Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Colruyt Folder 18.11.2020

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 3

ger AE SANA 5 f edressing ade en kerri 35 min, switloofsal Pv IE Ingrediënten (personen) 4 champignonburgers CversmarkD 500 g krielaardappelen 250 g Griekse yoghurt 500 witloof 3 eetl. walnootpitten 150 g veldsla 2 eetl. olijfolie 3 eetl. citroensap 1 koffiel. kerriepoeder 1 plantje bieslook peper en zout Voorbereiding Go min) Snij het witloof in 2 en verwijder de harde kern. Snipper de rest fijn. Besprenkel met 2 eetl. citroensap. Snipper het bieslook fijn. Hak de walnootpitten grof. Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. ZT Bereiding @5 min. +aftoelen) 1 Kook de krelaardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat lichtjes afkoelen. U Snij daarna in de lengte in 2. 2 Meng intussen de Griekse yoghurt met het oa jet kerriepoeder, 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. citroensap. Voeg het bieslook toe en kruid met peper en zout. 5 Verhit 1 eetl oljfolie in een pan met antiaanbaklaag LE en bak de champignonburgers + 3 min. aan elke kant. gt er 3 4 Doe intussen het witloof in een grote serveerschaal ” À LS gs bed penne ‘en menger de veldsla onder. Voeg dekrielaardappelen r toe en overgiet met de dressing. Bestrooi met de rn grofgehakte walnoten. ns ene Afwerking Verdeel de krieltjes-witloofsalade over de borden. “ Snij de champignonburgers in 2 en verdeel over de borden. 9 Bourgogne A.O.P. Chardonnay Hoegaarden Le Witbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) pi Skal Vezels 688 Vetten 2598 Ewillen 1418 € ai 658 Zu 098 (ana) ve. de vetzuren 4088 (waarvan) suikers 678 er Tip van Sophie van het kookteam A zen ecept met lin probeer 00 keensditr md f Ee Haal wat seizoensgroenten en noten in huis en maak deze lekkere ‘Linzenschotel met geroosterde wintergroenten en noten’. EL af el) Het recept vindt u op colruyt.be/lekkerkoken. \ sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. Celguen 16 tem 24202

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 3