Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

Ehh

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

1

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 16/6 - 22/6

al

+

BUDGET-

VRIENDELIJK

=

Ingrediënten (4 personen)

1 braadkip (beenhouwer)

2 dl culinaire room (20 0 vG)

200 g gerookte spekblokjes

400 casarecce (pasta)

1"

1

ce

1 bosje jonge wortelen

1 eetl. olijfolie

1 venkel

2 eetl. kerriepoeder

1 citroen

1/2 blokje kippenbouillon

2 sjalotten

peper en zout

u

Voorbereiding (10 min)

'

Snij het loof van de wortelen (er mag nog een stukje

aan blijver) en schil ze.

V4 *



Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de

rest in fijne halvemaantjes.

2

} À

=

Snij de sjalotten in kwartjes.

ka

-

Snij de citroen middendoor.

sy

En

Los het halve bouillonblokje op in 3 dl heet water.

=

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereiding (15 min.+ 1u.indeoven)

A

1 Schik de kip in een ovenschaal en bestrijk met de

*

citroenhelften. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in

a

de voorverwarmde oven.

F

Y

X

2 Haalde kip uit de ovenen schik er de wortelen, de venkel,

&

4

de sjalotten en de spekblokjes rond. Overgiet met de room

AA

en de kippenbouillon en bestrooi met het kerriepoeder.

te, |

> Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en zet de kip

50 min. in de oven.

» Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water

(kooktij

ie verpakking). Giet af en roer er de olijfolie

onder. Kruid met peper en zout.

5 Besprenkel de kip en de groenten net voor het serveren

N

met het citroensap uit de citroenhelften.

2

D Braad de kip al de dag vooraf of snij ze eerst in kleinere

stukken als het snel moet gaan.

Aigle Noir Pinot Noir

L LG.P. Pays d'Oc

Gérard Bertrand

Postel Blond

Blond abdijbier

AS

x

er

=

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Ke

92

Energie eikel veels

Vetten

#18 wilen 6158

LT:

>;

(waarvan) verzadigde vetzuren 17,0g Zout

Koolhydraten

Bg

(daarvan) suikers

Mig

ok Met DE XTRA.

gereten zeven