Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.

Hier is pagina 27 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 27
B [ ze N qe | a Filet van hert met geglaceerde groenterolletjes Ÿ et spek, puree met reblochon en kastanjes en bospaddenstoelen 2 4 personen e 1u Ur ie er Ka 4 600 g filet van hert 1,5 kg Spar pureeaardappelen Ra + 75 g Spar roomboter 150 ml Boni Selection melk 22 nootmuskaat 150 g reblochon 200 g gekookte kastanjes ER groenterolletjes: Cl 250 g wortelen 4 250 g pastinaak 250 g groene aspergetips 12 sneetjes Spar ontbijtspek + 150 ml esdoornsiroop 1 kl ciderazijn gemberpoeder komijnpoeder garnituur: 250 g bospaddenstoelen % sjalotje 1teentje look dragon tijm peterselie % kastanjepompoen Borstel de paddenstoelen schoon. de boter en kaas erdoor. Klop er dan voldoende melk Pel de sjalot en look. Snipper alles fijn. door tot je een gladde romige puree krijgt. Kruid met Snij de pompoen in kleine blokjes. Doe in een ovenschaal nootmuskaat, peper en zout. Doe de puree in aparte en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout. potjes en hou warm in de oven. 12 Verwarm de oven voor op 220°C. Bak de paddenstoelen op een hoog vuur in hete boter, Groenterolletjes: schil de pastinaak en wortelen en snij ze samen met look en sjalot. Kruid met gedroogde dragon, in staafjes met dezelfde afmeting als de asperges. tijm, peterselie, peper en zout. Maak pakketjes van telkens 3 staafjes wortel, pastinaak 13 Meng de esdoornsiroop met de azijn en breng op smaak en asperges. met zout, komijn en gemberpoeder. Rol de pakketjes strak op in het spek en schik ze op een 14. Bestrijk de groenterolletjes met het siroopmengsel en zet met bakpapier beklede bakplaat. Kruid met peper en zout. nog 5 min terug in de oven. 15. Zet samen met de pompoen 20 min in de voorverwarmde Snij de hertfilet in 4 stukken. Kruid met peper en zout. oven. Bak naar smaak. 16. Hak de kastanjes in stukjes. Snij het vlees in plakjes en schik op voorverwarmde 10. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Warm de melk op. borden. Zet het potje met puree erbij. Verdeel de Rasp de reblochon. champignons half over het vlees. Geef het groenterolletje 11. Giet de aardappelen af en draai door een roerzeef. Meng en de pompoenblokjes erbij.
Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 27