Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

COLRUYT

GROUP

EK rar ©

Zalmburger

4 personen e 30 min + koelen: 30 min

4 Spar brioche hamburgerbuns

100 g gekleurde kerstomaatjes

saus:

600 g Spar zalmfilet zonder vel

100 g Spar jonge spinazieblaadjes

1 potje verse dille

200 ml Boni Selection zure room

50 g rucola

Spar boter

sap van 1 citroen

1

Leg de zalmfilet plat op het werkblad en snij in horizontale plakken

van 3 mm dik. Snij deze vervolgens in de breedte in plakken van

+5op3 cm.

Neem een bakring met dezelfde doorsnede als de broodjes en leg de

zalmplakken er op elkaar in tot burgerdikte. Druk ze stevig aan met je

handpalm.

Zet minstens 30 min in de koeling.

Hak de dille fijn en meng met de zure room en het citroensap.

Breng op smaak met peper en zout.

Laat de spinazie slinken met 1 el water en kruid

met peper en zout. Laat goed uitlekken.

Snij de kerstomaatjes in plakjes.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Smelt 50 g boter. Snij de broodjes

ë

horizontaal middendoor en bestrijk de

snijhelften met gesmolten boter.

Bak de zalmburgers in hete boter

7

1 min aan elke kant en plaats nog

8 min in de oven.

10.

Laat de snijhelften van de broodjes

Nik

kort kleuren onder een hete grill.

ZN

11

Verdeel de spinazie over de

Ze

onderste helft.

wee”

Bestrijk met dille-

13

saus en leg er de

, À

[#

D 4

zalmburger en

ET

>

wat rucola op.

12.

Verdeel de plakjes

kerstomaat erover.

13.

Dek af met de bovenste helft

van het broodje.

LN

DA

ad

FSC* CO11145