Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
TL,
à
Fu,
Stoofpotjes
vol herfstsmaken
Stoofpotjes zijn de ideale gerechten om de korte dagen met koude avonden wat
zachter te maken. Bovendien kan u er overheerlijke seizoensgroenten
kwi
En
ti
u wint tijd omdat u op voorhand al het voorbereidende werk kan doen. Bij Colruyt
vindt u alles voor een hartverwarmende herfst.
=
|
ke
k
fj
LU
derstoofvlees
2
met spruitjeS
GEL
|
hi
Ingrediënten (4 personen)
800 g mager runderstoofvlees (beenhouwer)
200 g spruiten (diepwies)
1 koffiel. fijngesneden knoflook (epvries)
200 g babyspinazie
4
1 bosje jonge wortelen
600 g polderaardappelen
Tui
2 eetl. boter
2 eetl. graanmosterd
2 eetl. bloem
a
3 jeneverbessen
2 blaadjes laurier
1 koffiel. tijm (gedroogd)
2 blokjes runderbouillon
—
peper en zout
Voorbereiding (15mn)
f
Haal de stukken runderstoofvlees door de bloem
en schud de overtollige bloem eraf.
Schil de wortelen en verwijder het loof. Laat nog
et
1 cm van het groen aan de wortel.
Was de ongeschilde aardappelen grondig en snij
in 2.
-
Snipper de ui fijn.
2
-
Hek de spinazie grof.
Los de runderbouillon op in 1 L heet water.
Bereiding (1 u. 50)
1 Verhit de boter in een grote kookpot met een dikke
bodem en bak het vlees aan alle kanten goudbruin.
Kruid met peper en zout en voeg de ui toe.
=
2 Voeg de
mosterd, de
jeneverbessen,
de
ak
Pi
laurierblaadjes, het fijngesneden knoflook en de tijm
toe. Giet er de runderbouillon bij. Dek af en laat 1 u.
afgedekt stoven.
1;
3 Voeg de diepgevroren spruiten, de wortelen en
be
de aardappelen toe. Laat nog 20 min. stoven. Voeg
eventueel nog wat bouillon toe.
4 Meng er de laatste minuut de babyspinazie onder
ri
dE
Ÿ
en kruid met peper en zout.
De U kan het stoofvlees ook zonder de aardappelen
Li:
klaarmaken en met frietjes serveren.
Campo Viejo Reserva
DOC. Rioja — Spanje
Martha Guilty Pleasure
Fruitbier
Er
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediërtenli)
Energie
S64kcal vezels
18
Vetten
1
8 Enten
18
Kool
(waarvan) verzadigde vetzuren
aten
a
8 Zout
8
Mi
à
(waarvan) suikers
8
1
=
r
Geldigvan 3/11 tem. 16/11/2021.
3
%
Met 88 XTRA