal vezels 1148
Oesterzwammen, cantharellen, witte
1245 Efkg
Boni Selection
Vetten
120g Einen
1528
‘champignons, kastanjechampignors,
(waarvan) verzadigde vetzuren
398 Zout
038
lente-uitjes en bieslook
kikkererwten
-15 %*
Kooydrten
228
2008
vanaf 2 blikken
(waarvan) sulers
808
2,49:
sk Met 2 XTRA