Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 08.06.2020 tot 24.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

&

mini mix zachte broodjes

VE

35g

€ 0,25 (kg € 714)

à

En.)

ze

À

Des

PONT DE PIERRE

di.

geitenkaas met ananas,

Sinaas en rozemarijn

100 9

e

€ 3,39 (kg € 33,9)

Ananas, sinaasappel en rozemarijn

vormen een topcombinatie en geven de

verse geitenkaas een subtiele zomertoets.

Italiaans traditiebrood met Boursin,

frisse komkommertopping en

-

À

salade van tomaat 47

en

Ek

4 personen e 30 min

1 Italiaans traditiebrood

1 potje verse koriander

1 potje Boursin Indian inspiration

100 g Boni Selection Griekse yoghurt

4 gourmato-smaaktomaten

1 citroen

1 komkommer

currypoeder

1 rode chilipeper

Boni Selection olijfolie

1 oranje paprika

fleur de sel

Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de oranje paprika. Snij het

vruchtvlees in fijne blokjes.

Snij de komkommer in de lengte in 2. Verwijder met een koffielepel de

meeste zaadjes. Snij het vruchtvlees in fijne blokjes.

Verwijder de steelaanzet van de chilipeper en snij in fijne ringen.

Verwijder de zaadjes voor een minder pittig resultaat.

Snipper de koriander fijn. Hou enkele blaadjes apart voor de afwerking.

ER)

2

Meng de komkommer met de paprika en chilipeper in een mengkom.

6,

er

ms

Kruid met zout en breng op smaak met citroensap. Besprenkel met

os

wat olijfolie.

Snij het Italiaans traditiebrood in 4. Besmeer met Boursin Indian

>

ee

Le

inspiration. Beleg met de komkommertopping.

Was de gourmato-smaaktomaten. Snij in schijfjes.

Kruid de Griekse yoghurt met zwarte peper en zout. Voeg enkele

druppels citroensap toe.

Serveer de tomatensalade met het Italiaans traditiebrood.

1%

PR)

10.

Lepel er wat Griekse yoghurt bij en werk af met een snuifje curry-

ve

poeder, enkele korianderblaadjes, wat fleur de sel en zwarte peper.

he

6,

EA

66

>

2,2

Si

Oa

RD