Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 7
Tan mr enge ur ne €pp EN Fee enkel 4Omin 20 min 25e EI 2; Ingrediönten (4 personen) N 1 kg witloof 1 eidooier 100 g rucola 1,5 eetl. boter 2 appelen (jonagold) 4 eetl. walnootpitten 1/2 plantje bieslook 2 eet olifolie (ie sh 500 g zoete aardappelen 1 eetl. witte balsamicoazijn 500 g aardappelen nootmuskaat 200 g brie peper en zout 1 dl melk Voorbereiding (5 min) Schil de aardappelen en de zoete aardappelen en snij in stukken. Snij de harde kern uit het witloof. Hak de walnootpitten grof. Snipper het bieslook fijn \ Een Schil 1 appel en snij in stukken. Snij de ongeschilde appel in \ 4 en dan in dunne plakjes +4 Snij de brie in stukken. Bereiding (25 min. + 20 mi. in de over) 1_Kookde aardappelen en de zoete aardappelen 20 min. gaarin E) Bi in 4 à lichtgezouten water. Giet af. 2 Kook intussen de stronken witloof 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken in een vergiet. 4. 7 3. Verwarm de oven voor op 180 °C 4 Plet de aardappelen tot puree en meng er de melk, de eidooier + = K I en 1 eetl. boter onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng er de helft van het bieslook onder. “ ais , 5 Vet een ovenschaal in met 1/2 eetl. boter en verdeel er de L puree over. Bestrooi met de geschilde appelstukjes. 5 Leg er de stronkjes uitgelekt witloof over (afwisselend met de Ss. + punt naar boven en naar beneden voor een mooi effect). Kruid met peper en zout. 7 Verdeel er de brie en de helft van de gehakte walnoten over Ja en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. 5 Meng intussen de rucola met de plakjes appel, 1/4 van het fo ke bieslook, de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. à Afwerking “dE Bestrooi de ovenschotel met de rest van het bieslook en de walnoten. Serveer met het rucolaslaatje. dl Jean Loron ‘Les Sablons Rouges | AO Régnié Leffe Blond Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) Blond abdijbier me Sika Vezels 888 Li | Vetten 3568 Ewillen 18,58 | (vaanan) verzadigdevetzuren 1668 Zout 118 | Koofydraten 5528 (vaan) suikers 1978 Tip van Sophie van het kookteam ve ed. \ er? TEA wat brie ov Maak er een overheerlijke en hartverwarmende ‘Preisoep met brie’ van! Ideaal op regenachtige dagen. Ontdek het recept op colruyt.be/lekkerkoken. En LE 3% Met uw À XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. Oh zen tem 1122070
Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 7