Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.

Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 8
a) j} CG personer) G5mn) (15 min) 250 g gerookte forelfilet a Schil de mango en snij het Kook de gnocchi in lichtgezouten Neem de vinaigrette apart mee 6 minikomkommers vruchtvlees in blokjes. Vang het water (kooktijd: zie verpakking). Giet en meng die op het moment zelf 100 g slamix Jonge bladsla & pitten sap op. af, spoel onder koud water en laat onder de salade. 1 avocado : Snij de ongeschilde uitlekken. 1 mango minikomkommers in schijfjes. Doe de pasta in een grote slakom. a Pers de limoen. 4 eetl. granaatappelpitten Voeg de mango en het sap, de 1/2 limoen : Snij het vruchtvlees van de avocado, de slamix, de komkommer 200 g gnocchi avocado in blokjes. Besprenkel en de granaatappelpitjes toe. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) ES vinaigrette Thousand Islands met het limoensap en kruid met Meng onder elkaar. Energie kel Vezels 588 zwarte peper. Werk af met de forel en de Vetten 206g wilen 2128 zwarte peper (molen) a Snij de gerookte forelfilet in pitten van de slamix. (waarvan) verzadigde vetzuren 278 Zout 188 zout stukjes. Koohydraten ENT (waarvan) suikers, 1458 vn A À FE val ek ee À on IE ur Art é ti a ad = Ss A A ha we 2 5) 2 A is a \ 4 I en B If ji re) A | he b. Jus 3 > (2 AR >& > LE Tat Fr 3 Fi hr à] u 2 F4 5 r = A x Er: LU "a < à” Pr d van het kookteam L' u rd 9 € en Ti PT nz À NS 4% a A Geldig van 8/9 te.m. 21/9/2021. 5 Met 2 xTRa |
Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 8