Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
B
[
ze N
qe
|
a
Filet van hert
met geglaceerde
groenterolletjes
Ÿ
et spek, puree
met reblochon
en kastanjes en
bospaddenstoelen
2
4 personen e 1u
Ur ie er
Ka
4
600 g filet van hert
1,5 kg Spar pureeaardappelen
Ra +
75 g Spar roomboter
150 ml Boni Selection melk
22
nootmuskaat
150 g reblochon
200 g gekookte kastanjes
ER
groenterolletjes:
Cl
250 g wortelen
4
250 g pastinaak
250 g groene aspergetips
12 sneetjes Spar ontbijtspek
+
150 ml esdoornsiroop
1 kl ciderazijn
gemberpoeder
komijnpoeder
garnituur:
250 g bospaddenstoelen
% sjalotje
1teentje look
dragon
tijm
peterselie
% kastanjepompoen
Borstel de paddenstoelen schoon.
de boter en kaas erdoor. Klop er dan voldoende melk
Pel de sjalot en look. Snipper alles fijn.
door tot je een gladde romige puree krijgt. Kruid met
Snij de pompoen in kleine blokjes. Doe in een ovenschaal
nootmuskaat, peper en zout. Doe de puree in aparte
en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
potjes en hou warm in de oven.
12
Verwarm de oven voor op 220°C.
Bak de paddenstoelen op een hoog vuur in hete boter,
Groenterolletjes: schil de pastinaak en wortelen en snij ze
samen met look en sjalot. Kruid met gedroogde dragon,
in staafjes met dezelfde afmeting als de asperges.
tijm, peterselie, peper en zout.
Maak pakketjes van telkens 3 staafjes wortel, pastinaak
13
Meng de esdoornsiroop met de azijn en breng op smaak
en asperges.
met zout, komijn en gemberpoeder.
Rol de pakketjes strak op in het spek en schik ze op een
14.
Bestrijk de groenterolletjes met het siroopmengsel en zet
met bakpapier beklede bakplaat. Kruid met peper en zout.
nog 5 min terug in de oven.
15.
Zet samen met de pompoen 20 min in de voorverwarmde
Snij de hertfilet in 4 stukken. Kruid met peper en zout.
oven.
Bak naar smaak.
16.
Hak de kastanjes in stukjes.
Snij het vlees in plakjes en schik op voorverwarmde
10.
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Warm de melk op.
borden. Zet het potje met puree erbij. Verdeel de
Rasp de reblochon.
champignons half over het vlees. Geef het groenterolletje
11. Giet de aardappelen af en draai door een roerzeef. Meng
en de pompoenblokjes erbij.