Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

5

EE

HAD A ML MN

ie à

ni

É

vids

bal

=

ca

Me

Ingrediënten

%

uit weekmenu 1.

À

r;

hid

5

Rode Prijzen geldig van

Nn

nn,

Bw

=

Er

Y

A

EE

Er

he

de

En

na

1

X;

a

N

RT

2f

Le

Ee

dr

ZE

Dunne lende

4

13,49 ens

e van

e met salad

unne lend

RN

€ pp.

isjok S

gette en art

30 min

4,

50€

gegrilde cour

Ingrediënten (@ personen)

600 g dunne lende (beenhouwerij)

4 gemarineerde artisjokharten + 3 eetl. olie uit

2 courgettes

de verpakking gersmark)

100 g rucola

50 g parmezaan (bl)

100 g kerstomaten (bio)

1 voorgebakken ciabatta

3

1 onbehandelde citroen (bio)

2 eetl olijfolie

2 teentjes knoflook

1,5 eetl. witte balsamicoazijn

zwarte peper (molen)

zout

Jonge wortelen met loof

in bosje

Voorbereiding (0 min)

Herkomst: België/Nederland.

:

Rasp de schil van de citroen (niet het wit, u hebt 1 koffiel. zeste nodig). Pers de citroen

1,19

\

(u hebt 3 eetl. sap nodig).

Rasp schilfers van de parmezaan.

Snij de kerstomaten in 2.

:

Snij de ongeschilde courgettes in lange dunne plakken.

'

-

Snij de artisjokharten in 4.

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereiding (20min)

1_Bak de ciabatta 10 min. i

de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en snij in sneetjes.

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de courgettes 1 min. aan elke kant. Kruid

Nóg makkelijker

met peper en zout en schik op een serveerschaal. Verdeel er de kerstomaten en de artisjokharten

boodschappen voorbereiden

over. Kruid met peper.

5 Kruid het vlees met peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak het vlees 2 à 3 min.

Met de recepten op colruyt.be/

aan elke kant. Haal uit de pan en dek af met aluminiumfolie.

lekkerkoken en in de MyColruyt-app bereidt

4 Doe de olie uit de verpakking van de artisjokken in de pan en pers er het knoflook boven.

u nog makkelijker uw boodschappen voor:

Laat even bakken. Voeg 3 eetl. citroensap toe en laat even doorwarmen. Laat daarna een beetje

» Hoeveelheden veranderen vanzelf als u het

afkoelen. Zeef de vinaigrette en voeg 1 koffiel. citroenzeste en de balsamicoazijn toe.

aantal personen aanpast.

5 Meng de helft van de vinaigrette onder de rucola. Verdeel de rucola over de salade. Werk af met

de parmezaan.

» Voeg alle ingrediënten van een recept in

5 Snij het vlees in sneetjes en serveer met de salade, de sneetjes ciabatta en de rest van de

1 klik toe aan uw boodschappenlijstje.

vinaigrette.

» Sorteer uw boodschappenlijstje volgens de

D- BBQ-weer Het vlees en de courgettes kunnen ook klaargemaakt worden op de barbecue.

indeling van uw winkel in de MyColruyt-

app.

Toscana Rosso 1.G.P. "Cavalpoggio'

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

San Luciano

Energie 12 al Vezeis 488

Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken.

Toscana - Italië

Vetten

35,58 Bitten]

2998

(waarvan) verzadig 598 Zout

208

Martha Guilty Pleasure

(aan) ver de vetzuren.

4,98

* Fruitbier

(daarvan) suikers

1268

‘Omdat we altijd re:

ren.

op de prijzen en promoties in de andere

te winkel in uwstreek, kunnen;

jen in uw Cokuyt-winkel nóg:

u

Mi

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

vertoon van uw Xtra app of ka

fre

aar

rt komen daarn

&

4e

De

Seh

Zomi

ns

e prijzen in uw wink

En

vanlelbezoek raadplegen via de

Le

app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (

Se

5).

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen