Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Ehh
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
1
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 16/6 - 22/6
al
+
BUDGET-
VRIENDELIJK
=
Ingrediënten (4 personen)
1 braadkip (beenhouwer)
2 dl culinaire room (20 0 vG)
200 g gerookte spekblokjes
400 casarecce (pasta)
1"
1
ce
1 bosje jonge wortelen
1 eetl. olijfolie
1 venkel
2 eetl. kerriepoeder
1 citroen
1/2 blokje kippenbouillon
2 sjalotten
peper en zout
u
Voorbereiding (10 min)
'
Snij het loof van de wortelen (er mag nog een stukje
aan blijver) en schil ze.
V4 *
‘
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de
rest in fijne halvemaantjes.
2
} À
=
Snij de sjalotten in kwartjes.
ka
-
Snij de citroen middendoor.
sy
En
Los het halve bouillonblokje op in 3 dl heet water.
=
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereiding (15 min.+ 1u.indeoven)
A
1 Schik de kip in een ovenschaal en bestrijk met de
*
citroenhelften. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in
a
de voorverwarmde oven.
F
Y
X
2 Haalde kip uit de ovenen schik er de wortelen, de venkel,
&
4
de sjalotten en de spekblokjes rond. Overgiet met de room
AA
en de kippenbouillon en bestrooi met het kerriepoeder.
te, |
> Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en zet de kip
50 min. in de oven.
» Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water
(kooktij
ie verpakking). Giet af en roer er de olijfolie
onder. Kruid met peper en zout.
5 Besprenkel de kip en de groenten net voor het serveren
N
met het citroensap uit de citroenhelften.
2
D Braad de kip al de dag vooraf of snij ze eerst in kleinere
stukken als het snel moet gaan.
Aigle Noir Pinot Noir
L LG.P. Pays d'Oc
Gérard Bertrand
Postel Blond
Blond abdijbier
AS
x
er
=
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Ke
92
Energie eikel veels
Vetten
#18 wilen 6158
LT:
>;
(waarvan) verzadigde vetzuren 17,0g Zout
Koolhydraten
Bg
(daarvan) suikers
Mig
ok Met DE XTRA.
gereten zeven