Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 08.06.2020 tot 24.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
&
Zi
#
#
se,
if
F
#,
*
2
%
à
à
x
Cat
hd
#
2
al
@
se
4
©
=:
4
=
w
IS
6
Fi
À
k
É
À
Ci
el
uf
€
HE
"7
br
SA
}
i
|
\
(3
;
#2
H .
EN
{
Sr Etn
fe
a
il
Konijnfilets ı inet ge rilde zoete.
ri
i
fo
;
“aardappelen, pistac aient
1!
‘
|
;
|
en gemengde sla,
N
:
f
|
f
;
4 personen e 45 min
}
1
f
t
8 gemarineerde konijnfilets
’
Pistachepesto: mix de platte
Meng de eikenbladsla en kropsla
3 zoete aardappelen
peterselie met de pistachenoten,
met de radijzen en waterkers,
arachideolie
Parmezaanse kaas en olijfolie tot
Besprenkel met de balsamico-
% kropsla
een pesto. Breng op smaak met
azijn.en olijfolie. Kruid met zwarte
% krop eikenbladsla
1 bussel waterkers
cayennepeper, zout en citroensap
peper en zout.
Bewaar koel tot gebruik.
Besmeer de schijfjes zoete
>
1 bussel radijzen
Schil de zoete aardappelen en snij
15 ml witte balsamicoazijn
aardappel en de konijnfilets met
in schijven van 1,5 cm dik.
arachideolie
45 ml extra vierge olijfolie
Kook de schijven 4 min in licht
10
pistachepesto
Gril de konijnfilets 2 min aan elke
gezouten water.
zijde op een barbecue van 180°C
30 g Spar geroosterde
Giet af, laat afkoelen en dep goed
Gril de zoete aardappelschijfjes
pistachenoten (gepeld)
droog.
4 min. Draai regelmatig om,
1 potje verse platte peterselie
Was de kropsla en eikenbladsla en
11
Lepel wat pistachepesto op een
15 g Parmezaanse kaas
80 ml Boni Selection olijfolie
zwier droog.
bord en verdeel de gemengde sla
Scheur in fijne stukken
erover. Serveer de konijnfilets en
10 ml citroensap
cayennepeper
Verwijder het loof van de radijzen
gegrilde zoete aardappel erbij
en snij in flinterdunne plakjes.