Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Colruyt Folder 18.11.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 5

AAN TAFEL. U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden u Dee waarmee u tijd bespaart. w PA le A colruyt.be/weekmenu - 1/12 elan 2 Al F PR | N e > zn ar Td hk Ki | N nn dk hi “A ij i, A re 24 me (ll d 3 N I La 5 A. ij j \ Zu EL u A A Ingrediënten (@ personen) 1 kg mager runderstoofvlees 66 cl Postel Dubbel (abdijbier) iepuries) 2 eetl. olijfolie 1 bosje raapjes 1 eetl. azijn 1 bosje jonge wortelen met loof 1 zakje kruidenmengeling voor | 800 g aardappelen Y 2 eetl. boter stoofvlees 1 blaadje laurier 1 sneetje oud brood 1 takje tijm (gedroogd) 2 eetl. suiker peper en zout À w. 1 eetl. mosterd Im Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min) = € En - Laat het stoofvlees oppervlakkig ontdooien en dep droog. = Schil de raapjes en snij ze in 4 of 6. N - Schil de wortelen en snij in even grote stukken als de raapjes. = Schil de aardappelen en snij in stukken. à FE Bereiding (10min.+ 1 u. 30 min. sudderen) 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak het stoofvlees + 5 min. Pr d goudbruin. Kruid met peper en zout. Giet het bier er langs de rand van de ke kookpot bij en voeg de tijm, het blaadje laurier en de azijn toe. Besmeer het sneetje brood met de mosterd en leg het boven op het stoofvlees. à Ci Dek af en laat 1 u. 15 min. sudderen. Roer af en toe. 2 Smelt intussen de boter in een kookpot en stoof de stukjes wortel en raap glazig. Bestrooi met de suiker en bedek met bakpapier. Laat + 25 min. stoven op een zacht vuur (al het vocht moet verdampt zijn). I 5 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en hou warm. Le 4 Doe de kruidenmengeling bij het stoofvlees en laat nog 15 min. sudderen. AP ce El Coto Crianza Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) in Energie 726kcal Vezeis 838 DOC. Rioja - Spanje Veten 1698 Emile 6588 f) | Postel Dubbel 158 Zout 098 1 Donker abdijbier (waarvan) semé vetzuren ag (waarvan) sues ag fl Geldigvan 25/11 tem. 1/12/2020. sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 5