Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RO

5

\

Es

4

A

znen

) €

a

eg

D

e

n £

na

a

115

ne

A

e cha mpa

"oO

74

ul,

446 personen e

1 gevulde kalkoenfilet

Schil de peterseliewortel en snij in

11. Verwarm de oven voor op 160°C.

kroketten airfryer

staafjes.

12.

Plaats de gevulde kalkoenfilet in

:

Schik in een ovenschaal samen met

1 verpakking miniwitlof

de oven. Bak in 1 u goudbruin en

1 verpakking miniworteltjes

de miniworteltjes. Besprenkel met

gaar. Bedruip regelmatig met het

1 verpakking minibloemkool

olijfolie, kruid met peper, zout en tijm.

vrijgekomen vocht.

250 g spruitjes

Blancheer de bloemkooltjes in licht

mn

w

Haal het vlees uit de oven en laat

rusten onder aluminiumfolie.

250 g peterseliewortel

gezouten water.

Boni Selection Griekse olijfolie

4,

Reinig de spruitjes en blancheer in

=

>

Verhoog de oventemperatuur naar

Spar roomboter

licht gezouten water.

220°C. Zet de schaal worteltjes en

saus:

Saus: pel en hak de sjalot en look grof.

peterseliewortel erin en rooster de

6

1sjalot

Borstel de champignons schoon en

groenten.

Lteen look

hak ze grof.

5

Stoof de witlofstronkjes gaar in

7.

boter.

en

3 witte champignons

Snij het witlof in reepjes.

1 stronkje witlof

Stoof de sjalot en looksnippers aan in

6

Stoof de bloemkool en spruitjes even

boter.

aan in boter. Kruid met nootmuskaat,

1 takje verse tijm

1 blaadje laurier

Voeg de champignons, witlof, tijm

peper en zout

en laurier toe. Roerbak enkele min.

17.

1 scheut cognac

Bak de kroketten in de airfryer of

1 kl Boni Selection mosterd

Blus met cognac en roer de mosterd

oven.

4 dl kalfsfond

18.

erdoor. Overgiet met kalfsfond en

Snij het vlees in plakken. Schik op

15 cl Spar room

laat tot % inkoken.

voorverwarmde borden. Serveer

10

Spar roomboter

Voeg de room toe en kruid met zwarte

de verschillende groenten en

peper. Laat nog even inkoken. Zeef de

kroketten erbij. Werk af met de fine

saus en breng op smaak met zeezout.

champagnesaus.

=

sa

Sr

2

>

‚ge

A

:

%

tan

—-

hens

x

te

aen,

"AA,

ke,