Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Colruyt Folder 16.06.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 3

s slaatje ech} zuider ANT LS €pp untpaprika Vegetarisch met gele P 50 min 3, 35€ Ingrediënten (@ personen) DE 150 g envten (diemrie) 1 rode ui Ee 350 g kerstomaten 1 teentje knoflook LA LL" 2 gele zoete puntpaprika's 500 g halloumi (Cypriotische kaas) 7 2 courgettes 200 g parelcouscous vr 50 grucola 4 eetl. olifolie 1 onbehandelde citroen (bio) zwarte peper (molen) & ES | À 1/2 plantje basilicum zout # es Voorbereiding (zomin) LD er \ Snij 1 ongeschilde courgette in schijfjes van + 1/2 cm dik. Snij de andere 1 u courgette in 12 lange linten met een dunschiller. Rol de linten strak op. 4 ‘ Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij in = , D. fine staafjes. Cr „ ‘ Hou 12 kerstomaten opzi n snij de rest in 2. D ‘ Snipper het basilicum fijn. Snij de rode ui in ringen. 2 Pe Snij elk blok halloumi in 3 repen en snij elke reep in 4 blokjes. ey Ee ' Rasp de schil van de citroen (niet het wit, u hebt 1 eetl. zeste nodig). Pers in de citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig). ö Pers het knoflook en meng met 1 eetl. olijfolie en de citroenzeste. ke \ Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (0 min) 1 Leg de courgetteschijfjes op een bakplaat met bakpapier en verdeel er aie de knoflookolie over. Kruid met zwarte peper en zout. Bak 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven. Draai halverwege om. Haal uit de oven en laat afkoelen. 2 Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Laat de diepgevroren erwten de laatste 7 min. meekoken. Giet af m. en laat uitlekken. Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, zwarte peper en zout. / 5 Prikeen blokje halloumi, een rolletje courgette, nog een blokje halloumi en u een hele kerstomaat op een brochettestokje. Prik dezelfde ingrediënten nog een keer op het brochettestokje. Maak zo 6 brochettes. Bestrijk ze met 1 eetl. olijfolie. 4 Bak de brochettes + 6 min. in een grillpan zonder vetstof of op een hete barbecue. Draai regelmatig om. 5 Meng de halve kerstomaten, de courgetteschijfjes, de puntpaprika, de nj ‘à uiringen, de rucola, het dtroensap en het basilcum onder de couscous. Verdeel over een grote serveerschaal. vŸ © jean Balmont Chardonnay Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) UN in de France Energie 675kel vezels 568 Postel Tripel Veten 4228 Ewilen 3768 (waanar) verzadigde vetzuren 250g Zout 388 Blond abdijbier Koolhydraten 3528 Guaanar) suiers 1618 Tip van Sophie van het kookteam fs Nog wat rucola over? D: Probeer eens deze zuiderse muffins met rucola en tomaatjes’. m A Z Ideaal als hartig tussendoortje of om mee te nemen als lunch in de brooddoos. Le Ontdek het volledige recept op colruyt.be/lekkerkoken. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap ©

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 3