Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
5
EE
HAD A ML MN
ie à
ni
É
vids
bal
=
ca
Me
Ingrediënten
%
uit weekmenu 1.
À
r;
hid
5
Rode Prijzen geldig van
Nn
nn,
Bw
=
Er
Y
A
EE
Er
he
de
En
na
1
X;
a
N
RT
2f
Le
Ee
dr
ZE
Dunne lende
4
13,49 ens
e van
e met salad
unne lend
RN
€ pp.
isjok S
gette en art
30 min
4,
50€
gegrilde cour
Ingrediënten (@ personen)
600 g dunne lende (beenhouwerij)
4 gemarineerde artisjokharten + 3 eetl. olie uit
2 courgettes
de verpakking gersmark)
100 g rucola
50 g parmezaan (bl)
100 g kerstomaten (bio)
1 voorgebakken ciabatta
3
1 onbehandelde citroen (bio)
2 eetl olijfolie
2 teentjes knoflook
1,5 eetl. witte balsamicoazijn
zwarte peper (molen)
zout
Jonge wortelen met loof
in bosje
Voorbereiding (0 min)
Herkomst: België/Nederland.
:
Rasp de schil van de citroen (niet het wit, u hebt 1 koffiel. zeste nodig). Pers de citroen
1,19
\
(u hebt 3 eetl. sap nodig).
Rasp schilfers van de parmezaan.
Snij de kerstomaten in 2.
:
Snij de ongeschilde courgettes in lange dunne plakken.
'
-
Snij de artisjokharten in 4.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereiding (20min)
1_Bak de ciabatta 10 min. i
de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en snij in sneetjes.
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de courgettes 1 min. aan elke kant. Kruid
Nóg makkelijker
met peper en zout en schik op een serveerschaal. Verdeel er de kerstomaten en de artisjokharten
boodschappen voorbereiden
over. Kruid met peper.
5 Kruid het vlees met peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak het vlees 2 à 3 min.
Met de recepten op colruyt.be/
aan elke kant. Haal uit de pan en dek af met aluminiumfolie.
lekkerkoken en in de MyColruyt-app bereidt
4 Doe de olie uit de verpakking van de artisjokken in de pan en pers er het knoflook boven.
u nog makkelijker uw boodschappen voor:
Laat even bakken. Voeg 3 eetl. citroensap toe en laat even doorwarmen. Laat daarna een beetje
» Hoeveelheden veranderen vanzelf als u het
afkoelen. Zeef de vinaigrette en voeg 1 koffiel. citroenzeste en de balsamicoazijn toe.
aantal personen aanpast.
5 Meng de helft van de vinaigrette onder de rucola. Verdeel de rucola over de salade. Werk af met
de parmezaan.
» Voeg alle ingrediënten van een recept in
5 Snij het vlees in sneetjes en serveer met de salade, de sneetjes ciabatta en de rest van de
1 klik toe aan uw boodschappenlijstje.
vinaigrette.
» Sorteer uw boodschappenlijstje volgens de
D- BBQ-weer Het vlees en de courgettes kunnen ook klaargemaakt worden op de barbecue.
indeling van uw winkel in de MyColruyt-
app.
Toscana Rosso 1.G.P. "Cavalpoggio'
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
San Luciano
Energie 12 al Vezeis 488
Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken.
Toscana - Italië
Vetten
35,58 Bitten]
2998
(waarvan) verzadig 598 Zout
208
Martha Guilty Pleasure
(aan) ver de vetzuren.
4,98
* Fruitbier
(daarvan) suikers
1268
‘Omdat we altijd re:
ren.
op de prijzen en promoties in de andere
te winkel in uwstreek, kunnen;
jen in uw Cokuyt-winkel nóg:
u
Mi
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
vertoon van uw Xtra app of ka
fre
aar
rt komen daarn
&
4e
De
Seh
Zomi
ns
e prijzen in uw wink
En
vanlelbezoek raadplegen via de
Le
app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (
Se
5).
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen