Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
NS
AE
bespaart tegelijk heel wat tijd.
x
week
Cl
EN
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken.
a +
>)
f
df,
;
€ pp.
[0250
3,
80e
duo van
Hartig
etaart met
cotta
TUE MEN
(& personen)
450 g tapastomaten
250 g ricotta
pi
375 g tomaten in verschillende
125 g minimozzarellabolletjes
kleuren (Toma'Chef)
1 rol pizzadeeg (550 g, versmarkt)
100 g rucola
30 g pijnboompitten
enkele blaadjes basilicum
1 rode ui
zout
zwarte peper (malen)
a"
à \
3 eetl. groene pesto (versmarkt)
>
(10 min)
ï
Snij de tomaten in schijfjes van + 1/2 cm dik.
Snij de helft van de tapastomaten in 2 en knip de rest in kleinere
trosjes.
à
Snij de rode ui in fine ringen.
5
Verwarm de oven voor op 220 °C.
(10 min. + 10 à 15 min. in de oven)
2
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Prik er
u
enkele keren in met een vork en zet 5 à 8 min. in de voorverwarmde
|
oven.
CA
%
7
Meng intussen 2 eetl. groene pesto onder de ricotta. Kruid met
m
HR
peper en zout.
N
A
4
€
Haal het pizzadeeg uit de oven en besmeer met hetricottamengsel.
Hou aan de randen 1 cm over. Beleg met de tomatenschifies, de
halve tapastomaten, de tomatentrosjes, de minimozzarellabolletjes
1
Us
a
en de uiringen. Lepel er de rest van de pesto over (in kleine toefjes)
Hr
er
en bestrooi met de pijnboompitten.
Zet de taart 10 à 15 min. in de oven.
Werk af met de basilicumblaadjes en serveer met de rucola.
Tas
Meng deze lekkere dressing onder de rucola: meng een
a ”
restje van de pesto met een beetje olijfolie, wittewijnazijn en
natuuryoghurt.
maen
Salice Salentino D.O.C. ‘Caramia'
ge
Cantele
Puglia - ltalié
Voedingsvaarde per persoon (op basis var de ingedintenlist)
Postel Dubbel
Energie maska vezels 638
=
5
Vetten
325g Ellen
3078
Donker abdijbier
(waarvan) verzadigde vetzuren 11,78 Zout
378
Koolhydraten
Pag
—
(vaamvan) suikers
Ag
Geldig van 12/8 t.e.m. 18/8/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.