Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 08.06.2020 tot 24.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Cecktail & UNTEN?
Een zomerse cocktail in de ene hand en
een gepimpte hot dog in de andere, als dat
niet genieten is. Voor de cocktail doen we
een beroep op de Italiaanse godendrank:
amaretto. En het pronkstuk van onze hot
dog is een pittige jalapefio-worst. Die
grillen we op onze geliefkoosde barbecue.
2
Haute jalapeño dog
4 personen « 30 min
4 Spar BBQ-worsten ‘jalapefio’
% ijsbergsla
4 piccolo's
50 g Boni Selection rode bonen (blik)
100 g room
8 gekleurde kerstomaten
100 g cheddar-smeltkaas
jalapefoschijfjes
50 g red cheddar in blok
Boni Selection tortillachips
200 g Boni Selection dipsaus hot
A
|?
Bak de BBQ-worsten 10 min
%
Voeg de smeltkaas toe en roer
indirect (niet rechtstreeks boven
goed door met een klopper tot
de kolen) op een barbecue van
de kaas volledig gesmolten is.
180°C. Draai regelmatig.
Laat niet koken.
‚€
Snij de ijsbergsla in dunne
8. Snij de piccolo's open en
stroken.
besmeer met wat dipsaus.
7!
Laat de rode bonen uitlekken
3
Beleg met een BBQ-worst.
en spoel af onder koud water.
10. Werk af met wat ijsbergsla,
Snij de kerstomaten in 4.
rode bonen, kerstomaten,
u
rik
ur
Rasp de red cheddar grof.
tortillachips en jalapeñoschijfjes.
Breng de room aan de kook.
11. Lepel de cheddarsaus erover en
bestrooi met geraspte cheddar.
BBQ-worst
‘jalapefio’
kg € 1,49
Geen BBQ-ner?
Maak ZU Haar
in de pan.