Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

m

geer

A,

nz

5

[id

I

1;

LL

#

4

Ka

Nij

4

AN;

Hi

An

‚nl

mm

fl

|

es

|

Ei

|

fr

ú ß

k

1

de

\ |

#",

lk

|

pet

j

5

Des

Ingrediënten (à personen)

Fa

È

600 g rollades van parkkonijnfilet (beenhouwerij)

1 kg aardappelpuree (diepvries)

600 g witloof

100 g veldsla

3 boskoopappelen

1/3 plante bieslook

4 eetl. boter

50 g zachte veenbessen

2 eetl. Luikse siroop

33 dl Maredsous Bruin (bdjbier)

2 eetl. sojasaus

peper en zout

Ein

eN

1 koffiel. instantsausbinder voor bruine sauzen

(optioneel)

Voorbereiding (10 min)

|

à

ai

Verwijder de harde kern van het witloof en

a

il

snij in lange repen.

Snij de ongeschilde appel in 4, verwijder het

Al

u,

Be,

klokhuis en snij elk stuk in 3.

Snipper het bieslook fijn.

Ben

|

ris

Bereiding (55 min)

Ik

| i

A4

1 Verhit 2 eetl. boter in een pan en bak de

koniinrollades aan alle kanten goudbruin. Kruid

à

}

met peper en zout. Overgiet met het bruine bier

Ur

+

en de Luikse siroop. Laat 20 min. sudderen op

1

een zacht vuur en bind de saus vervolgens licht

met de instantsausbinder.

%

|

ak

af

Fr

2 Verhit intussen 2 eetl. boter in een grote

|

3

kookpot en roerbak het witloof en de appel

5 min. Voeg de sojasaus en het bieslook toe.

Ina

à

Î&

ll

3 Verwarm intussen de puree (instructies: zie

N

5

ci

2

verpakking).

ne

a

4 Meng het witlof met de veenbessen, de

=

5

appel en de veldsla.

un

Afwerking

ES

Serveer de konijnrollades met de puree en de

=

lauwe witloofsalade. Werk af met de saus.

il;

ti ix

ie

{1

in

|

Caves Saint-Pierre ‘Préférence’

rh

h

Î

L AO. Châteauneuf-du-Pape



eye

TE

Maredsous Blond

Blond abdibier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie 155kal Vezels 978

li

Vetten

25e Einen

3058

{

(waarvan) verzadigde vetzuren 151g Zout

488

h

Koofydeten

D&g

Im

(waarvan) suikes

3396

+

ï

u

5

IR

TRE

wen

à

7

ok Met 88 XTRA.

+ statiegeld.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand