Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Colruyt Folder 16.06.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 1

AAN TAFEL … Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Ehh Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. 1 Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 16/6 - 22/6 al + BUDGET- VRIENDELIJK = Ingrediënten (4 personen) 1 braadkip (beenhouwer) 2 dl culinaire room (20 0 vG) 200 g gerookte spekblokjes 400 casarecce (pasta) 1" 1 ce 1 bosje jonge wortelen 1 eetl. olijfolie 1 venkel 2 eetl. kerriepoeder 1 citroen 1/2 blokje kippenbouillon 2 sjalotten peper en zout u Voorbereiding (10 min) ' Snij het loof van de wortelen (er mag nog een stukje aan blijver) en schil ze. V4 * ‘ Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne halvemaantjes. 2 } À = Snij de sjalotten in kwartjes. ka - Snij de citroen middendoor. sy En Los het halve bouillonblokje op in 3 dl heet water. = Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (15 min.+ 1u.indeoven) A 1 Schik de kip in een ovenschaal en bestrijk met de * citroenhelften. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in a de voorverwarmde oven. F Y X 2 Haalde kip uit de ovenen schik er de wortelen, de venkel, & 4 de sjalotten en de spekblokjes rond. Overgiet met de room AA en de kippenbouillon en bestrooi met het kerriepoeder. te, | > Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en zet de kip 50 min. in de oven. » Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktij ie verpakking). Giet af en roer er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. 5 Besprenkel de kip en de groenten net voor het serveren N met het citroensap uit de citroenhelften. 2 D Braad de kip al de dag vooraf of snij ze eerst in kleinere stukken als het snel moet gaan. Aigle Noir Pinot Noir L LG.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Postel Blond Blond abdijbier AS x er = Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Ke 92 Energie eikel veels Vetten #18 wilen 6158 LT: >; (waarvan) verzadigde vetzuren 17,0g Zout Koolhydraten Bg (daarvan) suikers Mig ok Met DE XTRA. gereten zeven

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 1