Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 7
geh akt, met veggie ovenschotel n wittekool cotta ge cheese © eso (EN 2,15€ Ingrediënten (@ personen) L 175 g 200 g cottage cheese (vers ‚egetarischgehskt 150 g geraspte mozzarella 500 g aardappelpuree 1,5 eetl. boter je (diepvries) nootmuskaat 1/2 wittekool 9 3 wortelen zwarte peper molen) Ë) Tui zout 1 teentje knoflook Voorbereiding (5 min) os = Verwarm de oven voor op 180 °C. mr - Snij de halve wittekool fijne reepjes. = Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij daarna in fijne à + - blokjes. Snipper de ui en het knoflook fijn. d Bereiding (20 min + 25 min. in de over) 1 Smelt 1 eetl. boter in een ruime kookpot en stoof de ui en het 3 4 knoflook glezig. 2 Voeg de wittekool en de wortelen toe en meng goed. Laat F Li 10 min. stoven en kruid met nootmuskaat, peper en zout. " 3 Besmeer een ovenschaal met 1/2 eetl. boter. Verdeel er de helft van de gestoofde groenten over. Bedek met het vegetarische æ gehakt en daarna met de cottage cheese. Verdeel er de rest van de groenten over en bestrooi met de geraspte mozzarella. 4 Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 5 Ta 2 min. de ovengrill aan. 5 Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking). Ka "x r Château du Bois de la Garde Rosé : — A.O.P. Côtes du Rhône 3 Estaminet D | Refined Lager Pils Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 5 Energie skal Veels 128 Vetten Targ Ewilten 33,48 (vaanan) verzadigdevetzuren 1278 Zout 248 Koohydraten 3508 (waarvan) suikers 1468 Tip van Sophie van het kookteam 8 ol over? Nog witteko atelle van! Maak er tagli Pasta vervangen door groenten zoals courgette en wortel ín slierten te snijden kende u al. Mi Maar het kan ook met wittekool! Verwijder de 7 harde kern en snij de kool ín schijven van 1 cm dik. Haal uit elkaar zodat u tagliatelle krijgt. Kook 5 min. in lichtgezouten water. Lekker met de klassieke pastasauzen, zoals bolognese, pesto of carbonara. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter u, stap voor stap. X man Lam so. 4e ren
Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 7