Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nd

4%

“y

Em



Ingrediënten (@ personer)

ap

Li

gi

250 g tofoe (versmarkt)

Er

ng

1 kleine butternutpompoen

2 eetl. citroensap

1/2 plante koriander

lu

ai

2 teentjes knoflook

ar

250 g bulgur

300 g droge groene linzen

400 g tomatenstukjes (blik)

4 dl kokosmelk (bit)

à

ES

4 eetl. olfolie

4 eetl. sojasaus

1 eetl. garam masala

1 blokje groentebouillon

peper en zout

pe

-

Voorbereiding (15 min. + marinade)

Snij de tofoe in gelijke reepjes.

f

2

Meng de sojasaus met het citroensap en

#

marineer er de tofoe 30 min. in.



Snipper de ui en het knoflook fin.

\

Snipper de koriander fijn.

Schil de butternut, verwijder de pitjes en

draden en snij in blokjes.

À

Bereiding (Go min)

Beni

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak

de ui en het knoflook 1 à 2 min.

an

ns

2 Voeg de blokjes butternut, detomatenblokjes,

de kokosmelk en de linzen toe. Giet er 2 di

Aa

water bij en verkruimel er het bouillonblokje

over. Kruid met de garam masala en laat +

ii

25 min. sudderen op een zacht vuur.

3 Kook intussen de bulgur in lichtgezouten

cl

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

A

4 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de

ï

di

(BA

Jen

tofoe goudbruin.

Afwerking

Serveer de linzen met de bulgur en de

Ea

gebakken tofoe.

Domaine Vico rosé

l

AO.P. Corse

3]

Troubadour Blond

mu

M Blond bier

Boni Selection

Boni Selection

Bio tofoe

Hu

4

groene linzen

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

à

5008

2508

Ener 169kal Vezek

erge

988

5

à

_ Versmarkt _)

Veten

278 Einen

3898

Er

Fi

LT

(waarvan) verzadigde vetzuren 155g Zout

358

4

2,38 €/kg

smeg

K

ien

18

u

A

(waarvan) suites

mag

=

Pe,

sk Met 88 XTRA.

EL