Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

if

ti

TR

F5

j

Op het menu

Re

N

ÿ

N

al

fl ij

il

Mi

2

1

Ai

A

WWW NN)

Lt

N

N

Yuhauuudh

u

at

2

\

8

Ingrediënten

uit weekmenu 1

ir

fi

Rode Prijzen geldig van

D

[ir

if

%

ei

Le

>

Ray,

|

Spaghettipompoen

|

|

Mi

|

Herkomst: België.

0,79 ene

Y

ar 3

k

=]

és

varkens

en

LEN

jsotto

u

MT AU LUS

n venkelr

40 min

2,

954

É

Ingrediënten (4 personen)

1 varkenshaasje (beenhouwerij)

50 g parmezaan (Hok)

2 venkels

250 g risottorijst

ce

50 g rucola

1 di droge witte wijn

1 citroen

1 eetl. olijfolie

1/2 plantje tijm

1,5 blokje groentebouillon

2 sjalotten

zwarte peper (malen)

2 teentjes knoflook

zout

Varkenshaas

3 eetl. boter

Beenhouwerij

8,49 en,

Voorbereiding Qs min)

- Los het anderhalve blokje groentebouillon op in 7,5 dl heet water.

-

Snij de venkels in de lengte in 4 en verwijder het harde gedeelte. Snij de rest in fijne reepjes

-

Snipper het venkelgroen fin

a

Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.

Pers de citroen en rasp de parmezaan.

Vind meteen een recept

®

Rist de blaadjes van de takjes tijm af.

naar wens!

Bereiding @5 min)

1 Verhit de oliffolie in een kookpot (met dikke boden) en stoof de sjalotten en het knoflook glazig.

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Voeg de rijst toe en roerbak 2 min. Overgiet met de witte wijn en laat volledig verdampen. Voeg de

bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur zachter, dek af en laat 18 min. sudderen.

oogopslag over welk soort gerecht het gaat.

2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin.

Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog 10 min. garen op een matig vuur. Bestrooi met de tijm

en het venkelgroen. Neem van het vuur en laat 5 min. rusten.

3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de venkel 10 min. Kruid met peper en zout. Besprenkel

OG!

119

met het citroensap en voeg toe aan de risotto. Meng alles goed door elkaar en voeg de parmezaan

en 1 eetl. boter toe.

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

Afwerking

Snij het varkenshaasje in schuine stukken. Verdeel de rucola over de borden en schik er wat

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

sneetjes vlees op. Besprenkel met braadvocht en serveer met de risotto.

Salento GT. Primitivo

Aantal minuten

Eventuele

— Piana del Sole

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

werk (snijden,

oventijd

Energie S78kal Vezeis 358

bakken, koken ...)

Puglia - Italië

Vetten

238 Emile 2708

Grimbergen Blond

Lane vanen 112g Zout

268

Blond abdibier

378

van) es

388

Omdat we atijdr

zijn dan in deze fol

Ms

r.

ren op de prijzen en promoties in de andere.

De kort

jen

vertoon van uw Xra-app

genen

jen in uw Colruyt-winkel nôg ag

e prijzen in uw winkel kan u

ru

winkelbezoek raadplegen via de

ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst

dt 3 al

u geen kans

MT laagste prijzen