Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RO
5
\
Es
4
A
znen
) €
a
eg
D
e
n £
na
a
115
ne
A
e cha mpa
"oO
74
ul,
446 personen e
1 gevulde kalkoenfilet
Schil de peterseliewortel en snij in
11. Verwarm de oven voor op 160°C.
kroketten airfryer
staafjes.
12.
Plaats de gevulde kalkoenfilet in
:
Schik in een ovenschaal samen met
1 verpakking miniwitlof
de oven. Bak in 1 u goudbruin en
1 verpakking miniworteltjes
de miniworteltjes. Besprenkel met
gaar. Bedruip regelmatig met het
1 verpakking minibloemkool
olijfolie, kruid met peper, zout en tijm.
vrijgekomen vocht.
250 g spruitjes
Blancheer de bloemkooltjes in licht
mn
w
Haal het vlees uit de oven en laat
rusten onder aluminiumfolie.
250 g peterseliewortel
gezouten water.
Boni Selection Griekse olijfolie
4,
Reinig de spruitjes en blancheer in
=
>
Verhoog de oventemperatuur naar
Spar roomboter
licht gezouten water.
220°C. Zet de schaal worteltjes en
saus:
Saus: pel en hak de sjalot en look grof.
peterseliewortel erin en rooster de
6
1sjalot
Borstel de champignons schoon en
groenten.
Lteen look
hak ze grof.
5
Stoof de witlofstronkjes gaar in
7.
boter.
en
3 witte champignons
Snij het witlof in reepjes.
1 stronkje witlof
Stoof de sjalot en looksnippers aan in
6
Stoof de bloemkool en spruitjes even
boter.
aan in boter. Kruid met nootmuskaat,
1 takje verse tijm
1 blaadje laurier
Voeg de champignons, witlof, tijm
peper en zout
en laurier toe. Roerbak enkele min.
17.
1 scheut cognac
Bak de kroketten in de airfryer of
1 kl Boni Selection mosterd
Blus met cognac en roer de mosterd
oven.
4 dl kalfsfond
18.
erdoor. Overgiet met kalfsfond en
Snij het vlees in plakken. Schik op
15 cl Spar room
laat tot % inkoken.
voorverwarmde borden. Serveer
10
Spar roomboter
Voeg de room toe en kruid met zwarte
de verschillende groenten en
peper. Laat nog even inkoken. Zeef de
kroketten erbij. Werk af met de fine
saus en breng op smaak met zeezout.
champagnesaus.
=
sa
Sr
2
>
‚ge
A
:
%
tan
—-
hens
x
te
aen,
"AA,
ke,