Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Colruyt Folder 12.08.2020

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 2

Op het menu MA! yuhuuhu Wu Ingrediënten uit weekmenu 1. Rode Prijzen geldig van 2 gg e — md PI Fa KS 8/ SE EX! és Ee 4 AP Bag 3% 6, x ch er: AS, a ES 5 de 2. ig CR KA re ie or En Er Boni Selection tapastomaten 442€k8 450 Herkomst: België. Versmarkt 1,99: RN (Es) = 40 min 6,40€ Rae À [AIT 7 ET LE LS groenten met quin pa en groene Fe Ingrediënten (@ personen) 500 g dunne lende (beenhouwerij) 250 g quinoa 250 g peultjes 50 g hazelnoten 250 g oesterzwammen 2 eetl olijfolie 200 g groene-aspergepunten 2 eetl. sesamolie Nr 1 courgette 4 eetl. sojasaus 1/2 limoen zwarte peper (molen) 1 eetl. boter zout Dunne lende Voorbereiding (10 min) +500g Snij de courgette in blokjes van + 1 cm. 2 13,49 ce - Snij de peultjes in 2. Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in kleine schuine stukken. = Scheur de oesterzwammen in stukjes. ® Pers de limoen. - Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (s0min) Vind meteen een recept 1 Schik de peulties, de courgette, de aspergepunten en de oesterzwammen op een bakplaat naar wens! met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. 2 Verdeel de hazelnoten over een andere bakplaat met bakpapier. Zet 10 min. mee in de hete » Met de volgende icoontjes ziet u in één oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen op een keukenhanddoek. Wrijf met de handdoek oogopslag over welk soort gerecht het gaat: de loskomende velletjes los. Hak ze daarna grof. 5 Spoel de quinoa onder koud water en kook gaar in ichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Meng de geroosterde groenten onder de quinoa. Breng op smaak met het limoensap, de sesamolie, de sojasaus, peper en eventueel zout. Bestrooi met de grofgehakte hazelnoten. OQ @!! @! 5 Smelt de boter in een (grill)pan en bak de dunne lende 2 à 5 min. aan elke kant (of langer naar Vlees Vis smaak). Kruid met peper en zout. Gevogelte Vegetarisch Afwerking » De bereidingstijd splitsen we zo op: Snij het vlees in reepjes en schik op de quinoasalade. Miguel Torres 'Las Mulas' Cabernet Sauvignon Reserva Aantal minuten Eventuele D.O. Central Valley Voedingswaarde per pssoon (op basé van degrees) Chili werk (snijden, oventijd Veten Energie 66skcal Vezeis. nag bakken, koken …) LeFort (waarvan) verzadi vetzuren 2828 Ewiten #88 Zout 248 Sterk donker bier Koolhydraten +928 (waarvan) suites 1158 dat we altijd re geren op de prijzen en promoties in de andere. jen in uw Cokuyt-winkel nóg: u Mi zin dan in deze e De kortin; verlo ‚on van uw Älra-app of ‚Pole vindk in uwstrek kunnen de pi bo vent je prijzen in uw wind kel En wankelbezoek raadplegen via de er; app, op aluyt be eenen 5452: 3 omt ugeenkansen. MZ laagste prijzen En

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 2