Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 3
MA eteaardapPe KLAAR IN FATAL ger met z0! laatje (Er) PTT ACL 1,2, 3 25 min. avocadodip en 3,90€ Ingrediënten (@ personen) 4 zalmburgers (versmarkt) 1 bosje kervel 450 g ovenfrieten van zoete 1 plantje dragon 1 rode ui aardappelen (diepvries) Dr 300 g ijsbergsla 1 eetl. volle yoghurt natuur i 200 g verse spinazie 4 hamburgerbroodjes 200 g gestoomde rode bieten 2 eetl. olijfolie Gersmärkt) peper en zout 1 avocado Voorbereiding (10 min) ld - Verwarm de oven voor op 220 °C. - Snipper intussen de rode ui, de kervel en de dragon fijn. 27. - Plet het vruchtvlees van de avocado met een vork en meng met de f yoghurt, de rode ui, de kervel en de dragon. Kruid met peper en zout. - Snij 2 rode bieten in dunne schijfjes en de rest in fijne blokjes. « Bereiding (15 min) 1 Bedek een ovenrooster met bakpapier en verdeel er de diepgevroren li zoeteaardappelfrieten over. Zet in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). 5 2 Verhit intussen de olifolie in een pan en bak de zalmburgers 2 à 3 min. aan elke kant. 5 Verwarm de hamburgerbroodjes kort in een broodrooster (of 1 min. in een voorverwarmde over). «Snij de broodjes open en leg een zalmburger op elke onderste helft. = Ra Bedek met schijfjes rode biet, ijsbergsia en spinazie. Bedek met de bovenste hefft van elk broodje. > Meng de rest van de spinazie en de ijsbergsla onder de blokjes rode > biet. Afwerking 5 Serveer de burgers met de zoeteaardappelfrieten, de avocadodip en het rodebietenslaatje. fü & La Fanfinette wit AO. Côtes duRhöne Yo*ngmaarde pr person (op bass van dengenen) Energie skal vezels 9.98 Super 8 IPA Vetten 4888 Ewitten Bag Blond bier (naanan) verzadigdevetzuren 7.08 Zout 248 alen Er (vaanvan) suikers 1908 Tip van Sophie van het kookteam N N ghurt over? Nogr ode biet en hid a van! Maaker rait: Raïta is een bekend bijgerecht uit de Indische keuken dat vaak bij curry's gegeten wordt. De mengeling van yoghurt en groenten zoals E komkommer lijkt sterk op de tzatziki. In die Griekse yoghurtsaus speelt knoflook een grote rol. In de Indische raita is komijn de smaakmaker. In dit receptideetje vervangen we de komkommer door voorgekookte rode biet. Snij die eerst in kleine stukjes en meng onder yoghurt. Kruid daarna met peper, zout en komijn. Heerlijk bij pittige gerechten zoals curry, maar ook op een toast, brood, of bij een salade met walnoten. DP Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter u, stap voor stap. Kz ee Vremde A.
Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 3