Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
COLRUYT
GROUP
EK rar ©
Zalmburger
4 personen e 30 min + koelen: 30 min
4 Spar brioche hamburgerbuns
100 g gekleurde kerstomaatjes
saus:
600 g Spar zalmfilet zonder vel
100 g Spar jonge spinazieblaadjes
1 potje verse dille
200 ml Boni Selection zure room
50 g rucola
Spar boter
sap van 1 citroen
1
Leg de zalmfilet plat op het werkblad en snij in horizontale plakken
van 3 mm dik. Snij deze vervolgens in de breedte in plakken van
+5op3 cm.
Neem een bakring met dezelfde doorsnede als de broodjes en leg de
zalmplakken er op elkaar in tot burgerdikte. Druk ze stevig aan met je
handpalm.
Zet minstens 30 min in de koeling.
Hak de dille fijn en meng met de zure room en het citroensap.
Breng op smaak met peper en zout.
Laat de spinazie slinken met 1 el water en kruid
met peper en zout. Laat goed uitlekken.
Snij de kerstomaatjes in plakjes.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Smelt 50 g boter. Snij de broodjes
ë
horizontaal middendoor en bestrijk de
snijhelften met gesmolten boter.
Bak de zalmburgers in hete boter
7
1 min aan elke kant en plaats nog
8 min in de oven.
10.
Laat de snijhelften van de broodjes
Nik
kort kleuren onder een hete grill.
ZN
11
Verdeel de spinazie over de
Ze
onderste helft.
wee”
Bestrijk met dille-
13
saus en leg er de
, À
[#
D 4
zalmburger en
ET
>
wat rucola op.
12.
Verdeel de plakjes
kerstomaat erover.
13.
Dek af met de bovenste helft
van het broodje.
LN
DA
ad
FSC* CO11145