Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Colruyt Folder 17.11.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 1

= | AAN TAFEL … (AET Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. eN Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Li gekmenl Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 17/11 - 23/11 45 min Varkenshaas)® Pd NUE n gember Ingrediënten (@ personen) 2 eetl. boter ji (beenhouwerij) 1 varkenshaasje wed 250 g basmatirijst J' bg 200 g erwten (dieprrie) 165 ml kokosmelk 2 rode paprika's 2 eetl. olijfolie vn 1 cm gember zwarte peper (molen) = 2 uien zout ® nu Voorbereiding (10 min) } - Schil de gember en snipper heel fijn. gS - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit bend de paprika's en snij in Kleine blokjes. + = Snipper de uien fin. Bereiding (85 min) 1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: Zie verpakking). Giet af. 2 Smelt intussen de boter in een braadpan met deksel en bak het varkenshaasje goudbruin aan beide kanten. Dek af en laat 3 à 5 min. stoven. le 5 Voeg de gember en de kokosmelk toe. Dek opnieuw af en laat 15 à 20 min. verder stoven. En Draai het vlees tussendoor om, zodat het de saus PISE Le 5 goed kan opnemen. 4 verhit de olijfolie in een pan en bak de paprika's 5 à en de uien + 5 min. Voeg de diepgevroren erwten sp I toe en laat nog 2 min. stoven. Kruid met peper en zout. Meng de groenten onder de rijst. 5 5 Kruid het vlees met peper en zout. Haal het uit de pan en hou warm. Laat de saus nog even inkoken op een hoog vuur. Afwerking Snij het vlees in sneetjes en serveer met de saus en de groenterijst. Ri Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages Fr Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) 4 Energie G03Kkcal Vezels 558 Vetten BAg Ellen 3398 (waarvan) verzadigde 1258 Zout 028 (ana) rag ven 28 (daarvan) suikers 108 Geldgvan N LEM2SIUERL ne Ara.

Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 1