Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 08.06.2020 tot 24.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Cecktail & UNTEN?

Een zomerse cocktail in de ene hand en

een gepimpte hot dog in de andere, als dat

niet genieten is. Voor de cocktail doen we

een beroep op de Italiaanse godendrank:

amaretto. En het pronkstuk van onze hot

dog is een pittige jalapefio-worst. Die

grillen we op onze geliefkoosde barbecue.

2

Haute jalapeño dog

4 personen « 30 min

4 Spar BBQ-worsten ‘jalapefio’

% ijsbergsla

4 piccolo's

50 g Boni Selection rode bonen (blik)

100 g room

8 gekleurde kerstomaten

100 g cheddar-smeltkaas

jalapefoschijfjes

50 g red cheddar in blok

Boni Selection tortillachips

200 g Boni Selection dipsaus hot

A

|?

Bak de BBQ-worsten 10 min

%

Voeg de smeltkaas toe en roer

indirect (niet rechtstreeks boven

goed door met een klopper tot

de kolen) op een barbecue van

de kaas volledig gesmolten is.

180°C. Draai regelmatig.

Laat niet koken.

‚€

Snij de ijsbergsla in dunne

8. Snij de piccolo's open en

stroken.

besmeer met wat dipsaus.

7!

Laat de rode bonen uitlekken

3

Beleg met een BBQ-worst.

en spoel af onder koud water.

10. Werk af met wat ijsbergsla,

Snij de kerstomaten in 4.

rode bonen, kerstomaten,

u

rik

ur

Rasp de red cheddar grof.

tortillachips en jalapeñoschijfjes.

Breng de room aan de kook.

11. Lepel de cheddarsaus erover en

bestrooi met geraspte cheddar.

BBQ-worst

‘jalapefio’

kg € 1,49

Geen BBQ-ner?

Maak ZU Haar

in de pan.