Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Colruyt Folder 03.11.2021

Hier is pagina 6 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6

PN QUE videorecept enekool PANTS van gro gnons ken champi met gebak rwten en kikkere Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) 500 g grotchampignons 200 g paddenstoelenmix (@osverhalen, versmarkt) 1/2 groenekool A 1 plantje platte peterselie gs Ed 800 g aardappelen Js Lui 1 teentje knoflook I 1 dl halfvolle melk rg FR 1 eetl. boter ad 200 g kikkererwten (bit + 2 eetl. oljfolie nootmuskaat peper en zout Voorbereiding (15 min) << - Verwijder de harde kem van de groenekoolbladeren en snij in fijne reepjes. 1 Schil de aardappelen en snij in stukken. Snij de ui en het knoflook in blokjes. à = M Borstel de champignons schoon en snij de "+ Pd grotere exemplaren in 2 of in 4. ' Snipper de platte peterselie fin. 1 Spoel de kikkererwten onder koud water en ze pn laat uitlekken. Bereiding (30 min) 1 Kook de aardappelen 20 min.inlichtgezouten water. Giet af. 2 Kook intussen de groenekoolreepjes 5 min. in lichtgezouten water. Giet af. 3 Verhit de olifolie in een kookpot en bak de ui 2 à 3 min. Voeg de groenekool toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat nog 5 min. bakken. 4 Plet de aardappelen tot puree met de melk in Bek impie en voeg de groenekool toe. Kruid eventueel bij 3 colruyt bele kkerkoken met peper, zout en nootmuskaat. 5 Smelt de boter in een pan en bak de : champignons + 10 min. op een hoog vuur. Voeg de kikkererwten, het knoflook en de helft van de platte peterselie toe. Kruid met peper en zout en verwarm nog even. Afwerking Verdeel de puree over de borden, schep er de > champignons over en werk af met de rest van de platte peterselie. ir > HU Us Rio de Los Andes Casa Mayor Reserva Chardonnay DO. Colchagua Valley — Chili + LeFort Tripel sf Sterk blond bier Bolettus seizoensmix champignons 0,33 easıeng Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 200 g Energie 353kcal vezels 1148 Oesterzwammen, cantharellen, witte 1245 Efkg Boni Selection Vetten 120g Einen 1528 ‘champignons, kastanjechampignors, (waarvan) verzadigde vetzuren 398 Zout 038 lente-uitjes en bieslook kikkererwten -15 %* Kooydrten 228 2008 vanaf 2 blikken (waarvan) sulers 808 2,49: sk Met 2 XTRA

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6