Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 2

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
MA!
yuhuuhu
Wu
Ingrediënten
uit weekmenu 1.
Rode Prijzen geldig van
2
gg
e —
md
PI
Fa
KS
8/
SE
EX!
és
Ee
4
AP
Bag
3%
6,
x
ch
er:
AS,
a
ES
5
de
2.
ig
CR
KA
re
ie
or
En
Er
Boni Selection
tapastomaten
442€k8
450
Herkomst: België.
Versmarkt
1,99:
RN
(Es)
=
40 min
6,40€
Rae À
[AIT 7
ET LE LS
groenten
met quin
pa en groene
Fe
Ingrediënten (@ personen)
500 g dunne lende (beenhouwerij)
250 g quinoa
250 g peultjes
50 g hazelnoten
250 g oesterzwammen
2 eetl olijfolie
200 g groene-aspergepunten
2 eetl. sesamolie
Nr
1 courgette
4 eetl. sojasaus
1/2 limoen
zwarte peper (molen)
1 eetl. boter
zout
Dunne lende
Voorbereiding (10 min)
+500g
Snij de courgette in blokjes van + 1 cm.
2
13,49 ce
-
Snij de peultjes in 2.
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in kleine schuine stukken.
=
Scheur de oesterzwammen in stukjes.
®
Pers de limoen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding (s0min)
Vind meteen een recept
1 Schik de peulties, de courgette, de aspergepunten en de oesterzwammen op een bakplaat
naar wens!
met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 à 20 min. in de
voorverwarmde oven.
2 Verdeel de hazelnoten over een andere bakplaat met bakpapier. Zet 10 min. mee in de hete
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen op een keukenhanddoek. Wrijf met de handdoek
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
de loskomende velletjes los. Hak ze daarna grof.
5 Spoel de quinoa onder koud water en kook gaar in ichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Giet af.
4 Meng de geroosterde groenten onder de quinoa. Breng op smaak met het limoensap, de
sesamolie, de sojasaus, peper en eventueel zout. Bestrooi met de grofgehakte hazelnoten.
OQ @!!
@!
5 Smelt de boter in een (grill)pan en bak de dunne lende 2 à 5 min. aan elke kant (of langer naar
Vlees
Vis
smaak). Kruid met peper en zout.
Gevogelte
Vegetarisch
Afwerking
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
Snij het vlees in reepjes en schik op de quinoasalade.
Miguel Torres 'Las Mulas' Cabernet Sauvignon Reserva
Aantal minuten
Eventuele
D.O. Central Valley
Voedingswaarde per pssoon (op basé van degrees)
Chili
werk (snijden,
oventijd
Veten
Energie 66skcal Vezeis. nag
bakken, koken …)
LeFort
(waarvan) verzadi
vetzuren
2828 Ewiten #88
Zout
248
Sterk donker bier
Koolhydraten
+928
(waarvan) suites
1158
dat we altijd re
geren op de prijzen en promoties in de andere.
jen in uw Cokuyt-winkel nóg:
u
Mi
zin dan in deze e
De kortin;
verlo
‚on van uw Älra-app
of
‚Pole vindk in uwstrek kunnen de pi
bo
vent
je prijzen in uw wind
kel En
wankelbezoek raadplegen via de
er;
app, op aluyt be
eenen
5452:
3 omt
ugeenkansen.
MZ laagste prijzen En