Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 22 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

Nun

L

Rs

=

kl

N

mai

É



Ape

fha|

Ingrediënten (20 hapjes)

3 Voeg de chorizo toe en roerbak 5 min.

er

1 chorizoworst (beenhouwerij)

4 Klop de eieren los en kruid met zwarte

50 g pittige slamix

peper, zout en het paprikapoeder. Meng er

in

de chorizo, de aardappelblokjes, de ui, het

400 g aardappelen

2 teentjes knoflook

knoflook en de gegrilde paprika's onder.

1 rode ui

5 Leg een

stuk bakpapier

in

een

Ë

ar

5 eieren

ovenschaal en giet het eiermengsel erin.

We

A

=

2 gegrilde paprika's (bokaal)

Zorg dat de aardappelen mooi verspreid

2 eetl. olijfolie

zijn. Zet £ 30 min. in de voorverwarmde

oven.

1/2 eetl. wittewijnazijn

1 koffiel. paprikapoeder

6 Haal de tortilla uitde oven en laat lichtjes

afkoelen zodat hij goed stevig is.

zwarte peper (molen)

a

zout

7 Meng intussen de pittige slamix met

1 eetl. olijfolie en de wittewijnazijn. Kruid

Voorbereiding 15 min)

met zwarte peper en zout.

Snipper de rode ui en het knoflook fijn.

8 Snij de tortilla in 20 hapklare stukjes.

Verwijder het vel van de chorizoworst

Afwerking

en snij in schijfjes.

Schil de aardappelen en snij ze in

Verdeel de slamix over serveerschaaltjes

blokjes van I cm

en zet er een stukje tortilla op. Serveer

3

warm of koud.

Laat de paprika's uitlekken. Snij in Kleine

stukjes.

| EN

Bereiding (20 min. + 50 min in de oven +

>

afkoelen)

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredi£ntenlis)

Energie stkel vezels 058

2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met

Veten

336 Eten

228

antiaanbaklaag en stoof de ui en het

(waarvan) verzadigde vetzuren 098 Zout

028

ge

Kooydrten

428

à

knoflook glazig, Roer regelmatig.

À

(waarvan) suikers

098

in

Alm

4

au

=

„=

Maison Roucadil

Æ

Royale honi

BE

=

Cashewnoten met

pr

zachte abrikozen

4

rozemarijn

rozemarijn

500

250

ze

250

198 €/kg

_

1516 €/kg

1256 €/kg

eh

=

3

u

er

+

SEE

“m

3

Boni Selection

ke

Ee

el:

ed

vastkokende

primeuraardappelen

a

nicola

Florette

=

5 kg

a

Herkomst: Cyprus/Spanje.

pittige mix

Chorizo

ur m

fl

1208

145 €/kg

1658 €/kg

Bak 5 à 7 min. aan clke kant

Jonge blaadjes van landkers,

(Beenhouwerij)

krulandijvie, veldsla en rode srijbiet.

Omdat weattid re

1a

r.

ren op de prijzen en promoties in de andere grote wänkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög La

De kort

jen

zijn dan in deze fol

ah

vertoon van uw Xra-app of aart komen daarı

1e

‘bivenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via de

WC

ruytapp,

op cohuyt be of bij onze Klantendienst

{

2345 2345). 20 mit u geen kansen.

laagste prijzen EL