Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
à
ii
|
BEUL
|
il
IN
IE
I)
|
EN
I
|
I)
Ingrediënten
Ii
ij
|
:
uit weekmenu 1
a
ii
1]
ill
|
|
I
fl
1
Rode Prijzen geldig van
|
|
|
1
|
|
IE
|
|
ij
kein
A
ile
Y
IL
7
=
ke
Pr
|
À
Varkenshaasje
+500 g
Geerhounei)
8,88 «/;
IN
”
|)
|
I
N
Hij
If
lij
|
||
I
Dr)
ij
€pp
45 min
2,
20e
Boni Selection
spruiten schoongemaakt
33 e/kg
Geh aktbal
etjes met
750
Herkomst: België/Nederland.
ten CAT
kriekjeshar
2,49:
Ingrediënten (4 personen)
800 g gehakt rund + varken (beenhouwerij)
700 g ontpitte noordkrieken (bokaal)
100 g spekreepjes natuur (versmarkt)
instantsausbinder
800 g spruiten
33 d Postel Dubbel @bdibien
800 g aardappelen
peper en zout
2 eetl. boter
Voorbereiding (omi)
Onze weekmenu’
- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken
I
- Verwilder het voetje van de spruiten en de buitenste bladeren
volop vari
el
- Laat de krieken uitlekken en vang het sap op.
Het kookteam zorgt bij het samenstellen van
Bereiding 65 min)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
de menu's voor evenwichtige en gevarieerde
recepten. Zo vindt u in elk menu:
2 Maak de gehaktballetjes. Neem telkens een beetje gehakt, druk er enkele kriekjes in en bedek
opnieuw met gehakt. Rol er mooie balletjes van.
5 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de balletjes goudbruin aan alle kanten. Leg ze in
een ovenschaal en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet de pan opzij
» afwisseling van vlees, vis, gevogelte en
4 Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
veggie
5 Smelt 1 eetl. boter in de braadpan van de balletjes en bak de spekreepjes goudbruin. Voeg de
» verschillende ber
gswijzen
spruiten toe en overgiet met het bier. Laat 15 min. garen.
(stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …)
6 Voeg het kriekensap toe aan de spruiten en bind lichtjes met instantsausbinder. Kruid met
peper en zout.
» variatie in de bron van koolhydraten
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
(rijst, pasta, aardappelen
)
Caves Saint-Pierre ‘Vieilles Vignes’
Energie 1166kal Vers 2278
AOP. Côtes du Rhône
Vetten
SUIS Eiitten 5098
Martha Guilty Pleasure
mn ende vetzuren 214g Zout
378
Fruitbier
04 8
var) es
@sg
zijn dan in deze ol
Omdat we atd rea
Mir in de andere
vertoon van uw Xra-app
groe vant in a
Steck kunnen depri in Cary
dige prijzen in uw va
on
ae ie
ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst
deren 345 on Zo mist
ugeen kansen.
MZ laagste prijzen