Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

NS

%

=

waarmee u tijd bespaart.

week

Cl

#

.

w

>

k

hs

LA

w

KE

en

pl

N

€pp

Á

LS

LES

35 min

2,

50€

Sn

N

bd

metkipp

enchipolata en

2

&

Du

(LU

tomaat:

FE LG

Ze

(& personen)

600 g Kippenchipolata's

2,5 dlroom

Fri

(beenhouwerij

40 g grana padano (blok)

Ai

500 g paprikareepjes Giepvries)

400 g spírelli

1/2 koffiel fijngesneden

690 g passata rustica

m

knoflook diepvries)

(gezeefde tomaten met basilicum)

2 tomaten

2 eetl. olijfolie

!

1 plantje oregano

zwarte peper (molen)

en

Lui

zout

(0 min)

(A

- Verwijder de

jes uit de tomaten en snij in blokjes van + 1 cm.

- Snipper de ui fin.

LL

L

u

- Snipper de oregano fijn (hou enkele takjes apart voor de

afwerking).

=

- Snij schilfers van de grana padano met een dunschiller.

25 min)

D »

Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

verpakking). Giet af.

=

x

Verhit intussen 1 eetl.olifolie in een kookpot (metdikke boderr)

en stoof de ui en het diepgevroren knoflook 2 à 3 min. Doe er de

br

je

diepgevroren paprikareepjes bij en roerbak nog 5 à 8 min. Overgiet

»

met de passata en de room. Kruid met de oregano, peper en zout.

ef

Laat 10 à 15 min. afgedekt sudderen.

à

Mix de saus kort en voeg de tomatenblokjes toe. Laat nog



ei

À -

5 min. opwarmen.

hs

Verhit intussen 1 eetl olijfolie in een pan en bak de chipolata's

ZA

hr ou

3 à 4 min. aan elke kant. Snij in stukjes van + 2 cm en voeg toe

|

aan de tomaat-paprikasaus.

Ee

re]

de

Kit

"5

Meng de spirell onder de saus.

TR

sh

À

=

Mr

el.

’,

à

Werk af met de schilfers grana padano en de takjes oregano.

à

ci

zig

2.



TT





ke,

Les Hauts Rocs rosé

Ë

AO.P. Ventoux

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten)

FE

Floreffe Dubbel

KE

den

Veren

Energie 869kcal Verek 1078

Donker abdijbier

279 Ewten 5028

258

H

En

(waarvan) verzadigde veren 92g Zout

Koohydten

506

A

ra

(waarvan) suikes

218

A

Geldig van 19/8 te.m. 25/8/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.