Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.



Spar Folder 12.12.2019

Hier is pagina 25 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 25

RO 5 \ Es 4 A znen ) € a eg D e n £ na a 115 ne A e cha mpa "oO 74 ul, 446 personen e 1 gevulde kalkoenfilet Schil de peterseliewortel en snij in 11. Verwarm de oven voor op 160°C. kroketten airfryer staafjes. 12. Plaats de gevulde kalkoenfilet in : Schik in een ovenschaal samen met 1 verpakking miniwitlof de oven. Bak in 1 u goudbruin en 1 verpakking miniworteltjes de miniworteltjes. Besprenkel met gaar. Bedruip regelmatig met het 1 verpakking minibloemkool olijfolie, kruid met peper, zout en tijm. vrijgekomen vocht. 250 g spruitjes Blancheer de bloemkooltjes in licht mn w Haal het vlees uit de oven en laat rusten onder aluminiumfolie. 250 g peterseliewortel gezouten water. Boni Selection Griekse olijfolie 4, Reinig de spruitjes en blancheer in = > Verhoog de oventemperatuur naar Spar roomboter licht gezouten water. 220°C. Zet de schaal worteltjes en saus: Saus: pel en hak de sjalot en look grof. peterseliewortel erin en rooster de 6 1sjalot Borstel de champignons schoon en groenten. Lteen look hak ze grof. 5 Stoof de witlofstronkjes gaar in 7. boter. en 3 witte champignons Snij het witlof in reepjes. 1 stronkje witlof Stoof de sjalot en looksnippers aan in 6 Stoof de bloemkool en spruitjes even boter. aan in boter. Kruid met nootmuskaat, 1 takje verse tijm 1 blaadje laurier Voeg de champignons, witlof, tijm peper en zout en laurier toe. Roerbak enkele min. 17. 1 scheut cognac Bak de kroketten in de airfryer of 1 kl Boni Selection mosterd Blus met cognac en roer de mosterd oven. 4 dl kalfsfond 18. erdoor. Overgiet met kalfsfond en Snij het vlees in plakken. Schik op 15 cl Spar room laat tot % inkoken. voorverwarmde borden. Serveer 10 Spar roomboter Voeg de room toe en kruid met zwarte de verschillende groenten en peper. Laat nog even inkoken. Zeef de kroketten erbij. Werk af met de fine saus en breng op smaak met zeezout. champagnesaus. = sa Sr 2 > ‚ge A : % tan —- hens x te aen, "AA, ke,

Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 25