Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Colruyt Folder 18.11.2020

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2

if ti TR F5 j Op het menu Re N ÿ N al fl ij il Mi 2 1 Ai A WWW NN) Lt N N Yuhauuudh u at 2 \ 8 Ingrediënten uit weekmenu 1 ir fi Rode Prijzen geldig van D [ir if % ei Le > Ray, | Spaghettipompoen | | Mi | Herkomst: België. 0,79 ene Y ar 3 k =] és varkens en LEN jsotto u MT AU LUS n venkelr 40 min 2, 954 É Ingrediënten (4 personen) 1 varkenshaasje (beenhouwerij) 50 g parmezaan (Hok) 2 venkels 250 g risottorijst ce 50 g rucola 1 di droge witte wijn 1 citroen 1 eetl. olijfolie 1/2 plantje tijm 1,5 blokje groentebouillon 2 sjalotten zwarte peper (malen) 2 teentjes knoflook zout Varkenshaas 3 eetl. boter Beenhouwerij 8,49 en, Voorbereiding Qs min) - Los het anderhalve blokje groentebouillon op in 7,5 dl heet water. - Snij de venkels in de lengte in 4 en verwijder het harde gedeelte. Snij de rest in fijne reepjes - Snipper het venkelgroen fin a Snipper het knoflook en de sjalotten fijn. Pers de citroen en rasp de parmezaan. Vind meteen een recept ® Rist de blaadjes van de takjes tijm af. naar wens! Bereiding @5 min) 1 Verhit de oliffolie in een kookpot (met dikke boden) en stoof de sjalotten en het knoflook glazig. » Met de volgende icoontjes ziet u in één Voeg de rijst toe en roerbak 2 min. Overgiet met de witte wijn en laat volledig verdampen. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur zachter, dek af en laat 18 min. sudderen. oogopslag over welk soort gerecht het gaat. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog 10 min. garen op een matig vuur. Bestrooi met de tijm en het venkelgroen. Neem van het vuur en laat 5 min. rusten. 3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de venkel 10 min. Kruid met peper en zout. Besprenkel OG! 119 met het citroensap en voeg toe aan de risotto. Meng alles goed door elkaar en voeg de parmezaan en 1 eetl. boter toe. Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch Afwerking Snij het varkenshaasje in schuine stukken. Verdeel de rucola over de borden en schik er wat » De bereidingstijd splitsen we zo op: sneetjes vlees op. Besprenkel met braadvocht en serveer met de risotto. Salento GT. Primitivo Aantal minuten Eventuele — Piana del Sole Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd Energie S78kal Vezeis 358 bakken, koken ...) Puglia - Italië Vetten 238 Emile 2708 Grimbergen Blond Lane vanen 112g Zout 268 Blond abdibier 378 van) es 388 Omdat we atijdr zijn dan in deze fol Ms r. ren op de prijzen en promoties in de andere. De kort jen vertoon van uw Xra-app genen jen in uw Colruyt-winkel nôg ag e prijzen in uw winkel kan u ru winkelbezoek raadplegen via de ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst dt 3 al u geen kans MT laagste prijzen

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2