Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

là,

Fa

N

7}



LEN

%*

Ed

4

w

=

Y

4

4

í

er

re

Ih

nd

‚ak

2

gi

Onze

Fe

fi

sint-jakobsvruchten

worden gevangen in het

#

noordwestelijke deel van

de Atlantische Oceaan. Ze

A

zijn een echte delicatesse,

met zachtzoete smaak!

Br

Fopinambes, ce od

er

aardpeer genoemd,

NAN DE LE

Pat

heeft een licht zoete en

f

#

SPAR ®

N

nootachtige smaak. 7

verse sint-jakobsvruchten

HE

+200 g

s

LR

kg € 49,95

Puree van topinamboer met vanille,

hazelnootpesto en sint jakobsvruchten

4 personen « 45 min

1 kg aardperen

Pesto: pel en rasp de look. Rooster de hazelnoten en doe samen met de basilicum,

75 g Spar gezouten boter

% teen geraspte look en de olijfolie in het hakmolentje en mix tot een pasta.

1 vanillestok

Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.

12 Spar verse sint-jakobsvruchten

Schil de aardperen en stoom ze gaar. Mix ze met de boter en het merg uit de

geklaarde boter

vanillestok tot een gladde crème. Breng op smaak met peper en zout.

pesto:

Bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide zijden in geklaarde boter. Kruid met

1 bos basilicum

peper en zout. Steek 3 sint-jakobsvruchten op 1 stokje.

5 el geraspte Parmezaanse kaas

Schep de puree op voorverwarmde borden. Verdeel er vlokjes hazelnootpesto

40 g Spar blanke hazelnoten

over en schik een prikker met kortgebakken sint-jakobsvruchten erop.

1 teen look

Werk af met wat grofgehakte hazelnoten en blaadjes basilicum.

6 el Boni Selection Griekse olijfolie