Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Colruyt Folder 03.11.2021

Hier is pagina 10 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10

nd 4% “y Em — Ingrediënten (@ personer) ap Li gi 250 g tofoe (versmarkt) Er ng 1 kleine butternutpompoen 2 eetl. citroensap 1/2 plante koriander lu ai 2 teentjes knoflook ar 250 g bulgur 300 g droge groene linzen 400 g tomatenstukjes (blik) 4 dl kokosmelk (bit) à ES 4 eetl. olfolie 4 eetl. sojasaus 1 eetl. garam masala 1 blokje groentebouillon peper en zout pe - Voorbereiding (15 min. + marinade) Snij de tofoe in gelijke reepjes. f 2 Meng de sojasaus met het citroensap en # marineer er de tofoe 30 min. in. ‘ Snipper de ui en het knoflook fin. \ Snipper de koriander fijn. Schil de butternut, verwijder de pitjes en draden en snij in blokjes. À Bereiding (Go min) Beni 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. an ns 2 Voeg de blokjes butternut, detomatenblokjes, de kokosmelk en de linzen toe. Giet er 2 di Aa water bij en verkruimel er het bouillonblokje over. Kruid met de garam masala en laat + ii 25 min. sudderen op een zacht vuur. 3 Kook intussen de bulgur in lichtgezouten cl water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. A 4 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de ï di (BA Jen tofoe goudbruin. Afwerking Serveer de linzen met de bulgur en de Ea gebakken tofoe. Domaine Vico rosé l AO.P. Corse 3] Troubadour Blond mu M Blond bier Boni Selection Boni Selection Bio tofoe Hu 4 groene linzen Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) à 5008 2508 Ener 169kal Vezek erge 988 5 à _ Versmarkt _) Veten 278 Einen 3898 Er Fi LT (waarvan) verzadigde vetzuren 155g Zout 358 4 2,38 €/kg smeg K ien 18 u A (waarvan) suites mag = Pe, sk Met 88 XTRA. EL

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10