Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Colruyt Folder 12.08.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 5

Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden NS % = waarmee u tijd bespaart. week Cl # . w > k hs LA w KE en pl N €pp Á LS LES 35 min 2, 50€ Sn N bd metkipp enchipolata en 2 & Du (LU tomaat: FE LG Ze (& personen) 600 g Kippenchipolata's 2,5 dlroom Fri (beenhouwerij 40 g grana padano (blok) Ai 500 g paprikareepjes Giepvries) 400 g spírelli 1/2 koffiel fijngesneden 690 g passata rustica m knoflook diepvries) (gezeefde tomaten met basilicum) 2 tomaten 2 eetl. olijfolie ! 1 plantje oregano zwarte peper (molen) en Lui zout (0 min) (A - Verwijder de jes uit de tomaten en snij in blokjes van + 1 cm. - Snipper de ui fin. LL L u - Snipper de oregano fijn (hou enkele takjes apart voor de afwerking). = - Snij schilfers van de grana padano met een dunschiller. 25 min) D » Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. = x Verhit intussen 1 eetl.olifolie in een kookpot (metdikke boderr) en stoof de ui en het diepgevroren knoflook 2 à 3 min. Doe er de br je diepgevroren paprikareepjes bij en roerbak nog 5 à 8 min. Overgiet » met de passata en de room. Kruid met de oregano, peper en zout. ef Laat 10 à 15 min. afgedekt sudderen. à Mix de saus kort en voeg de tomatenblokjes toe. Laat nog € ei À - 5 min. opwarmen. hs Verhit intussen 1 eetl olijfolie in een pan en bak de chipolata's ZA hr ou 3 à 4 min. aan elke kant. Snij in stukjes van + 2 cm en voeg toe | aan de tomaat-paprikasaus. Ee re] de Kit "5 Meng de spirell onder de saus. TR sh À = Mr el. ’, à Werk af met de schilfers grana padano en de takjes oregano. à ci zig 2. Læ TT “ — ke, Les Hauts Rocs rosé Ë AO.P. Ventoux Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten) FE Floreffe Dubbel KE den Veren Energie 869kcal Verek 1078 Donker abdijbier 279 Ewten 5028 258 H En (waarvan) verzadigde veren 92g Zout Koohydten 506 A ra (waarvan) suikes 218 A Geldig van 19/8 te.m. 25/8/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 5