Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 22 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

oe

5

nt

wi

+

oi

eee

5

ze

24

3

A

4

en

een

FE]

ze

N

ik

:

L

Fe

4

Pin

27

ol

Wi

&

ik

ih

+

+

ri”

&

nn

Ce

sal

=

u

er

re

ix

en

er



N:

J

a

er

us

F

+

=

1

ES

4

Er ES

j\

%

nr

RE

&

er

He

in

ur

ci

m

EE

run

EE

D

sh

EE

zi

Dt

en

Ei

ziek

a

|

zn

Fe

u

Fr

Ingrediönten (12 stuks)

Das

her

12 kerstomaten

ze

Er

vr

Eve,

12 blaadjes basilicum

F-

20 minimozzarellabolletjes

#"

1 rol pizzadeeg (versmarkt)

ME

je

200 g tomatenstukjes (blik)

6 eetl. gegrilde aubergines (bokaal)

van het kookteam

6 eetl. gegrilde paprika's (bokaal)

1 eetl. oregano (gedroogd)

zwarte peper (malen)

ei

id

zout

ne

Fr

Voorbereiding (10 min)

Een

=

- Laat de aubergines en de paprike's uitlekken. Snij

Ber

ee

Fiers

RE ARRET ETC RTE |

in fijne reepjes.

En

- Snij de kerstomaten en de mozzarellabolletjes in 2.

Bereiding (10 min. + = 12 min.n de oven)

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

er,

s

Toma'box

2 Rol het pizzadeeg samen met het bakpapier uit

1kg

op een bakplaat en steek er 12 cirkeltjes uit met een

Herkomst: België.

uitsteekvormpje of een glas.

3 Mix de tomatenstukjes een beetje fijner met de

|

staafmixer en kruid met zwarte peper, zout en de

oregano.

4 Bestrijk de minipizza's met de tomatensaus tot op

een stukje van de rand.

Antipasti zijn echte Italiaanse aperitiefhapjes,

5 Verdeel er de aubergine- en paprikareepjes, de

opgelegd in zonnebloemolie. Zo wordt de pure

mozzarella en de kerstomaatjes over. Kruid nog wat bij

smaak van de groenten behouden. Een ideale

met oregano en zet + 12 min. in de voorverwarmde

en vooral lekkere start van de maaltijd!

Bij de BBQ-

oven.

specialiteiten

Afwerking

Werk elke minipizza af met een blaadje basilicum.

Boni Selection

gedroogde tomaten

)

Voedingswaarde per stuk (op bass van de ingredientenlist)

=

=

280 g, gegrilde courgettes,

Energie

V3 kel Vezels

158

£

À

gegrilde aubergines of

Vetten

598 Ewen 568

(vaanan) verzadigde vetzuren 3,18 Zout

088

nn

gegrilde paprika 270 g

Koohydrten

TT

Je

Gedroogde

EE cegrikde

(vaanan) suikers

228

tomaten

courgettes

ar

x

r



1,29:

-15 %"

(639 e/ke)

(178 efkg)

vanaf 2 bokalen

sk Met uw 38 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

te