Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Colruyt Folder 03.11.2021

Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2

ze TL, à Fu, Stoofpotjes vol herfstsmaken Stoofpotjes zijn de ideale gerechten om de korte dagen met koude avonden wat zachter te maken. Bovendien kan u er overheerlijke seizoensgroenten kwi En ti u wint tijd omdat u op voorhand al het voorbereidende werk kan doen. Bij Colruyt vindt u alles voor een hartverwarmende herfst. = | ke k fj LU derstoofvlees 2 met spruitjeS GEL | hi Ingrediënten (4 personen) 800 g mager runderstoofvlees (beenhouwer) 200 g spruiten (diepwies) 1 koffiel. fijngesneden knoflook (epvries) 200 g babyspinazie 4 1 bosje jonge wortelen 600 g polderaardappelen Tui 2 eetl. boter 2 eetl. graanmosterd 2 eetl. bloem a 3 jeneverbessen 2 blaadjes laurier 1 koffiel. tijm (gedroogd) 2 blokjes runderbouillon — peper en zout Voorbereiding (15mn) f Haal de stukken runderstoofvlees door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Schil de wortelen en verwijder het loof. Laat nog et 1 cm van het groen aan de wortel. Was de ongeschilde aardappelen grondig en snij in 2. - Snipper de ui fijn. 2 - Hek de spinazie grof. Los de runderbouillon op in 1 L heet water. Bereiding (1 u. 50) 1 Verhit de boter in een grote kookpot met een dikke bodem en bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en voeg de ui toe. = 2 Voeg de mosterd, de jeneverbessen, de ak Pi laurierblaadjes, het fijngesneden knoflook en de tijm toe. Giet er de runderbouillon bij. Dek af en laat 1 u. afgedekt stoven. 1; 3 Voeg de diepgevroren spruiten, de wortelen en be de aardappelen toe. Laat nog 20 min. stoven. Voeg eventueel nog wat bouillon toe. 4 Meng er de laatste minuut de babyspinazie onder ri dE Ÿ en kruid met peper en zout. De U kan het stoofvlees ook zonder de aardappelen Li: klaarmaken en met frietjes serveren. Campo Viejo Reserva DOC. Rioja — Spanje Martha Guilty Pleasure Fruitbier Er Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediërtenli) Energie S64kcal vezels 18 Vetten 1 8 Enten 18 Kool (waarvan) verzadigde vetzuren aten a 8 Zout 8 Mi à (waarvan) suikers 8 1 = r Geldigvan 3/11 tem. 16/11/2021. 3 % Met 88 XTRA

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2