Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Un
OR
à
Ê
Pre aun
mn
er
St
il
f
7
Ki
=
&
à.
a
+
ze
LS
we
j
*
+
Gl
=:
x
5
î
k
EF
AS
Li
A
7
7
et
PAT.
ue
B
F
®
.)
“a
De
a
u N
Li
RTC trio
inazie
val
n vis en SP
Hoofdgerecht
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding (20 min)
Afwerking
600 g wokmix vis (diepvries)
1 Kook de linguine gaar in lichtgezouten
Schep de pasta in diepe borden. Werk
600 g bladspinazie (diepvries)
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
af met de ricotta en een draai van de
250 g champignons
2 Verhit intussen 1 eet. olijfolie in een
pepermolen.
1/2 onbehandelde citroen (bio)
kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de
2 teentjes knoflook
diepgevroren spinazie toe en laat slinken tot
Domaine Sainte-Anne
6 eetl. ricotta
al het vocht verdampt is.
A.O.P. Entre-deux-Mers
fe
400 g linguine
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met
LeFort Tripel
3 eetl. olijfolie
antiaanbaklaag en bak de champignons
Sterk blond bier
zwarte peper (malen)
6 min. op een hoog vuur. Roer regelmatig.
zout
Kruid met peper en zout en schep bij de
spinazie.
Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)
it
4 Verhit in dezelfde pan opnieuw 1 eetl.
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
olijfolie en bak de vis 5 min. Kruid met peper
;
Snij de champignons in schijfjes.
en zout. Schep bij de spinazie en meng er de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Rasp de schil van de citroen (niet het wit).
Energie
66 kal Vers
i
pasta onder.
Vetten
164g Erten
Meng de citroenzeste onder de ricotta en kruid met
(waarvan) verzadigde verzuren
8 Zou
058
peper.
aten
7558
it
Pers het knoflook.
(waanan) suikers
428
|
sk Met uw 38 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
BN -e