Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

MA!

yuhuuhu

Wu

Ingrediënten

uit weekmenu 1.

Rode Prijzen geldig van

2

gg

e —

md

PI

Fa

KS

8/

SE

EX!

és

Ee

4

AP

Bag

3%

6,

x

ch

er:

AS,

a

ES

5

de

2.

ig

CR

KA

re

ie

or

En

Er

Boni Selection

tapastomaten

442€k8

450

Herkomst: België.

Versmarkt

1,99:

RN

(Es)

=

40 min

6,40€

Rae À

[AIT 7

ET LE LS

groenten

met quin

pa en groene

Fe

Ingrediënten (@ personen)

500 g dunne lende (beenhouwerij)

250 g quinoa

250 g peultjes

50 g hazelnoten

250 g oesterzwammen

2 eetl olijfolie

200 g groene-aspergepunten

2 eetl. sesamolie

Nr

1 courgette

4 eetl. sojasaus

1/2 limoen

zwarte peper (molen)

1 eetl. boter

zout

Dunne lende

Voorbereiding (10 min)

+500g

Snij de courgette in blokjes van + 1 cm.

2

13,49 ce

-

Snij de peultjes in 2.

Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in kleine schuine stukken.

=

Scheur de oesterzwammen in stukjes.

®

Pers de limoen.

-

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (s0min)

Vind meteen een recept

1 Schik de peulties, de courgette, de aspergepunten en de oesterzwammen op een bakplaat

naar wens!

met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 à 20 min. in de

voorverwarmde oven.

2 Verdeel de hazelnoten over een andere bakplaat met bakpapier. Zet 10 min. mee in de hete

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen op een keukenhanddoek. Wrijf met de handdoek

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

de loskomende velletjes los. Hak ze daarna grof.

5 Spoel de quinoa onder koud water en kook gaar in ichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Giet af.

4 Meng de geroosterde groenten onder de quinoa. Breng op smaak met het limoensap, de

sesamolie, de sojasaus, peper en eventueel zout. Bestrooi met de grofgehakte hazelnoten.

OQ @!!

@!

5 Smelt de boter in een (grill)pan en bak de dunne lende 2 à 5 min. aan elke kant (of langer naar

Vlees

Vis

smaak). Kruid met peper en zout.

Gevogelte

Vegetarisch

Afwerking

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

Snij het vlees in reepjes en schik op de quinoasalade.

Miguel Torres 'Las Mulas' Cabernet Sauvignon Reserva

Aantal minuten

Eventuele

D.O. Central Valley

Voedingswaarde per pssoon (op basé van degrees)

Chili

werk (snijden,

oventijd

Veten

Energie 66skcal Vezeis. nag

bakken, koken …)

LeFort

(waarvan) verzadi

vetzuren

2828 Ewiten #88

Zout

248

Sterk donker bier

Koolhydraten

+928

(waarvan) suites

1158

dat we altijd re

geren op de prijzen en promoties in de andere.

jen in uw Cokuyt-winkel nóg:

u

Mi

zin dan in deze e

De kortin;

verlo

‚on van uw Älra-app

of

‚Pole vindk in uwstrek kunnen de pi

bo

vent

je prijzen in uw wind

kel En

wankelbezoek raadplegen via de

er;

app, op aluyt be

eenen

5452:

3 omt

ugeenkansen.

MZ laagste prijzen En