Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 22 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
Nun
L
Rs
=
kl
N
mai
É
Là
Ape
fha|
Ingrediënten (20 hapjes)
3 Voeg de chorizo toe en roerbak 5 min.
er
1 chorizoworst (beenhouwerij)
4 Klop de eieren los en kruid met zwarte
50 g pittige slamix
peper, zout en het paprikapoeder. Meng er
in
de chorizo, de aardappelblokjes, de ui, het
400 g aardappelen
2 teentjes knoflook
knoflook en de gegrilde paprika's onder.
1 rode ui
5 Leg een
stuk bakpapier
in
een
Ë
ar
5 eieren
ovenschaal en giet het eiermengsel erin.
We
A
=
2 gegrilde paprika's (bokaal)
Zorg dat de aardappelen mooi verspreid
2 eetl. olijfolie
zijn. Zet £ 30 min. in de voorverwarmde
oven.
1/2 eetl. wittewijnazijn
1 koffiel. paprikapoeder
6 Haal de tortilla uitde oven en laat lichtjes
afkoelen zodat hij goed stevig is.
zwarte peper (molen)
a
zout
7 Meng intussen de pittige slamix met
1 eetl. olijfolie en de wittewijnazijn. Kruid
Voorbereiding 15 min)
met zwarte peper en zout.
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
8 Snij de tortilla in 20 hapklare stukjes.
Verwijder het vel van de chorizoworst
Afwerking
en snij in schijfjes.
Schil de aardappelen en snij ze in
Verdeel de slamix over serveerschaaltjes
blokjes van I cm
en zet er een stukje tortilla op. Serveer
3
warm of koud.
Laat de paprika's uitlekken. Snij in Kleine
stukjes.
| EN
Bereiding (20 min. + 50 min in de oven +
>
afkoelen)
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredi£ntenlis)
Energie stkel vezels 058
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met
Veten
336 Eten
228
antiaanbaklaag en stoof de ui en het
(waarvan) verzadigde vetzuren 098 Zout
028
ge
Kooydrten
428
à
knoflook glazig, Roer regelmatig.
À
(waarvan) suikers
098
in
Alm
4
au
=
„=
Maison Roucadil
Æ
Royale honi
BE
=
Cashewnoten met
pr
zachte abrikozen
4
rozemarijn
rozemarijn
500
250
ze
250
198 €/kg
_
1516 €/kg
1256 €/kg
eh
=
3
u
er
+
SEE
“m
3
Boni Selection
ke
Ee
el:
ed
vastkokende
primeuraardappelen
a
nicola
Florette
=
5 kg
a
Herkomst: Cyprus/Spanje.
pittige mix
Chorizo
ur m
fl
1208
145 €/kg
1658 €/kg
Bak 5 à 7 min. aan clke kant
Jonge blaadjes van landkers,
(Beenhouwerij)
krulandijvie, veldsla en rode srijbiet.
Omdat weattid re
1a
r.
ren op de prijzen en promoties in de andere grote wänkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög La
De kort
jen
zijn dan in deze fol
ah
vertoon van uw Xra-app of aart komen daarı
1e
‘bivenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via de
WC
ruytapp,
op cohuyt be of bij onze Klantendienst
{
2345 2345). 20 mit u geen kansen.
laagste prijzen EL