Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 08.06.2020 tot 24.06.2020.

Hier is pagina 2 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 08.06.2020 tot 24.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 2
A Gemarineerde kippendrumsticks met rijstsalade en looksaus 4 personen e 40 min + oven: 50 min D kippendrumsticks: 8 gemarineerde kippendrumsticks 150 g Boni Selection 1, le 200 g prinsessenbonen maïs (1 klein blik) 50 g Spar bladspinazie 2 wortels | 6 stuks minimaïs % mango 6 3 el Spar geroosterde en gezouten 2 lente-uitjes 5) pindanoten 8 Spar groene olijven met look Boni Selection olijfolie 5 rijstsalade: arachideolie looksaus: 180 g losse langkorrelrijst 1teen look 100 g Boni Selection 2 wortels zure room % mango 10 glookpasta 2 lente-uitjes % potje verse platte peterselie 160 g Boni Selection doperwtjes 40 g Boni Selection mayonaise (2 klein blik) u Kippendrumsticks: bak de kippendrumsticks 50 min in- Yannick van direct (niet rechtstreeks boven de kolen) op een gesloten ff Lis Spar Haasrode: barbecue van 180°C. Draai regelmatig. Verwijder de uiteindes van de prinsessenbonen. “Nog aan het werk? = — Of al vakantie? In Breng gezouten water aan de kook en kook de bonen 4 à 6 min beetgaar. Giet ze af en spoel koud dit nummer vind 4. > Kook de minimais 4 min in kokend, gezouten water. je producten en Giet af en spoel koud. u Hak de pindanoten grof. receptideeën voor beide! Laat de zomer Maak een slaatje van groene bonen, minimaïs en blad- spinazie op een bord. Besprenkel met wat olijfolie en maar komen p à kruid met zwarte peper en zout. SS Verdeel de kippendrumsticks erover en bestrooi met \ de gehakte pindanoten. NM oo Looksaus: snipper de platte peterselie fijn. © Meng de zure room met de lookpasta, platte peterselie en mayonaise. Kruid met zwarte peper en zout en A bewaar koel tot gebruik. 10. Rijstsalade: pel de look en pers fijn. mn 4 11 Verhit wat arachideolie in een kookpot. Roerbak de look heel kort. ee 12 Voeg de rijst en % kl zout toe en roer goed. 13 Blus met 360 ml water en breng aan de kook. Laat onder = deksel 10 à 12 min verder koken op een matig tot zacht vuur. Verdeel de rijst na gaartijd op een groot bord om snel af te koelen en besprenkel met wat arachideolie tegen het kleven. 14. Schil de wortel en mango en snij in fijne blokjes. 15. Giet de doperwten en mais af en spoel even onder koud water. er 16. Snipper het wit en lichtgroen van de lente-ui fijn. 17. Snij de olijven in dunne schijfjes. 18. Roer de wortel, mango, doperwten en maïs onder de afgekoelde rijst. Kruid met zwarte peper en zout. Werk af met lente-ui en groene olijven. 19. Serveer met de kippendrumsticks en looksaus.
Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 2