Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 1
Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en Koken / NS AE bespaart tegelijk heel wat tijd. x week Cl EN Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. a + >) f df, ; € pp. [0250 3, 80e duo van Hartig etaart met cotta TUE MEN (& personen) 450 g tapastomaten 250 g ricotta pi 375 g tomaten in verschillende 125 g minimozzarellabolletjes kleuren (Toma'Chef) 1 rol pizzadeeg (550 g, versmarkt) 100 g rucola 30 g pijnboompitten enkele blaadjes basilicum 1 rode ui zout zwarte peper (malen) a" à \ 3 eetl. groene pesto (versmarkt) > (10 min) ï Snij de tomaten in schijfjes van + 1/2 cm dik. Snij de helft van de tapastomaten in 2 en knip de rest in kleinere trosjes. à Snij de rode ui in fine ringen. 5 Verwarm de oven voor op 220 °C. (10 min. + 10 à 15 min. in de oven) 2 Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Prik er u enkele keren in met een vork en zet 5 à 8 min. in de voorverwarmde | oven. CA % 7 Meng intussen 2 eetl. groene pesto onder de ricotta. Kruid met m HR peper en zout. N A 4 € Haal het pizzadeeg uit de oven en besmeer met hetricottamengsel. Hou aan de randen 1 cm over. Beleg met de tomatenschifies, de halve tapastomaten, de tomatentrosjes, de minimozzarellabolletjes 1 Us a en de uiringen. Lepel er de rest van de pesto over (in kleine toefjes) Hr er en bestrooi met de pijnboompitten. Zet de taart 10 à 15 min. in de oven. Werk af met de basilicumblaadjes en serveer met de rucola. Tas Meng deze lekkere dressing onder de rucola: meng een a ” restje van de pesto met een beetje olijfolie, wittewijnazijn en natuuryoghurt. maen Salice Salentino D.O.C. ‘Caramia' ge Cantele Puglia - ltalié Voedingsvaarde per persoon (op basis var de ingedintenlist) Postel Dubbel Energie maska vezels 638 = 5 Vetten 325g Ellen 3078 Donker abdijbier (waarvan) verzadigde vetzuren 11,78 Zout 378 Koolhydraten Pag — (vaamvan) suikers Ag Geldig van 12/8 t.e.m. 18/8/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 1