Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ger
AE SANA
5
f
edressing
ade en kerri
35 min,
switloofsal
Pv IE
Ingrediënten (personen)
4 champignonburgers
CversmarkD
500 g krielaardappelen
250 g Griekse yoghurt
500 witloof
3 eetl. walnootpitten
150 g veldsla
2 eetl. olijfolie
3 eetl. citroensap
1 koffiel. kerriepoeder
1 plantje bieslook
peper en zout
Voorbereiding Go min)
Snij het witloof in 2 en verwijder de harde kern.
Snipper de rest fijn. Besprenkel met 2 eetl.
citroensap.
Snipper het bieslook fijn.
Hak de walnootpitten grof.
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed
schoon onder koud water.
ZT
Bereiding @5 min. +aftoelen)
1 Kook de krelaardappelen 20 min. gaar in
lichtgezouten water. Giet af en laat lichtjes afkoelen.
U
Snij daarna in de lengte in 2.
2 Meng intussen de Griekse yoghurt met het
oa
jet
kerriepoeder, 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. citroensap.
Voeg het bieslook toe en kruid met peper en zout.
5 Verhit 1 eetl oljfolie in een pan met antiaanbaklaag
LE
en bak de champignonburgers + 3 min. aan elke kant.
gt
er
3
4 Doe intussen het witloof in een grote serveerschaal
” À
LS
gs
bed
penne
‘en menger de veldsla onder. Voeg dekrielaardappelen
r
toe en overgiet met de dressing. Bestrooi met de
rn
grofgehakte walnoten.
ns
ene
Afwerking
Verdeel de krieltjes-witloofsalade over de borden.
“
Snij de champignonburgers in 2 en verdeel over de
borden.
9 Bourgogne A.O.P. Chardonnay
Hoegaarden
Le
Witbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
pi Skal Vezels 688
Vetten
2598 Ewillen 1418
€ ai 658 Zu
098
(ana) ve. de vetzuren
4088
(waarvan) suikers
678
er
Tip van Sophie
van het kookteam
A
zen
ecept met lin
probeer 00
keensditr
md
f
Ee
Haal wat seizoensgroenten en noten in huis
en maak deze lekkere ‘Linzenschotel met
geroosterde wintergroenten en noten’.
EL
af
el)
Het recept vindt u op colruyt.be/lekkerkoken. \
sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Celguen 16 tem 24202