Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Colruyt Folder 26.08.2020

Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3

Snelle recepten Yoghurt Plus Bio Activ 6x 125 3,85 esıscro (ARTE Ontdek nog meer ontbijtrecepten Koken vol noten en gedroogd fruit op colruyt.be/lekkerkoken = za 4 Ei F, ES Ve x Fi Mager 750 Run 7 € x 645 €/kg) wm 5 x Pur Natur alle natuuryoghurts Notenyoghurt -20 %“ Crunchy granola uit Amerika 750 gof 6x 125 g vanaf Versmarkt 2 verpakkingen Noten en droge vruchten: rijk aan voedingsstoffen Noten en droge vruchten zijn een bron van vezels, vitamines en mineralen. BoekW AL » Noten bevatten onder andere ijzer, vitamine B en veel onverzadigde vetten, aver de zogenaamde ‘goede vetten’ met s PT EL LA » Droge vruchten zijn een goed alternatief voor snoep en ander lekkers Ontbijt wanneer u zin hebt in een zoet tussendoortje. Ingrediënten (1 brood) 100 g studentenhaver 250 g volle yoghurt natuur 200 g boekweitmeel 2 eieren 4 eetl. havermout Boni Selection 1/2 zakje bakpoeder studentenhaver 1 koffiel. kaneel 3508 1 snuifje zout Rozijnen, amandelen, ‘cashewnoten en walnaotzitten. Bereiding (15 min + 45 min. in de oven) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. ri Ee moeke 2 Klop de eieren los en meng er de mn yoghurt onder. Voeg beetje bij beetje 3,99: en al roerend het boekweitmeel en het bakpoeder toe. Klop tot een beslag zonder klonters. 3 Voeg het kaneel het zout, de studentenhaver en de havermout toe en Boni Selection meng goed ae 4 Giet de mengeling in een bakblik notenmengeling met bakpapier en zet 45 min. in de 350 g voorverwarmde oven. Hazelnoten, amandelen, walnoatpitten en cashewnoten. ar He: 5 Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij - Fi in sneetjes. LA Voedingswaarde per brood (op basis van de ingredientenfs) Energie 1635 kal Vezdis 1208 Vetten 5628 Elten 5898 5,99: (waarvan) verzadigde verzuren 159g Zout 388 Kon Taten (waaraan) suikers CR Boni Selection walnootpitten Tip van Sophie Bi 200 8 van het kookteam 16,5 €Jkg “Dit boekweitbrood is lekker met zoet of hartig beleg. Snij het brood in sneetjes 3,29: en vries elke portie apart in. Zo blijft uw brood langer vers. Omdat weattid re zijn dan in deze fol 1a r. en op de pren en promis de andere De kort vertoon van uw Xa epen en in uw Colruyt-winkel nög la ze prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via tait a dt EDS D me u geen kans 7 laagste prijzen El

Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3