Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
ww”
KE
à
="
fi
he
177
ke
NA
4
2
Qu
Bm,
ES
à >
PE
à
Tae
de
fat
oe
=
Len
á
|
&
Gt
Fk
PR,
À
1
a
IL
u
a
pe
5
2
F
FE
N=
nr 4
$
ie
s
#
3
H
Pr
N
4
“=
Fi
N
Fr
=
Ingrediönten (4 personen)
Voorbereiding (5 min)
4 Meng de rijst onder de groenten en leg er de chipolata's
6 chipolata’s (beenhouwerij)
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit het rode
op. Laat nog 5 min. opwarmen op een zacht vuur.
800 g groentemix groene
pepertje en snipper fijn.
groenten met rode ui’ (diepvries)
Bereiding (20 min)
Hardys 'Nottage Hill' Shiraz
1 rood pepertje
Australië
250 g snelkookrijst
1 Verhit 1 eetl olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak
Postel Blond
2 eetl oljfolie
de chipolata's 2 à 3 min. aan elke kant. Haal uit de pan en snij
1 blokje groentebouillon
in stukjes.
Blond abdijbier
1 koffiel. kerriepoeder
2 Breng 1 L water aan de kook in een kookpot en verkruimel
er het bouillonblokje over. Kook de rijst gaar in het kokende
1 Koffiel. paprikapoeder
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
1 mespunt cayennepeper
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Energie Sélkeal vezels 148
peper
3 Verhit in de pan van de chipolata's opnieuw 1 eetl. olifolie
Veiten
1856 Eten
038
en bak het rode pepertje, het kerriepoeder, het paprikapoeder
(waarvan) verzadigde vetzuren
568 Zout
298
ende cayennepeper 1 min. Voeg de diepgevroren groentemix
Koohydeten
ET:
toe en roerbak 6 min. Kruid met peper.
(waarvan) sules
158
=
=
ld wen
ht
en
pe
Chipolata
Val Dieu
Restaurantsteak
+708
kippenburger
+2cm +170g
Met kruidenboter.
2x+125g
sk Met uw 38 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
EL ao