Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

1

bespaart tegelijk heel wat tijd.

Q

NT Lie

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

k

A

Fe

nd

nz

Pr

en

hed |

>»;

AN

=

Erie

45 min

2,45€

Pr

pompoen



LE

p aghettl

metli

inzen en ham

m

(@ personen)

200 g gekookte hamreepjes (ersmarkt)

400 g tomatenstukjes met basilicum (blik) \ 2

2 spaghettipompoenen

70 gtomatenpuree

400 g spaghettigroenten

3 eetl. olijfolie

ar’

Tui

1/2 blokje groentebouillon

2 teentjes knoflook

2 eetl. Italiaanse kruidenmix mater)

Ne

100 g geraspte mozzarella

zwarte peper (malen)

zout

150 g droge zwarte linzen

er Bf

(10 min)

a

= Verwarm de oven voor op 220 °C.

re:

- Snipper de ui en het knoflook fin.

- Snij de spaghettipompoenen in de lengte in 2 en lepel er de pitten en de draden uit.

5

EE

35 min)

4

Schik de pompoenhelften met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier.

=

Bestrijk ze met 2 eetl. olijfolie en kruid met 1 eetl. Italiaanse kruiden, peper en zout. Draai

de helften om en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

Kook intussen de linzen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.

Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de

spaghettigroenten toe en stoof 3 min. Bestrooi met 1 eetl. Italiaanse kruiden.

Voeg de tomatenpuree toe en laat nog 2 min. bakken.

Doe er de tomatenstukjes bij en verkruimel er het halve bouillonblokje over. Vul aan,

met 3 dl water en breng aan de kook. Zet het vuur zachter en meng er de gekookte linzen

en de hamreepjes onder. Kruid eventueel met nog wat peper.

Haal de pompoenhelften uit de oven en draai ze om. Maak het vruchtvlees wat los

met een vork tot je sliertjes krijgt. Vul de helften aan met tomatensaus en bestrooi met

de mozzarella. Zet nog 5 min. onder de ovengrill.

Weinig tijd? Maak dit gerecht vooraf klaar. De dag zelf zet u het 15 min. in een

N

voorverwarmde oven op 200 °C. De laatste 5 min. mag de gril aan.

TT

N

Legg

Domaine du Château d'Eau Chardonnay voagingenarde per persoon (op baisvan deingedientenlis)

LIENS

1.G.P. Pays d'Oc

Energie Sokal Vezels 1708

Jupiler

Vetten

17,18 Ewilen

31,4

Pils

(waarvan) verzadigde vetzuren 5,68 Zout

Koolhydraten

5656

(vaanan) suikers

258

Geldigvan 18/11 te.m. 24/11/2020.

sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.