Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
|
AAN TAFEL …
(AET
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
eN
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Li gekmenl
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 17/11 - 23/11
45 min
Varkenshaas)®
Pd
NUE
n gember
Ingrediënten (@ personen)
2 eetl. boter
ji
(beenhouwerij)
1 varkenshaasje
wed
250 g basmatirijst
J'
bg
200 g erwten (dieprrie)
165 ml kokosmelk
2 rode paprika's
2 eetl. olijfolie
vn
1 cm gember
zwarte peper (molen)
=
2 uien
zout
®
nu
Voorbereiding (10 min)
}
- Schil de gember en snipper heel fijn.
gS
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit
bend
de paprika's en snij in Kleine blokjes.
+
= Snipper de uien fin.
Bereiding (85 min)
1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd:
Zie verpakking). Giet af.
2 Smelt intussen de boter in een braadpan met
deksel en bak het varkenshaasje goudbruin aan
beide kanten. Dek af en laat 3 à 5 min. stoven.
le
5 Voeg de gember en de kokosmelk toe. Dek
opnieuw af en laat 15 à 20 min. verder stoven.
En
Draai het vlees tussendoor om, zodat het de saus
PISE
Le
5
goed kan opnemen.
4 verhit de olijfolie in een pan en bak de paprika's
5
à
en de uien + 5 min. Voeg de diepgevroren erwten
sp
I
toe en laat nog 2 min. stoven. Kruid met peper en
zout. Meng de groenten onder de rijst.
5
5 Kruid het vlees met peper en zout. Haal het
uit de pan en hou warm. Laat de saus nog even
inkoken op een hoog vuur.
Afwerking
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de saus
en de groenterijst.
Ri
Les Hauts Rocs
A.O.P. Côtes du Rhône Villages
Fr
Duvel Tripel Hop Cashmere
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
4
Energie G03Kkcal Vezels 558
Vetten
BAg Ellen 3398
(waarvan) verzadigde 1258 Zout
028
(ana) rag ven
28
(daarvan) suikers
108
Geldgvan N LEM2SIUERL ne Ara.