Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ze

TL,

à

Fu,

Stoofpotjes

vol herfstsmaken

Stoofpotjes zijn de ideale gerechten om de korte dagen met koude avonden wat

zachter te maken. Bovendien kan u er overheerlijke seizoensgroenten

kwi

En

ti

u wint tijd omdat u op voorhand al het voorbereidende werk kan doen. Bij Colruyt

vindt u alles voor een hartverwarmende herfst.

=

|

ke

k

fj

LU

derstoofvlees

2

met spruitjeS

GEL

|

hi

Ingrediënten (4 personen)

800 g mager runderstoofvlees (beenhouwer)

200 g spruiten (diepwies)

1 koffiel. fijngesneden knoflook (epvries)

200 g babyspinazie

4

1 bosje jonge wortelen

600 g polderaardappelen

Tui

2 eetl. boter

2 eetl. graanmosterd

2 eetl. bloem

a

3 jeneverbessen

2 blaadjes laurier

1 koffiel. tijm (gedroogd)

2 blokjes runderbouillon



peper en zout

Voorbereiding (15mn)

f

Haal de stukken runderstoofvlees door de bloem

en schud de overtollige bloem eraf.

Schil de wortelen en verwijder het loof. Laat nog

et

1 cm van het groen aan de wortel.

Was de ongeschilde aardappelen grondig en snij

in 2.

-

Snipper de ui fijn.

2

-

Hek de spinazie grof.

Los de runderbouillon op in 1 L heet water.

Bereiding (1 u. 50)

1 Verhit de boter in een grote kookpot met een dikke

bodem en bak het vlees aan alle kanten goudbruin.

Kruid met peper en zout en voeg de ui toe.

=

2 Voeg de

mosterd, de

jeneverbessen,

de

ak

Pi

laurierblaadjes, het fijngesneden knoflook en de tijm

toe. Giet er de runderbouillon bij. Dek af en laat 1 u.

afgedekt stoven.

1;

3 Voeg de diepgevroren spruiten, de wortelen en

be

de aardappelen toe. Laat nog 20 min. stoven. Voeg

eventueel nog wat bouillon toe.

4 Meng er de laatste minuut de babyspinazie onder

ri

dE

Ÿ

en kruid met peper en zout.

De U kan het stoofvlees ook zonder de aardappelen

Li:

klaarmaken en met frietjes serveren.

Campo Viejo Reserva

DOC. Rioja — Spanje

Martha Guilty Pleasure

Fruitbier

Er

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediërtenli)

Energie

S64kcal vezels

18

Vetten

1

8 Enten

18

Kool

(waarvan) verzadigde vetzuren

aten

a

8 Zout

8

Mi

à

(waarvan) suikers

8

1

=

r

Geldigvan 3/11 tem. 16/11/2021.

3

%

Met 88 XTRA