Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a)

j}

CG personer)

G5mn)

(15 min)

250 g gerookte forelfilet

a

Schil de mango en snij het

Kook de gnocchi in lichtgezouten

Neem de vinaigrette apart mee

6 minikomkommers

vruchtvlees in blokjes. Vang het

water (kooktijd: zie verpakking). Giet

en meng die op het moment zelf

100 g slamix Jonge bladsla & pitten

sap op.

af, spoel onder koud water en laat

onder de salade.

1 avocado

:

Snij de ongeschilde

uitlekken.

1 mango

minikomkommers in schijfjes.

Doe de pasta in een grote slakom.

a

Pers de limoen.

4 eetl. granaatappelpitten

Voeg de mango en het sap, de

1/2 limoen

:

Snij het vruchtvlees van de

avocado, de slamix, de komkommer

200 g gnocchi

avocado in blokjes. Besprenkel

en de granaatappelpitjes toe.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

ES vinaigrette Thousand Islands

met het limoensap en kruid met

Meng onder elkaar.

Energie

kel Vezels

588

zwarte peper.

Werk af met de forel en de

Vetten

206g wilen 2128

zwarte peper (molen)

a

Snij de gerookte forelfilet in

pitten van de slamix.

(waarvan) verzadigde vetzuren 278 Zout

188

zout

stukjes.

Koohydraten

ENT

(waarvan) suikers,

1458

vn

A

À

FE

val

ek

ee

À

on IE

ur

Art

é

ti

a

ad

=

Ss

A

A

ha

we

2

5)

2

A

is

a

\

4

I

en

B

If

ji

re)

A

|

he

b.

Jus

3

>

(2

AR

>&

>

LE

Tat

Fr

3

Fi

hr

à]

u

2

F4

5

r

=

A

x

Er:

LU

"a

<

à”

Pr d

van het kookteam

L'

u

rd

9



en

Ti PT

nz

À

NS

4%

a

A

Geldig van 8/9 te.m. 21/9/2021.

5 Met 2 xTRa |