Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
Koken /
a
u
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
NS
%
waarmee u tijd bespaart.
week
ment
A
=
eso
Epp.
15
ri
5
Pe
}
ir
FA
À
=
Pd
me,
rg
I
fe
ja
4
ns
r
4
5
Be
Pa
a
AR
+
4
ja
zu
a
Gele AAA ESS
EL
En
=
=
et Mexicaan
(& personen)
Spoel de rode bonen onder koud water en laat
en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 8 à 10 min.
250 g gehakt rund +
400 g rode
samen met de maïs uitlekken.
in de voorverwarmde oven.
varken (beenhouwerij)
kidneybonen (blik)
Snipper de rode ui, het knoflook en de
4 gele courgettes
400 g tomatenstukjes
koriander fijn.
(bi)
u
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit
Werk elke courgettehelft af met koriander en een
1 rode paprika
1 limoen
150 g zoete mais (bik)
de paprika en snij de rest in blokjes.
partje limoen.
1/2 plantje koriander
etl. chipotlesaus
aal
Snij de limoen in 8 partjes.
1 rode ui
cs
Dit gerecht kan u de dag voordien volledig
2 teentjes knoflook
3 eetl oljfolie
(15 min. + 10 min in de oven)
ovenklaar maken. Dan hoeft u het op de dag
1/2 zakje Mexicaanse
Verhit 1 eetl. olifolie in een braadpan en bak
75 g geraspte cheddar
chili kruidenmig
zelf maar 15 min. op te warmen in de oven.
het gehakt 5 min. Maak los met een vork.
(15 min. + 15 min. in de over)
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof
1492 Merlot-Bonarda-Sangiovese
de ui en het knoflook 2 min. Voeg het vruchtvlees
Mendoza - Argentinië
= Verwarm de oven voor op 200 °C.
van de courgette en de paprika toe en zet het
- Snij de ongeschilde courgettes in de lengte
vuur wat hoger. Roer regelmatig om en laat 3 min.
Troubadour Magma
in 2 en hol uit met een lepel (blif + 1/2 à
Amberkleurige tripel IPA
1 cm van de rand). Bestrijk de binnenkant van
bakken. Voeg dan de bonen en de maïs toe.
Overgiet met de tomatenstukjes en de
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
de uitgeholde courgettes met 1 eetl. olijfolie
chipotlesaus. Kruid met de Mexicaanse chilimix en
Energie 505 cal Vezels 568
en schik met de snijkant naar boven op een
laat 2 min. sudderen op een zacht vuur.
Vetten
228 Eillen
bakplaat met bakpapier. Zet 15 min. in de
Voeg het gehakt toe en meng goed. Vul de
(waanan) verzadigde vetzuren 85g Zout
248
voorverwarmde oven.
Koohydrten
Kar
î
Snij intussen het vruchtvlees van de courgettes fijn.
uitgeholde courgettes met de gehaktmengeling
(vaanan) suikers
2308
Geldig van 23/6 te.m. 29/6/2021.
sk Met 2 XTRA