Spar - Folder van 08.06.2020 tot 24.06.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 08.06.2020 tot 24.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
Gemarineerde kippendrumsticks
met rijstsalade en looksaus
4 personen e 40 min + oven: 50 min
D
kippendrumsticks:
8 gemarineerde kippendrumsticks
150 g Boni Selection
1, le
200 g prinsessenbonen
maïs (1 klein blik)
50 g Spar bladspinazie
2 wortels
|
6 stuks minimaïs
% mango
6
3 el Spar geroosterde en gezouten
2 lente-uitjes
5)
pindanoten
8 Spar groene olijven
met look
Boni Selection olijfolie
5
rijstsalade:
arachideolie
looksaus:
180 g losse langkorrelrijst
1teen look
100 g Boni Selection
2 wortels
zure room
% mango
10 glookpasta
2 lente-uitjes
% potje verse platte peterselie
160 g Boni Selection doperwtjes
40 g Boni Selection mayonaise
(2 klein blik)
u
Kippendrumsticks: bak de kippendrumsticks 50 min in-
Yannick van
direct (niet rechtstreeks boven de kolen) op een gesloten
ff
Lis
Spar Haasrode:
barbecue van 180°C. Draai regelmatig.
Verwijder de uiteindes van de prinsessenbonen.
“Nog aan het werk?
=
—
Of al vakantie? In
Breng gezouten water aan de kook en kook de bonen
4 à 6 min beetgaar. Giet ze af en spoel koud
dit nummer vind
4.
>
Kook de minimais 4 min in kokend, gezouten water.
je producten en
Giet af en spoel koud.
u
Hak de pindanoten grof.
receptideeën voor
beide! Laat de zomer
Maak een slaatje van groene bonen, minimaïs en blad-
spinazie op een bord. Besprenkel met wat olijfolie en
maar komen
p
à
kruid met zwarte peper en zout.
SS
Verdeel de kippendrumsticks erover en bestrooi met
\
de gehakte pindanoten.
NM
oo
Looksaus: snipper de platte peterselie fijn.
©
Meng de zure room met de lookpasta, platte peterselie
en mayonaise. Kruid met zwarte peper en zout en
A
bewaar koel tot gebruik.
10.
Rijstsalade: pel de look en pers fijn.
mn
4
11
Verhit wat arachideolie in een kookpot. Roerbak de look
heel kort.
ee
12
Voeg de rijst en % kl zout toe en roer goed.
13
Blus met 360 ml water en breng aan de kook. Laat onder
=
deksel 10 à 12 min verder koken op een matig tot zacht
vuur. Verdeel de rijst na gaartijd op een groot bord om
snel af te koelen en besprenkel met wat arachideolie
tegen het kleven.
14.
Schil de wortel en mango en snij in fijne blokjes.
15.
Giet de doperwten en mais af en spoel even onder
koud water.
er
16.
Snipper het wit en lichtgroen van de lente-ui fijn.
17.
Snij de olijven in dunne schijfjes.
18.
Roer de wortel, mango, doperwten en maïs onder de afgekoelde rijst.
Kruid met zwarte peper en zout. Werk af met lente-ui en groene olijven.
19.
Serveer met de kippendrumsticks en looksaus.