Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
if
ti
TR
F5
j
Op het menu
Re
N
ÿ
N
al
fl ij
il
Mi
2
1
Ai
A
WWW NN)
Lt
N
N
Yuhauuudh
u
at
2
\
8
Ingrediënten
uit weekmenu 1
ir
fi
Rode Prijzen geldig van
D
[ir
if
%
ei
Le
>
Ray,
|
Spaghettipompoen
|
|
Mi
|
Herkomst: België.
0,79 ene
Y
ar 3
k
=]
és
varkens
en
LEN
jsotto
u
MT AU LUS
n venkelr
40 min
2,
954
É
Ingrediënten (4 personen)
1 varkenshaasje (beenhouwerij)
50 g parmezaan (Hok)
2 venkels
250 g risottorijst
ce
50 g rucola
1 di droge witte wijn
1 citroen
1 eetl. olijfolie
1/2 plantje tijm
1,5 blokje groentebouillon
2 sjalotten
zwarte peper (malen)
2 teentjes knoflook
zout
Varkenshaas
3 eetl. boter
Beenhouwerij
8,49 en,
Voorbereiding Qs min)
- Los het anderhalve blokje groentebouillon op in 7,5 dl heet water.
-
Snij de venkels in de lengte in 4 en verwijder het harde gedeelte. Snij de rest in fijne reepjes
-
Snipper het venkelgroen fin
a
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
Pers de citroen en rasp de parmezaan.
Vind meteen een recept
®
Rist de blaadjes van de takjes tijm af.
naar wens!
Bereiding @5 min)
1 Verhit de oliffolie in een kookpot (met dikke boden) en stoof de sjalotten en het knoflook glazig.
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
Voeg de rijst toe en roerbak 2 min. Overgiet met de witte wijn en laat volledig verdampen. Voeg de
bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur zachter, dek af en laat 18 min. sudderen.
oogopslag over welk soort gerecht het gaat.
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin.
Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog 10 min. garen op een matig vuur. Bestrooi met de tijm
en het venkelgroen. Neem van het vuur en laat 5 min. rusten.
3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de venkel 10 min. Kruid met peper en zout. Besprenkel
OG!
119
met het citroensap en voeg toe aan de risotto. Meng alles goed door elkaar en voeg de parmezaan
en 1 eetl. boter toe.
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
Afwerking
Snij het varkenshaasje in schuine stukken. Verdeel de rucola over de borden en schik er wat
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
sneetjes vlees op. Besprenkel met braadvocht en serveer met de risotto.
Salento GT. Primitivo
Aantal minuten
Eventuele
— Piana del Sole
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
werk (snijden,
oventijd
Energie S78kal Vezeis 358
bakken, koken ...)
Puglia - Italië
Vetten
238 Emile 2708
Grimbergen Blond
Lane vanen 112g Zout
268
Blond abdibier
378
van) es
388
Omdat we atijdr
zijn dan in deze fol
Ms
r.
ren op de prijzen en promoties in de andere.
De kort
jen
vertoon van uw Xra-app
genen
jen in uw Colruyt-winkel nôg ag
e prijzen in uw winkel kan u
ru
winkelbezoek raadplegen via de
ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst
dt 3 al
u geen kans
MT laagste prijzen