Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
amole en
ze
Taco's ME
+ zalm, guac
F
I
(EN
EE
PL45 min.
5,30€
Ingrediënten @ personer)
b
4 gemarineerde zalmtournedos
Giepuies)
1 onbehandelde limoen (bo)
N
5 eetl. zure room
FE:
1 venkel
8 taco's
Ee
ar
1 broccoli
1 eetl. olijfolie
1 krop eikenbladsla
zwarte peper (mdr)
Pe kl
1 avocado
zout
PA
Voorbereiding (ntdooitid + 15 min)
'
Laat de zalm volledig ontdooien en dep droog.
war
Trek de blaadjes van de eikenbladsla los en scheur in reepjes.
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in fijne reepjes
A
Snij de broccoli in roosjes
Rasp de schil (niet het wit) van de limoen en pers er het sap uit
Snij het vruchtvlees van de avocado in grove stukken en
jab
besprenkel met een beetje limoensap.
+
Bereiding Gomin)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Kook de broccoliroosjes + 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet
À
af en spoel onder koud water. Laat afkoelen.
> Maak de guacamole: plet de avocado en de broccoliroosjes met
4
een vork en meng er 2 eetl limoensap en 2 eetl. zure room onder.
n
e
Kruid met peper en zout.
4 Meng 3 eetl. zure room, de limoenzeste en de rest van het
limoensap onder de venkelreepjes. Kruid met peper en zout en meng
er de helft van de eikenbladsla onder.
A
5 Verwarm de taco's (instructies: zie verpakking).
5 Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de zalmtournedos
4
2 à 3 min. aan elke kant. Kruid eventueel met peper en zout. Verwijder
het vel en snij in stukjes.
7 Vul de taco's met de venkelsalade. Doe daarop de guacamole en
schik er de zalmstukjes op
Afwerking
Serveer de taco's met de rest van de eikenbladsla. Lekker met een
vinaigrette, tapenade of hummus
2
U.
IP
4
9 Haut-Poitou A.O.P. 'Koää' Sauvignon Blanc
LeFort Tripel
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten)
A
Energie kel Vezels 588
Vetten
(vann)
de vetzuren
390g Ewiten 2998
1
Zout
128
fi
Koolhydraten
2098
(waarvan) suikers
488
NE
van het kookteam
Nog eiken
biadsla over?
ade!
BAT EE
1ekkere M
Maak een
ze
Le:
wer
In de zomer smaakt een slaatje altijd. Vul uw
er
>
salade aan met wat charcuterie, gerookte
=
et,
vis, gebakken kippenblokjes, wat rauwkost
(radijzen, tomaten, komkommer
), gegrilde
Ook kaas (feta, burrata,
groenten
hal
mozzarella) is een aanrader. Kruid met verse
pf
pd
kruiden zoals basilicum, oregano of peterselie.
Fe
nj
23
Wil u een hartiger slaatje, voeg dan wat
aardappelen, pasta of rijst toe.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
FETT aussen wen ar