Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a)
j}
CG personer)
G5mn)
(15 min)
250 g gerookte forelfilet
a
Schil de mango en snij het
Kook de gnocchi in lichtgezouten
Neem de vinaigrette apart mee
6 minikomkommers
vruchtvlees in blokjes. Vang het
water (kooktijd: zie verpakking). Giet
en meng die op het moment zelf
100 g slamix Jonge bladsla & pitten
sap op.
af, spoel onder koud water en laat
onder de salade.
1 avocado
:
Snij de ongeschilde
uitlekken.
1 mango
minikomkommers in schijfjes.
Doe de pasta in een grote slakom.
a
Pers de limoen.
4 eetl. granaatappelpitten
Voeg de mango en het sap, de
1/2 limoen
:
Snij het vruchtvlees van de
avocado, de slamix, de komkommer
200 g gnocchi
avocado in blokjes. Besprenkel
en de granaatappelpitjes toe.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)
ES vinaigrette Thousand Islands
met het limoensap en kruid met
Meng onder elkaar.
Energie
kel Vezels
588
zwarte peper.
Werk af met de forel en de
Vetten
206g wilen 2128
zwarte peper (molen)
a
Snij de gerookte forelfilet in
pitten van de slamix.
(waarvan) verzadigde vetzuren 278 Zout
188
zout
stukjes.
Koohydraten
ENT
(waarvan) suikers,
1458
vn
A
À
FE
val
ek
ee
À
on IE
ur
Art
é
ti
a
ad
=
Ss
A
A
ha
we
2
5)
2
A
is
a
\
4
I
en
B
If
ji
re)
A
|
he
b.
Jus
3
>
(2
AR
>&
>
LE
Tat
Fr
3
Fi
hr
à]
u
2
F4
5
r
=
A
x
Er:
LU
"a
<
à”
Pr d
van het kookteam
L'
u
rd
9
€
en
Ti PT
nz
À
NS
4%
a
A
Geldig van 8/9 te.m. 21/9/2021.
5 Met 2 xTRa |