Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 08.06.2020 tot 24.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Gemarineerde kippendrumsticks

met rijstsalade en looksaus

4 personen e 40 min + oven: 50 min

D

kippendrumsticks:

8 gemarineerde kippendrumsticks

150 g Boni Selection

1, le

200 g prinsessenbonen

maïs (1 klein blik)

50 g Spar bladspinazie

2 wortels

|

6 stuks minimaïs

% mango

6

3 el Spar geroosterde en gezouten

2 lente-uitjes

5)

pindanoten

8 Spar groene olijven

met look

Boni Selection olijfolie

5

rijstsalade:

arachideolie

looksaus:

180 g losse langkorrelrijst

1teen look

100 g Boni Selection

2 wortels

zure room

% mango

10 glookpasta

2 lente-uitjes

% potje verse platte peterselie

160 g Boni Selection doperwtjes

40 g Boni Selection mayonaise

(2 klein blik)

u

Kippendrumsticks: bak de kippendrumsticks 50 min in-

Yannick van

direct (niet rechtstreeks boven de kolen) op een gesloten

ff

Lis

Spar Haasrode:

barbecue van 180°C. Draai regelmatig.

Verwijder de uiteindes van de prinsessenbonen.

“Nog aan het werk?

=



Of al vakantie? In

Breng gezouten water aan de kook en kook de bonen

4 à 6 min beetgaar. Giet ze af en spoel koud

dit nummer vind

4.

>

Kook de minimais 4 min in kokend, gezouten water.

je producten en

Giet af en spoel koud.

u

Hak de pindanoten grof.

receptideeën voor

beide! Laat de zomer

Maak een slaatje van groene bonen, minimaïs en blad-

spinazie op een bord. Besprenkel met wat olijfolie en

maar komen

p

à

kruid met zwarte peper en zout.

SS

Verdeel de kippendrumsticks erover en bestrooi met

\

de gehakte pindanoten.

NM

oo

Looksaus: snipper de platte peterselie fijn.

©

Meng de zure room met de lookpasta, platte peterselie

en mayonaise. Kruid met zwarte peper en zout en

A

bewaar koel tot gebruik.

10.

Rijstsalade: pel de look en pers fijn.

mn

4

11

Verhit wat arachideolie in een kookpot. Roerbak de look

heel kort.

ee

12

Voeg de rijst en % kl zout toe en roer goed.

13

Blus met 360 ml water en breng aan de kook. Laat onder

=

deksel 10 à 12 min verder koken op een matig tot zacht

vuur. Verdeel de rijst na gaartijd op een groot bord om

snel af te koelen en besprenkel met wat arachideolie

tegen het kleven.

14.

Schil de wortel en mango en snij in fijne blokjes.

15.

Giet de doperwten en mais af en spoel even onder

koud water.

er

16.

Snipper het wit en lichtgroen van de lente-ui fijn.

17.

Snij de olijven in dunne schijfjes.

18.

Roer de wortel, mango, doperwten en maïs onder de afgekoelde rijst.

Kruid met zwarte peper en zout. Werk af met lente-ui en groene olijven.

19.

Serveer met de kippendrumsticks en looksaus.