Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

NS

AE

bespaart tegelijk heel wat tijd.

x

week

Cl

EN

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

a +

>)

f

df,

;

€ pp.

[0250

3,

80e

duo van

Hartig

etaart met

cotta

TUE MEN

(& personen)

450 g tapastomaten

250 g ricotta

pi

375 g tomaten in verschillende

125 g minimozzarellabolletjes

kleuren (Toma'Chef)

1 rol pizzadeeg (550 g, versmarkt)

100 g rucola

30 g pijnboompitten

enkele blaadjes basilicum

1 rode ui

zout

zwarte peper (malen)

a"

à \

3 eetl. groene pesto (versmarkt)

>

(10 min)

ï

Snij de tomaten in schijfjes van + 1/2 cm dik.

Snij de helft van de tapastomaten in 2 en knip de rest in kleinere

trosjes.

à

Snij de rode ui in fine ringen.

5

Verwarm de oven voor op 220 °C.

(10 min. + 10 à 15 min. in de oven)

2

Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Prik er

u

enkele keren in met een vork en zet 5 à 8 min. in de voorverwarmde

|

oven.

CA

%

7

Meng intussen 2 eetl. groene pesto onder de ricotta. Kruid met

m

HR

peper en zout.

N

A

4



Haal het pizzadeeg uit de oven en besmeer met hetricottamengsel.

Hou aan de randen 1 cm over. Beleg met de tomatenschifies, de

halve tapastomaten, de tomatentrosjes, de minimozzarellabolletjes

1

Us

a

en de uiringen. Lepel er de rest van de pesto over (in kleine toefjes)

Hr

er

en bestrooi met de pijnboompitten.

Zet de taart 10 à 15 min. in de oven.

Werk af met de basilicumblaadjes en serveer met de rucola.

Tas

Meng deze lekkere dressing onder de rucola: meng een

a ”

restje van de pesto met een beetje olijfolie, wittewijnazijn en

natuuryoghurt.

maen

Salice Salentino D.O.C. ‘Caramia'

ge

Cantele

Puglia - ltalié

Voedingsvaarde per persoon (op basis var de ingedintenlist)

Postel Dubbel

Energie maska vezels 638

=

5

Vetten

325g Ellen

3078

Donker abdijbier

(waarvan) verzadigde vetzuren 11,78 Zout

378

Koolhydraten

Pag



(vaamvan) suikers

Ag

Geldig van 12/8 t.e.m. 18/8/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.