Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PN

QUE

videorecept

enekool

PANTS van gro

gnons

ken champi

met gebak

rwten

en kikkere

Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)

500 g grotchampignons

200 g paddenstoelenmix (@osverhalen, versmarkt)

1/2 groenekool

A

1 plantje platte peterselie

gs

Ed

800 g aardappelen

Js

Lui

1 teentje knoflook

I

1 dl halfvolle melk

rg

FR

1 eetl. boter

ad

200 g kikkererwten (bit

+

2 eetl. oljfolie

nootmuskaat

peper en zout

Voorbereiding (15 min)

<<

-

Verwijder de harde kem van de

groenekoolbladeren en snij in fijne reepjes.

1

Schil de aardappelen en snij in stukken.

Snij de ui en het knoflook in blokjes.

à

= M

Borstel de champignons schoon en snij de

"+

Pd

grotere exemplaren in 2 of in 4.

'

Snipper de platte peterselie fin.

1

Spoel de kikkererwten onder koud water en

ze

pn

laat uitlekken.

Bereiding (30 min)

1 Kook de aardappelen 20 min.inlichtgezouten

water. Giet af.

2 Kook intussen de groenekoolreepjes 5 min.

in lichtgezouten water. Giet af.

3 Verhit de olifolie in een kookpot en bak de ui

2 à 3 min. Voeg de groenekool toe en kruid met

peper, zout en nootmuskaat. Laat nog 5 min.

bakken.

4 Plet de aardappelen tot puree met de melk

in

Bek

impie

en voeg de groenekool toe. Kruid eventueel bij

3

colruyt bele

kkerkoken

met peper, zout en nootmuskaat.

5 Smelt de boter in een pan en bak de

:

champignons + 10 min. op een hoog vuur. Voeg

de kikkererwten, het knoflook en de helft van de

platte peterselie toe. Kruid met peper en zout

en verwarm nog even.

Afwerking

Verdeel de puree over de borden, schep er de

>

champignons over en werk af met de rest van

de platte peterselie.

ir

> HU Us

Rio de Los Andes

Casa Mayor Reserva Chardonnay

DO. Colchagua Valley — Chili

+

LeFort Tripel

sf

Sterk blond bier

Bolettus

seizoensmix champignons

0,33 easıeng

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

200 g

Energie 353kcal vezels 1148

Oesterzwammen, cantharellen, witte

1245 Efkg

Boni Selection

Vetten

120g Einen

1528

‘champignons, kastanjechampignors,

(waarvan) verzadigde vetzuren

398 Zout

038

lente-uitjes en bieslook

kikkererwten

-15 %*

Kooydrten

228

2008

vanaf 2 blikken

(waarvan) sulers

808

2,49:

sk Met 2 XTRA