Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nd
4%
“y
Em
—
Ingrediënten (@ personer)
ap
Li
gi
250 g tofoe (versmarkt)
Er
ng
1 kleine butternutpompoen
2 eetl. citroensap
1/2 plante koriander
lu
ai
2 teentjes knoflook
ar
250 g bulgur
300 g droge groene linzen
400 g tomatenstukjes (blik)
4 dl kokosmelk (bit)
à
ES
4 eetl. olfolie
4 eetl. sojasaus
1 eetl. garam masala
1 blokje groentebouillon
peper en zout
pe
-
Voorbereiding (15 min. + marinade)
Snij de tofoe in gelijke reepjes.
f
2
Meng de sojasaus met het citroensap en
#
marineer er de tofoe 30 min. in.
‘
Snipper de ui en het knoflook fin.
\
Snipper de koriander fijn.
Schil de butternut, verwijder de pitjes en
draden en snij in blokjes.
À
Bereiding (Go min)
Beni
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak
de ui en het knoflook 1 à 2 min.
an
ns
2 Voeg de blokjes butternut, detomatenblokjes,
de kokosmelk en de linzen toe. Giet er 2 di
Aa
water bij en verkruimel er het bouillonblokje
over. Kruid met de garam masala en laat +
ii
25 min. sudderen op een zacht vuur.
3 Kook intussen de bulgur in lichtgezouten
cl
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
A
4 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de
ï
di
(BA
Jen
tofoe goudbruin.
Afwerking
Serveer de linzen met de bulgur en de
Ea
gebakken tofoe.
Domaine Vico rosé
l
AO.P. Corse
3]
Troubadour Blond
mu
M Blond bier
Boni Selection
Boni Selection
Bio tofoe
Hu
4
groene linzen
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
à
5008
2508
Ener 169kal Vezek
erge
988
5
à
_ Versmarkt _)
Veten
278 Einen
3898
Er
Fi
LT
(waarvan) verzadigde vetzuren 155g Zout
358
4
2,38 €/kg
smeg
K
ien
18
u
A
(waarvan) suites
mag
=
Pe,
sk Met 88 XTRA.
EL