Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7
= amole en ze Taco's ME + zalm, guac F I (EN EE PL45 min. 5,30€ Ingrediënten @ personer) b 4 gemarineerde zalmtournedos Giepuies) 1 onbehandelde limoen (bo) N 5 eetl. zure room FE: 1 venkel 8 taco's Ee ar 1 broccoli 1 eetl. olijfolie 1 krop eikenbladsla zwarte peper (mdr) Pe kl 1 avocado zout PA Voorbereiding (ntdooitid + 15 min) ' Laat de zalm volledig ontdooien en dep droog. war Trek de blaadjes van de eikenbladsla los en scheur in reepjes. Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in fijne reepjes A Snij de broccoli in roosjes Rasp de schil (niet het wit) van de limoen en pers er het sap uit Snij het vruchtvlees van de avocado in grove stukken en jab besprenkel met een beetje limoensap. + Bereiding Gomin) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Kook de broccoliroosjes + 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet À af en spoel onder koud water. Laat afkoelen. > Maak de guacamole: plet de avocado en de broccoliroosjes met 4 een vork en meng er 2 eetl limoensap en 2 eetl. zure room onder. n e Kruid met peper en zout. 4 Meng 3 eetl. zure room, de limoenzeste en de rest van het limoensap onder de venkelreepjes. Kruid met peper en zout en meng er de helft van de eikenbladsla onder. A 5 Verwarm de taco's (instructies: zie verpakking). 5 Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de zalmtournedos 4 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid eventueel met peper en zout. Verwijder het vel en snij in stukjes. 7 Vul de taco's met de venkelsalade. Doe daarop de guacamole en schik er de zalmstukjes op Afwerking Serveer de taco's met de rest van de eikenbladsla. Lekker met een vinaigrette, tapenade of hummus 2 U. IP 4 9 Haut-Poitou A.O.P. 'Koää' Sauvignon Blanc LeFort Tripel Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten) A Energie kel Vezels 588 Vetten (vann) de vetzuren 390g Ewiten 2998 1 Zout 128 fi Koolhydraten 2098 (waarvan) suikers 488 NE van het kookteam Nog eiken biadsla over? ade! BAT EE 1ekkere M Maak een ze Le: wer In de zomer smaakt een slaatje altijd. Vul uw er > salade aan met wat charcuterie, gerookte = et, vis, gebakken kippenblokjes, wat rauwkost (radijzen, tomaten, komkommer ), gegrilde Ook kaas (feta, burrata, groenten hal mozzarella) is een aanrader. Kruid met verse pf pd kruiden zoals basilicum, oregano of peterselie. Fe nj 23 Wil u een hartiger slaatje, voeg dan wat aardappelen, pasta of rijst toe. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. FETT aussen wen ar
Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7