Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Colruyt Folder 03.11.2021

Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 4

m geer A, nz 5 [id I 1; LL # 4 Ka Nij 4 AN; Hi An ‚nl mm fl | es | Ei | fr ú ß k 1 de \ | #", lk | pet j 5 Des Ingrediënten (à personen) Fa È 600 g rollades van parkkonijnfilet (beenhouwerij) 1 kg aardappelpuree (diepvries) 600 g witloof 100 g veldsla 3 boskoopappelen 1/3 plante bieslook 4 eetl. boter 50 g zachte veenbessen 2 eetl. Luikse siroop 33 dl Maredsous Bruin (bdjbier) 2 eetl. sojasaus peper en zout Ein eN 1 koffiel. instantsausbinder voor bruine sauzen (optioneel) Voorbereiding (10 min) | à ai Verwijder de harde kern van het witloof en a il snij in lange repen. Snij de ongeschilde appel in 4, verwijder het Al u, Be, klokhuis en snij elk stuk in 3. Snipper het bieslook fijn. Ben | ris Bereiding (55 min) Ik | i A4 1 Verhit 2 eetl. boter in een pan en bak de koniinrollades aan alle kanten goudbruin. Kruid à } met peper en zout. Overgiet met het bruine bier Ur + en de Luikse siroop. Laat 20 min. sudderen op 1 een zacht vuur en bind de saus vervolgens licht met de instantsausbinder. % | ak af Fr 2 Verhit intussen 2 eetl. boter in een grote | 3 kookpot en roerbak het witloof en de appel 5 min. Voeg de sojasaus en het bieslook toe. Ina à Î& ll 3 Verwarm intussen de puree (instructies: zie N 5 ci 2 verpakking). ne a 4 Meng het witlof met de veenbessen, de = 5 appel en de veldsla. un Afwerking ES Serveer de konijnrollades met de puree en de = lauwe witloofsalade. Werk af met de saus. il; ti ix ie {1 in | Caves Saint-Pierre ‘Préférence’ rh h Î L AO. Châteauneuf-du-Pape — eye TE Maredsous Blond Blond abdibier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 155kal Vezels 978 li Vetten 25e Einen 3058 { (waarvan) verzadigde vetzuren 151g Zout 488 h Koofydeten D&g Im (waarvan) suikes 3396 + ï u 5 IR TRE wen à 7 ok Met 88 XTRA. + statiegeld. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 4