Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 24

COLRUYT GROUP EK rar © Zalmburger 4 personen e 30 min + koelen: 30 min 4 Spar brioche hamburgerbuns 100 g gekleurde kerstomaatjes saus: 600 g Spar zalmfilet zonder vel 100 g Spar jonge spinazieblaadjes 1 potje verse dille 200 ml Boni Selection zure room 50 g rucola Spar boter sap van 1 citroen 1 Leg de zalmfilet plat op het werkblad en snij in horizontale plakken van 3 mm dik. Snij deze vervolgens in de breedte in plakken van +5op3 cm. Neem een bakring met dezelfde doorsnede als de broodjes en leg de zalmplakken er op elkaar in tot burgerdikte. Druk ze stevig aan met je handpalm. Zet minstens 30 min in de koeling. Hak de dille fijn en meng met de zure room en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Laat de spinazie slinken met 1 el water en kruid met peper en zout. Laat goed uitlekken. Snij de kerstomaatjes in plakjes. Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt 50 g boter. Snij de broodjes ë horizontaal middendoor en bestrijk de snijhelften met gesmolten boter. Bak de zalmburgers in hete boter 7 1 min aan elke kant en plaats nog 8 min in de oven. 10. Laat de snijhelften van de broodjes Nik kort kleuren onder een hete grill. ZN 11 Verdeel de spinazie over de Ze onderste helft. wee” Bestrijk met dille- 13 saus en leg er de , À [# D 4 zalmburger en ET > wat rucola op. 12. Verdeel de plakjes kerstomaat erover. 13. Dek af met de bovenste helft van het broodje. LN DA ad FSC* CO11145

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 24