Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

|

AAN TAFEL …

(AET

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

eN

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

Li gekmenl

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 17/11 - 23/11

45 min

Varkenshaas)®

Pd

NUE

n gember

Ingrediënten (@ personen)

2 eetl. boter

ji

(beenhouwerij)

1 varkenshaasje

wed

250 g basmatirijst

J'

bg

200 g erwten (dieprrie)

165 ml kokosmelk

2 rode paprika's

2 eetl. olijfolie

vn

1 cm gember

zwarte peper (molen)

=

2 uien

zout

®

nu

Voorbereiding (10 min)

}

- Schil de gember en snipper heel fijn.

gS

- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit

bend

de paprika's en snij in Kleine blokjes.

+

= Snipper de uien fin.

Bereiding (85 min)

1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd:

Zie verpakking). Giet af.

2 Smelt intussen de boter in een braadpan met

deksel en bak het varkenshaasje goudbruin aan

beide kanten. Dek af en laat 3 à 5 min. stoven.

le

5 Voeg de gember en de kokosmelk toe. Dek

opnieuw af en laat 15 à 20 min. verder stoven.

En

Draai het vlees tussendoor om, zodat het de saus

PISE

Le

5

goed kan opnemen.

4 verhit de olijfolie in een pan en bak de paprika's

5

à

en de uien + 5 min. Voeg de diepgevroren erwten

sp

I

toe en laat nog 2 min. stoven. Kruid met peper en

zout. Meng de groenten onder de rijst.

5

5 Kruid het vlees met peper en zout. Haal het

uit de pan en hou warm. Laat de saus nog even

inkoken op een hoog vuur.

Afwerking

Snij het vlees in sneetjes en serveer met de saus

en de groenterijst.

Ri

Les Hauts Rocs

A.O.P. Côtes du Rhône Villages

Fr

Duvel Tripel Hop Cashmere

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

4

Energie G03Kkcal Vezels 558

Vetten

BAg Ellen 3398

(waarvan) verzadigde 1258 Zout

028

(ana) rag ven

28

(daarvan) suikers

108

Geldgvan N LEM2SIUERL ne Ara.