Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2
Op het menu à ii | BEUL | il IN IE I) | EN I | I) Ingrediënten Ii ij | : uit weekmenu 1 a ii 1] ill | | I fl 1 Rode Prijzen geldig van | | | 1 | | IE | | ij kein A ile Y IL 7 = ke Pr | À Varkenshaasje +500 g Geerhounei) 8,88 «/; IN ” |) | I N Hij If lij | || I Dr) ij €pp 45 min 2, 20e Boni Selection spruiten schoongemaakt 33 e/kg Geh aktbal etjes met 750 Herkomst: België/Nederland. ten CAT kriekjeshar 2,49: Ingrediënten (4 personen) 800 g gehakt rund + varken (beenhouwerij) 700 g ontpitte noordkrieken (bokaal) 100 g spekreepjes natuur (versmarkt) instantsausbinder 800 g spruiten 33 d Postel Dubbel @bdibien 800 g aardappelen peper en zout 2 eetl. boter Voorbereiding (omi) Onze weekmenu’ - Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken I - Verwilder het voetje van de spruiten en de buitenste bladeren volop vari el - Laat de krieken uitlekken en vang het sap op. Het kookteam zorgt bij het samenstellen van Bereiding 65 min) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. de menu's voor evenwichtige en gevarieerde recepten. Zo vindt u in elk menu: 2 Maak de gehaktballetjes. Neem telkens een beetje gehakt, druk er enkele kriekjes in en bedek opnieuw met gehakt. Rol er mooie balletjes van. 5 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de balletjes goudbruin aan alle kanten. Leg ze in een ovenschaal en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet de pan opzij » afwisseling van vlees, vis, gevogelte en 4 Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. veggie 5 Smelt 1 eetl. boter in de braadpan van de balletjes en bak de spekreepjes goudbruin. Voeg de » verschillende ber gswijzen spruiten toe en overgiet met het bier. Laat 15 min. garen. (stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …) 6 Voeg het kriekensap toe aan de spruiten en bind lichtjes met instantsausbinder. Kruid met peper en zout. » variatie in de bron van koolhydraten Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) (rijst, pasta, aardappelen ) Caves Saint-Pierre ‘Vieilles Vignes’ Energie 1166kal Vers 2278 AOP. Côtes du Rhône Vetten SUIS Eiitten 5098 Martha Guilty Pleasure mn ende vetzuren 214g Zout 378 Fruitbier 04 8 var) es @sg zijn dan in deze ol Omdat we atd rea Mir in de andere vertoon van uw Xra-app groe vant in a Steck kunnen depri in Cary dige prijzen in uw va on ae ie ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst deren 345 on Zo mist ugeen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2