Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ger
5
Van de traiteur
Tramezzini met gegrilde asperges,
gepocheerd ei en Hollandaisesaus w7
4 personen « 45 min
4 sneden Spar tramezzini
het water. Laat uitlekken op
20 witte asperges
keukenpapier en herhaal tot
4 Spar eieren
alle eieren gepocheerd zijn.
1 potje verse Hollandaisesaus
4.
Laat de tramezzini krokant en
licht kleuren onder de grill in
(koeling)
1 dl Boni Selection witte azijn
de oven.
hadi
Boni Selection Griekse olijfolie
5.
Schik de asperges op
waterkers
het brood. Lepel de
Hollandaisesaus erover en
1. Verwarm de Hollandaisesaus.
zet er een gepocheerd eitje
2. Schil de asperges en bestrijk
bovenop.
ze met olijfolie. Kruid met
Werk af met takjes
waterkers.
peper en zout en gril ze knap-
perig gaar in een grillpan.
3. Gepocheerd ei: breng 2 | wa-
ter samen met de azijn aan de
kook. Breek de eieren in aparte
kommetjes. Roer met een
d
garde het water rond zodat er
een draaikolk ontstaat. Hou
het water tegen het kookpunt
aan en laat 1 ei in het water
glijden. Laat zachtjes prut-
telen tot het eiwit goed
gestold is en haal het ei
D
I
met behulp van een
schuimspaan uit
fs
verser va
Helene
verse Hollandaisesaus
210 ml
(9
À
€ 2,79 (L € 13,29)
W
De basisingrediënten voor deze saus zijn boter
À
en eidooiers, daar komt nog een scheutje
0)
09
citroen bij voor een frisse toets. Het is een
klassieker in de Franse keuken, die uitstekend
past bij asperges en een gepocheerd eitje!