Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

geh akt,

met veggie

ovenschotel

n wittekool

cotta

ge cheese ©

eso (EN

2,15€

Ingrediënten (@ personen)

L

175 g

200 g cottage cheese

(vers

‚egetarischgehskt

150 g geraspte mozzarella

500 g aardappelpuree

1,5 eetl. boter

je

(diepvries)

nootmuskaat

1/2 wittekool

9

3 wortelen

zwarte peper molen)

Ë)

Tui

zout

1 teentje knoflook

Voorbereiding (5 min)

os

=

Verwarm de oven voor op 180 °C.

mr

-

Snij de halve wittekool

fijne reepjes.

=

Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij daarna in fijne

à

+

-

blokjes.

Snipper de ui en het knoflook fijn.

d

Bereiding (20 min + 25 min. in de over)

1 Smelt 1 eetl. boter in een ruime kookpot en stoof de ui en het

3

4

knoflook glezig.

2 Voeg de wittekool en de wortelen toe en meng goed. Laat

F

Li

10 min. stoven en kruid met nootmuskaat, peper en zout.

"

3 Besmeer een ovenschaal met 1/2 eetl. boter. Verdeel er de

helft van de gestoofde groenten over. Bedek met het vegetarische

æ

gehakt en daarna met de cottage cheese. Verdeel er de rest van

de groenten over en bestrooi met de geraspte mozzarella.

4 Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste

5

Ta

2 min. de ovengrill aan.

5 Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking).

Ka

"x

r

Château du Bois de la Garde Rosé

:

— A.O.P. Côtes du Rhône

3

Estaminet

D

| Refined Lager Pils

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

5

Energie skal Veels 128

Vetten

Targ Ewilten 33,48

(vaanan) verzadigdevetzuren 1278 Zout

248

Koohydraten

3508

(waarvan) suikers

1468

Tip van Sophie

van het kookteam

8

ol over?

Nog witteko

atelle van!

Maak er tagli

Pasta vervangen door groenten zoals courgette

en wortel ín slierten te snijden kende u al.

Mi

Maar het kan ook met wittekool! Verwijder de

7

harde kern en snij de kool ín schijven van 1 cm

dik. Haal uit elkaar zodat u tagliatelle krijgt. Kook

5 min. in lichtgezouten water. Lekker met de

klassieke pastasauzen, zoals bolognese, pesto

of carbonara.

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

voer

samen bij aan een beter

u, stap voor stap.

X

man Lam so. 4e ren