Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Snelle recepten
Yoghurt Plus Bio Activ 6x 125
3,85 esıscro
(ARTE
Ontdek nog meer ontbijtrecepten
Koken
vol noten en gedroogd fruit op colruyt.be/lekkerkoken
=
za
4
Ei
F,
ES
Ve
x
Fi
Mager 750
Run
7
€
x
645 €/kg)
wm
5
x
Pur Natur
alle natuuryoghurts
Notenyoghurt
-20 %“
Crunchy granola uit Amerika
750 gof 6x 125 g
vanaf
Versmarkt
2 verpakkingen
Noten en droge vruchten:
rijk aan voedingsstoffen
Noten en droge vruchten zijn een bron van vezels, vitamines en mineralen.
BoekW
AL
» Noten bevatten onder andere ijzer, vitamine B en veel onverzadigde vetten,
aver
de zogenaamde ‘goede vetten’
met s
PT EL LA
» Droge vruchten zijn een goed alternatief voor snoep en ander lekkers
Ontbijt
wanneer u zin hebt in een zoet tussendoortje.
Ingrediënten (1 brood)
100 g studentenhaver
250 g volle yoghurt natuur
200 g boekweitmeel
2 eieren
4 eetl. havermout
Boni Selection
1/2 zakje bakpoeder
studentenhaver
1 koffiel. kaneel
3508
1 snuifje zout
Rozijnen, amandelen,
‘cashewnoten en walnaotzitten.
Bereiding (15 min + 45 min. in de oven)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
ri
Ee
moeke
2 Klop de eieren los en meng er de
mn
yoghurt onder. Voeg beetje bij beetje
3,99:
en al roerend het boekweitmeel en
het bakpoeder toe. Klop tot een beslag
zonder klonters.
3 Voeg het kaneel
het zout,
de
studentenhaver en de havermout toe en
Boni Selection
meng goed
ae
4 Giet de mengeling in een bakblik
notenmengeling
met bakpapier en zet 45 min. in de
350 g
voorverwarmde oven.
Hazelnoten, amandelen, walnoatpitten
en cashewnoten.
ar He:
5 Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij
-
Fi
in sneetjes.
LA
Voedingswaarde per brood (op basis van de ingredientenfs)
Energie
1635 kal Vezdis
1208
Vetten
5628 Elten
5898
5,99:
(waarvan) verzadigde verzuren 159g Zout
388
Kon
Taten
(waaraan) suikers
CR
Boni Selection
walnootpitten
Tip van Sophie
Bi
200 8
van het kookteam
16,5 €Jkg
“Dit boekweitbrood is lekker met zoet of
hartig beleg. Snij het brood in sneetjes
3,29:
en vries elke portie apart in. Zo blijft uw
brood langer vers.
Omdat weattid re
zijn dan in deze fol
1a
r.
en op de pren en promis de andere
De kort
vertoon van uw Xa
epen
en in uw Colruyt-winkel nög la
ze prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via
tait
a
dt EDS D me
u geen kans
7 laagste prijzen El