Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ger

5

Van de traiteur

Tramezzini met gegrilde asperges,

gepocheerd ei en Hollandaisesaus w7

4 personen « 45 min

4 sneden Spar tramezzini

het water. Laat uitlekken op

20 witte asperges

keukenpapier en herhaal tot

4 Spar eieren

alle eieren gepocheerd zijn.

1 potje verse Hollandaisesaus

4.

Laat de tramezzini krokant en

licht kleuren onder de grill in

(koeling)

1 dl Boni Selection witte azijn

de oven.

hadi

Boni Selection Griekse olijfolie

5.

Schik de asperges op

waterkers

het brood. Lepel de

Hollandaisesaus erover en

1. Verwarm de Hollandaisesaus.

zet er een gepocheerd eitje

2. Schil de asperges en bestrijk

bovenop.

ze met olijfolie. Kruid met

Werk af met takjes

waterkers.

peper en zout en gril ze knap-

perig gaar in een grillpan.

3. Gepocheerd ei: breng 2 | wa-

ter samen met de azijn aan de

kook. Breek de eieren in aparte

kommetjes. Roer met een

d

garde het water rond zodat er

een draaikolk ontstaat. Hou

het water tegen het kookpunt

aan en laat 1 ei in het water

glijden. Laat zachtjes prut-

telen tot het eiwit goed

gestold is en haal het ei

D

I

met behulp van een

schuimspaan uit

fs

verser va

Helene

verse Hollandaisesaus

210 ml

(9

À

€ 2,79 (L € 13,29)

W

De basisingrediënten voor deze saus zijn boter

À

en eidooiers, daar komt nog een scheutje

0)

09

citroen bij voor een frisse toets. Het is een

klassieker in de Franse keuken, die uitstekend

past bij asperges en een gepocheerd eitje!