Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

amole en

ze

Taco's ME

+ zalm, guac

F

I

(EN

EE

PL45 min.

5,30€

Ingrediënten @ personer)

b

4 gemarineerde zalmtournedos

Giepuies)

1 onbehandelde limoen (bo)

N

5 eetl. zure room

FE:

1 venkel

8 taco's

Ee

ar

1 broccoli

1 eetl. olijfolie

1 krop eikenbladsla

zwarte peper (mdr)

Pe kl

1 avocado

zout

PA

Voorbereiding (ntdooitid + 15 min)

'

Laat de zalm volledig ontdooien en dep droog.

war

Trek de blaadjes van de eikenbladsla los en scheur in reepjes.

Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in fijne reepjes

A

Snij de broccoli in roosjes

Rasp de schil (niet het wit) van de limoen en pers er het sap uit

Snij het vruchtvlees van de avocado in grove stukken en

jab

besprenkel met een beetje limoensap.

+

Bereiding Gomin)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

2 Kook de broccoliroosjes + 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet

À

af en spoel onder koud water. Laat afkoelen.

> Maak de guacamole: plet de avocado en de broccoliroosjes met

4

een vork en meng er 2 eetl limoensap en 2 eetl. zure room onder.

n

e

Kruid met peper en zout.

4 Meng 3 eetl. zure room, de limoenzeste en de rest van het

limoensap onder de venkelreepjes. Kruid met peper en zout en meng

er de helft van de eikenbladsla onder.

A

5 Verwarm de taco's (instructies: zie verpakking).

5 Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de zalmtournedos

4

2 à 3 min. aan elke kant. Kruid eventueel met peper en zout. Verwijder

het vel en snij in stukjes.

7 Vul de taco's met de venkelsalade. Doe daarop de guacamole en

schik er de zalmstukjes op

Afwerking

Serveer de taco's met de rest van de eikenbladsla. Lekker met een

vinaigrette, tapenade of hummus

2

U.

IP

4

9 Haut-Poitou A.O.P. 'Koää' Sauvignon Blanc

LeFort Tripel

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten)

A

Energie kel Vezels 588

Vetten

(vann)

de vetzuren

390g Ewiten 2998

1

Zout

128

fi

Koolhydraten

2098

(waarvan) suikers

488

NE

van het kookteam

Nog eiken

biadsla over?

ade!

BAT EE

1ekkere M

Maak een

ze

Le:

wer

In de zomer smaakt een slaatje altijd. Vul uw

er

>

salade aan met wat charcuterie, gerookte

=

et,

vis, gebakken kippenblokjes, wat rauwkost

(radijzen, tomaten, komkommer

), gegrilde

Ook kaas (feta, burrata,

groenten

hal

mozzarella) is een aanrader. Kruid met verse

pf

pd

kruiden zoals basilicum, oregano of peterselie.

Fe

nj

23

Wil u een hartiger slaatje, voeg dan wat

aardappelen, pasta of rijst toe.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

FETT aussen wen ar