Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ger

AE SANA

5

f

edressing

ade en kerri

35 min,

switloofsal

Pv IE

Ingrediënten (personen)

4 champignonburgers

CversmarkD

500 g krielaardappelen

250 g Griekse yoghurt

500 witloof

3 eetl. walnootpitten

150 g veldsla

2 eetl. olijfolie

3 eetl. citroensap

1 koffiel. kerriepoeder

1 plantje bieslook

peper en zout

Voorbereiding Go min)

Snij het witloof in 2 en verwijder de harde kern.

Snipper de rest fijn. Besprenkel met 2 eetl.

citroensap.

Snipper het bieslook fijn.

Hak de walnootpitten grof.

Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed

schoon onder koud water.

ZT

Bereiding @5 min. +aftoelen)

1 Kook de krelaardappelen 20 min. gaar in

lichtgezouten water. Giet af en laat lichtjes afkoelen.

U

Snij daarna in de lengte in 2.

2 Meng intussen de Griekse yoghurt met het

oa

jet

kerriepoeder, 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. citroensap.

Voeg het bieslook toe en kruid met peper en zout.

5 Verhit 1 eetl oljfolie in een pan met antiaanbaklaag

LE

en bak de champignonburgers + 3 min. aan elke kant.

gt

er

3

4 Doe intussen het witloof in een grote serveerschaal

” À

LS

gs

bed

penne

‘en menger de veldsla onder. Voeg dekrielaardappelen

r

toe en overgiet met de dressing. Bestrooi met de

rn

grofgehakte walnoten.

ns

ene

Afwerking

Verdeel de krieltjes-witloofsalade over de borden.



Snij de champignonburgers in 2 en verdeel over de

borden.

9 Bourgogne A.O.P. Chardonnay

Hoegaarden

Le

Witbier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

pi Skal Vezels 688

Vetten

2598 Ewillen 1418

€ ai 658 Zu

098

(ana) ve. de vetzuren

4088

(waarvan) suikers

678

er

Tip van Sophie

van het kookteam

A

zen

ecept met lin

probeer 00

keensditr

md

f

Ee

Haal wat seizoensgroenten en noten in huis

en maak deze lekkere ‘Linzenschotel met

geroosterde wintergroenten en noten’.

EL

af

el)

Het recept vindt u op colruyt.be/lekkerkoken. \

sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Celguen 16 tem 24202