Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
1
bespaart tegelijk heel wat tijd.
Q
NT Lie
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken.
k
A
Fe
nd
nz
Pr
en
hed |
>»;
AN
=
Erie
45 min
2,45€
Pr
pompoen
“
LE
p aghettl
metli
inzen en ham
m
(@ personen)
200 g gekookte hamreepjes (ersmarkt)
400 g tomatenstukjes met basilicum (blik) \ 2
2 spaghettipompoenen
70 gtomatenpuree
400 g spaghettigroenten
3 eetl. olijfolie
ar’
Tui
1/2 blokje groentebouillon
2 teentjes knoflook
2 eetl. Italiaanse kruidenmix mater)
Ne
100 g geraspte mozzarella
zwarte peper (malen)
zout
150 g droge zwarte linzen
er Bf
(10 min)
a
= Verwarm de oven voor op 220 °C.
re:
- Snipper de ui en het knoflook fin.
- Snij de spaghettipompoenen in de lengte in 2 en lepel er de pitten en de draden uit.
5
EE
35 min)
4
Schik de pompoenhelften met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier.
=
Bestrijk ze met 2 eetl. olijfolie en kruid met 1 eetl. Italiaanse kruiden, peper en zout. Draai
de helften om en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
Kook intussen de linzen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de
spaghettigroenten toe en stoof 3 min. Bestrooi met 1 eetl. Italiaanse kruiden.
Voeg de tomatenpuree toe en laat nog 2 min. bakken.
Doe er de tomatenstukjes bij en verkruimel er het halve bouillonblokje over. Vul aan,
met 3 dl water en breng aan de kook. Zet het vuur zachter en meng er de gekookte linzen
en de hamreepjes onder. Kruid eventueel met nog wat peper.
Haal de pompoenhelften uit de oven en draai ze om. Maak het vruchtvlees wat los
met een vork tot je sliertjes krijgt. Vul de helften aan met tomatensaus en bestrooi met
de mozzarella. Zet nog 5 min. onder de ovengrill.
Weinig tijd? Maak dit gerecht vooraf klaar. De dag zelf zet u het 15 min. in een
N
voorverwarmde oven op 200 °C. De laatste 5 min. mag de gril aan.
TT
N
Legg
Domaine du Château d'Eau Chardonnay voagingenarde per persoon (op baisvan deingedientenlis)
LIENS
1.G.P. Pays d'Oc
Energie Sokal Vezels 1708
Jupiler
Vetten
17,18 Ewilen
31,4
Pils
(waarvan) verzadigde vetzuren 5,68 Zout
Koolhydraten
5656
(vaanan) suikers
258
Geldigvan 18/11 te.m. 24/11/2020.
sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.