Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Colruyt Folder 16.06.2021

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5

Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van Koken / a u ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden NS % waarmee u tijd bespaart. week ment A = eso Epp. 15 ri 5 Pe } ir FA À = Pd me, rg I fe ja 4 ns r 4 5 Be Pa a AR + 4 ja zu a Gele AAA ESS EL En = = et Mexicaan (& personen) Spoel de rode bonen onder koud water en laat en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 8 à 10 min. 250 g gehakt rund + 400 g rode samen met de maïs uitlekken. in de voorverwarmde oven. varken (beenhouwerij) kidneybonen (blik) Snipper de rode ui, het knoflook en de 4 gele courgettes 400 g tomatenstukjes koriander fijn. (bi) u Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit Werk elke courgettehelft af met koriander en een 1 rode paprika 1 limoen 150 g zoete mais (bik) de paprika en snij de rest in blokjes. partje limoen. 1/2 plantje koriander etl. chipotlesaus aal Snij de limoen in 8 partjes. 1 rode ui cs Dit gerecht kan u de dag voordien volledig 2 teentjes knoflook 3 eetl oljfolie (15 min. + 10 min in de oven) ovenklaar maken. Dan hoeft u het op de dag 1/2 zakje Mexicaanse Verhit 1 eetl. olifolie in een braadpan en bak 75 g geraspte cheddar chili kruidenmig zelf maar 15 min. op te warmen in de oven. het gehakt 5 min. Maak los met een vork. (15 min. + 15 min. in de over) Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof 1492 Merlot-Bonarda-Sangiovese de ui en het knoflook 2 min. Voeg het vruchtvlees Mendoza - Argentinië = Verwarm de oven voor op 200 °C. van de courgette en de paprika toe en zet het - Snij de ongeschilde courgettes in de lengte vuur wat hoger. Roer regelmatig om en laat 3 min. Troubadour Magma in 2 en hol uit met een lepel (blif + 1/2 à Amberkleurige tripel IPA 1 cm van de rand). Bestrijk de binnenkant van bakken. Voeg dan de bonen en de maïs toe. Overgiet met de tomatenstukjes en de Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) de uitgeholde courgettes met 1 eetl. olijfolie chipotlesaus. Kruid met de Mexicaanse chilimix en Energie 505 cal Vezels 568 en schik met de snijkant naar boven op een laat 2 min. sudderen op een zacht vuur. Vetten 228 Eillen bakplaat met bakpapier. Zet 15 min. in de Voeg het gehakt toe en meng goed. Vul de (waanan) verzadigde vetzuren 85g Zout 248 voorverwarmde oven. Koohydrten Kar î Snij intussen het vruchtvlees van de courgettes fijn. uitgeholde courgettes met de gehaktmengeling (vaanan) suikers 2308 Geldig van 23/6 te.m. 29/6/2021. sk Met 2 XTRA

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5