Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 5

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
Koken /
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
NS
%
=
waarmee u tijd bespaart.
week
Cl
#
.
w
>
k
hs
LA
w
KE
en
pl
N
€pp
Á
LS
LES
35 min
2,
50€
Sn
N
bd
metkipp
enchipolata en
2
&
Du
(LU
tomaat:
FE LG
Ze
(& personen)
600 g Kippenchipolata's
2,5 dlroom
Fri
(beenhouwerij
40 g grana padano (blok)
Ai
500 g paprikareepjes Giepvries)
400 g spírelli
1/2 koffiel fijngesneden
690 g passata rustica
m
knoflook diepvries)
(gezeefde tomaten met basilicum)
2 tomaten
2 eetl. olijfolie
!
1 plantje oregano
zwarte peper (molen)
en
Lui
zout
(0 min)
(A
- Verwijder de
jes uit de tomaten en snij in blokjes van + 1 cm.
- Snipper de ui fin.
LL
L
u
- Snipper de oregano fijn (hou enkele takjes apart voor de
afwerking).
=
- Snij schilfers van de grana padano met een dunschiller.
25 min)
D »
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
verpakking). Giet af.
=
x
Verhit intussen 1 eetl.olifolie in een kookpot (metdikke boderr)
en stoof de ui en het diepgevroren knoflook 2 à 3 min. Doe er de
br
je
diepgevroren paprikareepjes bij en roerbak nog 5 à 8 min. Overgiet
»
met de passata en de room. Kruid met de oregano, peper en zout.
ef
Laat 10 à 15 min. afgedekt sudderen.
à
Mix de saus kort en voeg de tomatenblokjes toe. Laat nog
€
ei
À -
5 min. opwarmen.
hs
Verhit intussen 1 eetl olijfolie in een pan en bak de chipolata's
ZA
hr ou
3 à 4 min. aan elke kant. Snij in stukjes van + 2 cm en voeg toe
|
aan de tomaat-paprikasaus.
Ee
re]
de
Kit
"5
Meng de spirell onder de saus.
TR
sh
À
=
Mr
el.
’,
à
Werk af met de schilfers grana padano en de takjes oregano.
à
ci
zig
2.
Læ
TT
“
—
ke,
Les Hauts Rocs rosé
Ë
AO.P. Ventoux
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten)
FE
Floreffe Dubbel
KE
den
Veren
Energie 869kcal Verek 1078
Donker abdijbier
279 Ewten 5028
258
H
En
(waarvan) verzadigde veren 92g Zout
Koohydten
506
A
ra
(waarvan) suikes
218
A
Geldig van 19/8 te.m. 25/8/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.