Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Snelle recepten

Yoghurt Plus Bio Activ 6x 125

3,85 esıscro

(ARTE

Ontdek nog meer ontbijtrecepten

Koken

vol noten en gedroogd fruit op colruyt.be/lekkerkoken

=

za

4

Ei

F,

ES

Ve

x

Fi

Mager 750

Run

7



x

645 €/kg)

wm

5

x

Pur Natur

alle natuuryoghurts

Notenyoghurt

-20 %“

Crunchy granola uit Amerika

750 gof 6x 125 g

vanaf

Versmarkt

2 verpakkingen

Noten en droge vruchten:

rijk aan voedingsstoffen

Noten en droge vruchten zijn een bron van vezels, vitamines en mineralen.

BoekW

AL

» Noten bevatten onder andere ijzer, vitamine B en veel onverzadigde vetten,

aver

de zogenaamde ‘goede vetten’

met s

PT EL LA

» Droge vruchten zijn een goed alternatief voor snoep en ander lekkers

Ontbijt

wanneer u zin hebt in een zoet tussendoortje.

Ingrediënten (1 brood)

100 g studentenhaver

250 g volle yoghurt natuur

200 g boekweitmeel

2 eieren

4 eetl. havermout

Boni Selection

1/2 zakje bakpoeder

studentenhaver

1 koffiel. kaneel

3508

1 snuifje zout

Rozijnen, amandelen,

‘cashewnoten en walnaotzitten.

Bereiding (15 min + 45 min. in de oven)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

ri

Ee

moeke

2 Klop de eieren los en meng er de

mn

yoghurt onder. Voeg beetje bij beetje

3,99:

en al roerend het boekweitmeel en

het bakpoeder toe. Klop tot een beslag

zonder klonters.

3 Voeg het kaneel

het zout,

de

studentenhaver en de havermout toe en

Boni Selection

meng goed

ae

4 Giet de mengeling in een bakblik

notenmengeling

met bakpapier en zet 45 min. in de

350 g

voorverwarmde oven.

Hazelnoten, amandelen, walnoatpitten

en cashewnoten.

ar He:

5 Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij

-

Fi

in sneetjes.

LA

Voedingswaarde per brood (op basis van de ingredientenfs)

Energie

1635 kal Vezdis

1208

Vetten

5628 Elten

5898

5,99:

(waarvan) verzadigde verzuren 159g Zout

388

Kon

Taten

(waaraan) suikers

CR

Boni Selection

walnootpitten

Tip van Sophie

Bi

200 8

van het kookteam

16,5 €Jkg

“Dit boekweitbrood is lekker met zoet of

hartig beleg. Snij het brood in sneetjes

3,29:

en vries elke portie apart in. Zo blijft uw

brood langer vers.

Omdat weattid re

zijn dan in deze fol

1a

r.

en op de pren en promis de andere

De kort

vertoon van uw Xa

epen

en in uw Colruyt-winkel nög la

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

tait

a

dt EDS D me

u geen kans

7 laagste prijzen El