Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

à

ii

|

BEUL

|

il

IN

IE

I)

|

EN

I

|

I)

Ingrediënten

Ii

ij

|

:

uit weekmenu 1

a

ii

1]

ill

|

|

I

fl

1

Rode Prijzen geldig van

|

|

|

1

|

|

IE

|

|

ij

kein

A

ile

Y

IL

7

=

ke

Pr

|

À

Varkenshaasje

+500 g

Geerhounei)

8,88 «/;

IN



|)

|

I

N

Hij

If

lij

|

||

I

Dr)

ij

€pp

45 min

2,

20e

Boni Selection

spruiten schoongemaakt

33 e/kg

Geh aktbal

etjes met

750

Herkomst: België/Nederland.

ten CAT

kriekjeshar

2,49:

Ingrediënten (4 personen)

800 g gehakt rund + varken (beenhouwerij)

700 g ontpitte noordkrieken (bokaal)

100 g spekreepjes natuur (versmarkt)

instantsausbinder

800 g spruiten

33 d Postel Dubbel @bdibien

800 g aardappelen

peper en zout

2 eetl. boter

Voorbereiding (omi)

Onze weekmenu’

- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken

I

- Verwilder het voetje van de spruiten en de buitenste bladeren

volop vari

el

- Laat de krieken uitlekken en vang het sap op.

Het kookteam zorgt bij het samenstellen van

Bereiding 65 min)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

de menu's voor evenwichtige en gevarieerde

recepten. Zo vindt u in elk menu:

2 Maak de gehaktballetjes. Neem telkens een beetje gehakt, druk er enkele kriekjes in en bedek

opnieuw met gehakt. Rol er mooie balletjes van.

5 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de balletjes goudbruin aan alle kanten. Leg ze in

een ovenschaal en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet de pan opzij

» afwisseling van vlees, vis, gevogelte en

4 Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

veggie

5 Smelt 1 eetl. boter in de braadpan van de balletjes en bak de spekreepjes goudbruin. Voeg de

» verschillende ber

gswijzen

spruiten toe en overgiet met het bier. Laat 15 min. garen.

(stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …)

6 Voeg het kriekensap toe aan de spruiten en bind lichtjes met instantsausbinder. Kruid met

peper en zout.

» variatie in de bron van koolhydraten

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

(rijst, pasta, aardappelen

)

Caves Saint-Pierre ‘Vieilles Vignes’

Energie 1166kal Vers 2278

AOP. Côtes du Rhône

Vetten

SUIS Eiitten 5098

Martha Guilty Pleasure

mn ende vetzuren 214g Zout

378

Fruitbier

04 8

var) es

@sg

zijn dan in deze ol

Omdat we atd rea

Mir in de andere

vertoon van uw Xra-app

groe vant in a

Steck kunnen depri in Cary

dige prijzen in uw va

on

ae ie

ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst

deren 345 on Zo mist

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen