Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Colruyt Folder 16.06.2021

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2

Op het menu 5 EE HAD A ML MN ie à ni É vids bal = ca Me Ingrediënten % uit weekmenu 1. À r; hid 5 Rode Prijzen geldig van Nn nn, Bw = Er Y A EE Er he de En na 1 X; a N RT 2f Le Ee dr ZE Dunne lende 4 13,49 ens e van e met salad unne lend RN € pp. isjok S gette en art 30 min 4, 50€ gegrilde cour Ingrediënten (@ personen) 600 g dunne lende (beenhouwerij) 4 gemarineerde artisjokharten + 3 eetl. olie uit 2 courgettes de verpakking gersmark) 100 g rucola 50 g parmezaan (bl) 100 g kerstomaten (bio) 1 voorgebakken ciabatta 3 1 onbehandelde citroen (bio) 2 eetl olijfolie 2 teentjes knoflook 1,5 eetl. witte balsamicoazijn zwarte peper (molen) zout Jonge wortelen met loof in bosje Voorbereiding (0 min) Herkomst: België/Nederland. : Rasp de schil van de citroen (niet het wit, u hebt 1 koffiel. zeste nodig). Pers de citroen 1,19 \ (u hebt 3 eetl. sap nodig). Rasp schilfers van de parmezaan. Snij de kerstomaten in 2. : Snij de ongeschilde courgettes in lange dunne plakken. ' - Snij de artisjokharten in 4. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (20min) 1_Bak de ciabatta 10 min. i de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en snij in sneetjes. 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de courgettes 1 min. aan elke kant. Kruid Nóg makkelijker met peper en zout en schik op een serveerschaal. Verdeel er de kerstomaten en de artisjokharten boodschappen voorbereiden over. Kruid met peper. 5 Kruid het vlees met peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak het vlees 2 à 3 min. Met de recepten op colruyt.be/ aan elke kant. Haal uit de pan en dek af met aluminiumfolie. lekkerkoken en in de MyColruyt-app bereidt 4 Doe de olie uit de verpakking van de artisjokken in de pan en pers er het knoflook boven. u nog makkelijker uw boodschappen voor: Laat even bakken. Voeg 3 eetl. citroensap toe en laat even doorwarmen. Laat daarna een beetje » Hoeveelheden veranderen vanzelf als u het afkoelen. Zeef de vinaigrette en voeg 1 koffiel. citroenzeste en de balsamicoazijn toe. aantal personen aanpast. 5 Meng de helft van de vinaigrette onder de rucola. Verdeel de rucola over de salade. Werk af met de parmezaan. » Voeg alle ingrediënten van een recept in 5 Snij het vlees in sneetjes en serveer met de salade, de sneetjes ciabatta en de rest van de 1 klik toe aan uw boodschappenlijstje. vinaigrette. » Sorteer uw boodschappenlijstje volgens de D- BBQ-weer Het vlees en de courgettes kunnen ook klaargemaakt worden op de barbecue. indeling van uw winkel in de MyColruyt- app. Toscana Rosso 1.G.P. "Cavalpoggio' Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) San Luciano Energie 12 al Vezeis 488 Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken. Toscana - Italië Vetten 35,58 Bitten] 2998 (waarvan) verzadig 598 Zout 208 Martha Guilty Pleasure (aan) ver de vetzuren. 4,98 * Fruitbier (daarvan) suikers 1268 ‘Omdat we altijd re: ren. op de prijzen en promoties in de andere te winkel in uwstreek, kunnen; jen in uw Cokuyt-winkel nóg: u Mi zijn dan in deze fo ie x, De Korn vertoon van uw Xtra app of ka fre aar rt komen daarn & 4e De Seh Zomi ns e prijzen in uw wink En vanlelbezoek raadplegen via de Le app, op colruytbe of bij onze Klantendienst ( Se 5). ugeenkansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2