Spar - Folder van 12.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 44 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 01.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
là,
Fa
N
7}
A»
LEN
%*
Ed
4
w
=
Y
4
4
í
er
re
Ih
nd
‚ak
2
gi
Onze
Fe
fi
sint-jakobsvruchten
worden gevangen in het
#
noordwestelijke deel van
de Atlantische Oceaan. Ze
A
zijn een echte delicatesse,
met zachtzoete smaak!
Br
Fopinambes, ce od
er
aardpeer genoemd,
NAN DE LE
Pat
heeft een licht zoete en
f
#
SPAR ®
N
nootachtige smaak. 7
verse sint-jakobsvruchten
HE
+200 g
s
LR
kg € 49,95
Puree van topinamboer met vanille,
hazelnootpesto en sint jakobsvruchten
4 personen « 45 min
1 kg aardperen
Pesto: pel en rasp de look. Rooster de hazelnoten en doe samen met de basilicum,
75 g Spar gezouten boter
% teen geraspte look en de olijfolie in het hakmolentje en mix tot een pasta.
1 vanillestok
Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
12 Spar verse sint-jakobsvruchten
Schil de aardperen en stoom ze gaar. Mix ze met de boter en het merg uit de
geklaarde boter
vanillestok tot een gladde crème. Breng op smaak met peper en zout.
pesto:
Bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide zijden in geklaarde boter. Kruid met
1 bos basilicum
peper en zout. Steek 3 sint-jakobsvruchten op 1 stokje.
5 el geraspte Parmezaanse kaas
Schep de puree op voorverwarmde borden. Verdeel er vlokjes hazelnootpesto
40 g Spar blanke hazelnoten
over en schik een prikker met kortgebakken sint-jakobsvruchten erop.
1 teen look
Werk af met wat grofgehakte hazelnoten en blaadjes basilicum.
6 el Boni Selection Griekse olijfolie