Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 22 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Colruyt Folder 15.07.2020

Hier is pagina 13 van 22 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 13

4 Nun L Rs = kl N mai É Là Ape fha| Ingrediënten (20 hapjes) 3 Voeg de chorizo toe en roerbak 5 min. er 1 chorizoworst (beenhouwerij) 4 Klop de eieren los en kruid met zwarte 50 g pittige slamix peper, zout en het paprikapoeder. Meng er in de chorizo, de aardappelblokjes, de ui, het 400 g aardappelen 2 teentjes knoflook knoflook en de gegrilde paprika's onder. 1 rode ui 5 Leg een stuk bakpapier in een Ë ar 5 eieren ovenschaal en giet het eiermengsel erin. We A = 2 gegrilde paprika's (bokaal) Zorg dat de aardappelen mooi verspreid 2 eetl. olijfolie zijn. Zet £ 30 min. in de voorverwarmde oven. 1/2 eetl. wittewijnazijn 1 koffiel. paprikapoeder 6 Haal de tortilla uitde oven en laat lichtjes afkoelen zodat hij goed stevig is. zwarte peper (molen) a zout 7 Meng intussen de pittige slamix met 1 eetl. olijfolie en de wittewijnazijn. Kruid Voorbereiding 15 min) met zwarte peper en zout. Snipper de rode ui en het knoflook fijn. 8 Snij de tortilla in 20 hapklare stukjes. Verwijder het vel van de chorizoworst Afwerking en snij in schijfjes. Schil de aardappelen en snij ze in Verdeel de slamix over serveerschaaltjes blokjes van I cm en zet er een stukje tortilla op. Serveer 3 warm of koud. Laat de paprika's uitlekken. Snij in Kleine stukjes. | EN Bereiding (20 min. + 50 min in de oven + > afkoelen) 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredi£ntenlis) Energie stkel vezels 058 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met Veten 336 Eten 228 antiaanbaklaag en stoof de ui en het (waarvan) verzadigde vetzuren 098 Zout 028 ge Kooydrten 428 à knoflook glazig, Roer regelmatig. À (waarvan) suikers 098 in Alm 4 au = „= Maison Roucadil Æ Royale honi BE = Cashewnoten met pr zachte abrikozen 4 rozemarijn rozemarijn 500 250 ze 250 198 €/kg _ 1516 €/kg 1256 €/kg eh = 3 u er + SEE “m 3 Boni Selection ke Ee el: ed vastkokende primeuraardappelen a nicola Florette = 5 kg a Herkomst: Cyprus/Spanje. pittige mix Chorizo ur m fl 1208 145 €/kg 1658 €/kg Bak 5 à 7 min. aan clke kant Jonge blaadjes van landkers, (Beenhouwerij) krulandijvie, veldsla en rode srijbiet. Omdat weattid re 1a r. ren op de prijzen en promoties in de andere grote wänkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög La De kort jen zijn dan in deze fol ah vertoon van uw Xra-app of aart komen daarı 1e ‘bivenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via de WC ruytapp, op cohuyt be of bij onze Klantendienst { 2345 2345). 20 mit u geen kansen. laagste prijzen EL

Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 13